- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi-p spokojnie możesz podawać Amisi kaszki po 4 miesiącu, np ryżowe, bezmleczne i bezglutenowe z Nestle, możesz je zrobić na własnym mleczku. Spróbuj jej zrobić normalnie na gęsto i podać łyżeczką

Moja też od samego początku miała ogromną potrzebę ssania ale już w szpitalu otrzymała swojego smoka bo inaczej by mnie wykończyła. Jako jedyne dziecko na noworodkach ciamkała swojego smoka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Moja Ama smoka co prawda w szpitalu nie miała , ale po powrocie do domu dostała . Początkowo nawet czasami do possała , ale potem zaczeła go wypluwać. Kupiłam nawet kolejno 3 inne smoczki z innych firm i z innymi końcówkami , bo myślałam , ze może inny zaakceptuje , ale gdzie tam . Wypychała jęzorkiem i naciągało ją . No Małpiczka uparta

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj chyba dziś lapek poszybuje przez okno

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Noo ja też nie mogę wprowadzić "własnego tekstu"Bombelku z naszej forumowej zapytajpolozna

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiak napisał:
Noo ja też nie mogę wprowadzić "własnego tekstu"Bombelku z naszej forumowej zapytajpolozna
może spróbuj na innej stronce?
a możesz podpowiedzieć mi jakąś czy nie wolno?

tzn. mam z jakiegoś innego forum suwaczka skopiować, tak ?
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tak w ogóle to możesz wpisać w google "suwaczek" i wyskoczą ci przeróżne adresy stron

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wejdź sobie np. na stronkę brioko -jak klikniesz na mój suwaczek to powinno cię tam automatycznie przenieść
A tak w ogóle to możesz wpisać w google "suwaczek" i wyskoczą ci przeróżne adresy stron
dziękować

EDIT
Właśnie wróciłyśmy z Urzędu Skarbowego odebrać zaświadczenie o dochodach. Jeszcze tylko mężu odbierze swoje i potem trzeba to do MOPSika zanieść.
Kurcze pochmurno u nas dosyć to się naubierałam i myślałam że spłynę po drodze tak ciepło.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Wczoraj jednak wybraliśmy się na spacerek

No i tak sobie spacerowaliśmy weszliśmy do sklepu kupić od razu smoczki bo skoro do butelek zmieniłam już na większe to nynki też kupiłam większe żeby już mieć w razie gdyby mały zaczął mi wypluwać

Odwiedził nas stary przyjaciel mojego męża, który mieszka w Anglii ale się ucieszyliśmy

A szybko poleciałam do pepco kupić coś małemu i są tam takie śliczne komplety czapka,szalik, rękawiczki w paski w takich pastelowych kolorkach za 19,99zł i tak się zastanawiam czy małemu nie lecieć dziś i też nie kupić

Co do smoczków to ja też się cieszę że mały tak chętnie ssa nynka bo jednak jest do duża wygoda. Mężu mój ssał kciuka i też miał problemy ze zgryzem-nosił aparat do którego niestety dziecko ciężko przyzwyczaić. Sam się teraz z tego śmieje że jak tylko nikt nie widział to wyjmował

agi-p daj znać jak idzie wcinanie kaszki

Agusiak trzymam kciuki żebyś wszystko szybko załatwiła bez większych problemów

Buziaki miłego dzionka
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas znowu pada i kolejny dzień (póki co) siedzimy w domu

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
My juz po spacerku i po gotowaniu obiadku.
Niestety nie znalazlysmy nic co by sie nadawalo na prezent

Jutro znowu pojdziemy pobuszowac, a jak nie to zaraz lukne na allegro moze tam cos upatrze

Agi Zuzia wcina kaszki. Robie jej ze 100ml mleka i taka troszke gesciejsza, bo zauwazylam ze takie bardziej toleruje. Jako pierwsza kupilam z Nestle po 4mc, ale sa tez inne.
Deserek mała zjadła wczoraj pięknie, nic takiego już się nie przydażyło.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ide po swoją kawke i lukam na allegro.
Co do smoczka to my niestety tez zyjemy bez niego;/ Mala od zawsze go wypluwa i podobie jak ktoras z Was kupilam juz i wytestowalam wszystkie koncoweczki smoczkow. Teraz staram sie ja oswoic z butelka. Kupilam jej soczek bananowy i zobczymy. Chocby pare kropelek wypila to zawsze cos.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiaku jakie ładne suwaczki
![]()
![]()
U nas znowu pada i kolejny dzień (póki co) siedzimy w domu
Bombelku dziękuję, hehehe

Kozłowska to fajnie, że kolega Was odwiedził, takie wizyty zawsze mile widziane

Też muszę się wybrać jutro do sklepu po smoczki z większym przepływem bo mała mi się od jakiegoś czasu strasznie pręży i wygina przy jedzeniu, wypluwa też smoka, szybko oddycha i znów chce butle, a ja się dopiero ciężki łeb dzisiaj skapłam, że może męczy się przy jedzeniu bo jej wolno leci. Kiedyś pisałaś, że też zmieniłaś Matiemu te smoczki i było lepiej.
aniamaj o mamo

Kurcze wczoraj to chyba był jakiś zły dzień.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiak faktycznie suwaczki robią wrażenie

Kozłowska super , takie spotkanko z kimś zaprzyjaźnionym super sprawa

Ja dziś byłam u endokrynologa i niestety dostałam skierowanie na biopsje guza na tarczycy . Już mam stresa mimo , ze dopiero 17 listopada ide . Kurde jak nie urok to .... nigdy tak sie nnie nachodziłam po lekarzach jak przez okres tej ciąży i po niej

Kaszkę kupiłam z nestle ryżową o smaku malinkowym . Jutro zrobimy wielką próbę i zobaczymy , czy znowu Ama będzie pluła dalej niż widzi . Dla bezpieczeństwa ja sobie chyba tez śliniak założę

A i co do smoka to zgadzam sie z Wami ...lepiej jednak jak dziecko go sobie ssie . Paulinka miała i fakt cięzko było ją oduczyć , ale dalismy radę , czasami w nocy uszukałam sie go jak wariatka , ale mimo to jakas spokojniejsza Paulisia była . A Ameczkę musze pilnowac , żeby kciuka nie zaczęła ssać , a wiadomo , ze dzieci lubią paluszki do buziaka wciskać . A ja panikuję za każdym razem jak Amelka to robi .
Kolorowych snów Kochane ....zobaczymy jaka nocka będzie