BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 6 miesiąc temu #228105 przez sylka
Agusiak mam nadzieję że fotelik okaże się trafiony :) My mamy większy, ale jeszcze KUba mieści się w tym 0-13 kg. Myślę że pewnie przed Bożym Narodzieniem dopiero zmienimy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #228198 przez Kozłowska
Witam
A u nas zmiana czasu też dała znak młody już dawno powinien uciąć sobie drzemkę a tu ........nic :blink: Przynajmniej nie jest za specjalnie marudny :blink: Właśnie kica w skoczku mam nadzieję że się zmęczy i w końcu padnie ale po jego mince widzę że chyba nic z tego :lol: No to cóż idę się ogarnąć puki nie płacze :silly:
Do później :woohoo:

13 lata 6 miesiąc temu #228210 przez Agusiak
sylka napisał:

Agusiak mam nadzieję że fotelik okaże się trafiony :) My mamy większy, ale jeszcze KUba mieści się w tym 0-13 kg. Myślę że pewnie przed Bożym Narodzieniem dopiero zmienimy.

a jaki macie fotelik??

13 lata 6 miesiąc temu #228219 przez sylka
maxi cosi priori

13 lata 6 miesiąc temu #228238 przez Agusiak
sylka napisał:

maxi cosi priori

dla nas trochę za drogi :blush: :blush:
ale to jedne z lepszych fotelików :)

13 lata 6 miesiąc temu #228255 przez sylka
my dostalismy od siostry P. a damy im nasz bo czekają na kolejnego szkraba

13 lata 6 miesiąc temu #228449 przez agi-p
Sylka super , taki handel wymienny :)
Ja mam nadzieję , że nam uda się dotrzymać do przyszłego roku z wymianą fotelika . Ale jak Kuba i Jasiu mieszczą się nadal w te 0-13 to myślę , ze i my damy radę :)

Kozłowska może Matek ładuje siły w tym skoczku i spac nie będzie :P

Rany ale mam dziś lenia :P Normalnie nic mi się nie chce i taka powooooolna jestem jak mucha w smole :P Chciałam dziś nowe garnki kupić i tak się nastawiłam , bo promocja była . A jak dotarłam do sklepu to okazało się , ze wszystkie wysprzedane . Wybiło mnie to z rytmu i teraz nic mi się nie chce :P
Mieliśmy dziś jechać kabinę kupić , ale znajomi chcą nas odwiedzić i chyba zakupy przełożone zostaną . Kurcze gości mam mieć a w dresie siedzę i robie wszystko i nic jednocześnie .
Dobra kawka postawiałaby mnie na nogi ... oj tylko karmić przestanę to się upije kawą :)

13 lata 6 miesiąc temu #228777 przez Agusiak
witam się wieczorkiem.

My dziś zaliczyłyśmy spacerek, a potem leniuchowanie w domku :lol:

Dziewczynki odkurzyłam dziś po latach mój kochany aparat, starą, poczciwą lustrzankę Canona :) Nie jakąś tam cyfrówkę (nie obrażając właścicieli cyfrówek bo także takową posiadam :P ) ale zwykłą lustrzankę. Kiedyś robiłam bardzo dużo zdjęć, jeździliśmy w plenery, do starych fabryk i terenów poprzemysłowych, były także portrety i reportaże a nawet zaliczona jedna wystawa moich dzieł :P :) Potem na kilka lat straciłam serce do mojego hobby ale teraz zaczyna budzić się na nowo :) Cieszę się, bo kiedyś bardzo to lubiłam, nie rozstawałam się z aparatem. Muszę sobie sporo poprzypominać i nauczyć pewnych rzeczy od nowa ale to będzie frajda. Te obiektywy, filtry, itp, itd. :) :)

Miłego wieczorku :kiss: :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #228781 przez sylka
To Paulinka bedzie miała teraz profesjonalne sesje zdjęciowe :)

13 lata 6 miesiąc temu #228812 przez Agusiak
sylka napisał:

To Paulinka bedzie miała teraz profesjonalne sesje zdjęciowe :)

profesjonalne to zdecydowanie za dożo powiedziane :blink: :silly: fotografuję wyłącznie amatorsko ale z pewnością bardziej przyłożę się do swoich zdjęć i nie ograniczę się jedynie do pstrykania zdjęć wszystkiego jak leci jak to robiłam przy pomocy cyfrówki. Uwielbiam też klisze bo zaraz po skończeniu lecę ją wywołać, gdyż jestem ciekawa zdjęć a te cyfrowe mnożą się tylko w coraz to nowych folderach w komputerze i większości z nich pewnie nigdy nawet nie wywołam :(

13 lata 6 miesiąc temu #228817 przez Monix
Ja od jakiś 4 - 5 lat operuję lustrzanką własnie, ale jeszcze duuużo w rzece wody musi upłynać zanim nauczę się porządnie z nią pracować. To nie wcale takie łatwe jak sądziłam.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #228826 przez Agusiak
wiem coś o tym. Ja także muszę się jeszcze sporo nauczyć a i tak moi koledzy fotografowie zawsze czymś mnie zaskoczą co i jak się robi żeby było jeszcze lepiej, poprawniej, ale ja nie traktuję tego tak aż tak bardzo serio, zwykle robię zdjęcie jak coś lub ktoś zwyczajnie mi się spodoba, ma w sobie to coś, do tego odpowiednie światło i zadowalająca fotka gotowa :blink:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #228827 przez agi-p
Agusiak to czekamy z niecierpliwością na efekty zabawy z aparatem :) I już taka skromna nie bądź :P Coś mi się wydaje , ze to będą prawdziwe dzieła :) Moja Paulinka zapisała się na kurs fotografowania . Zobaczymy jak jej pójdzie .
Zaliczyłyście z Paulisią spacerek :) A ja aż wstyd się przyznać , ale kisiłam się w domku z Amelką tzn byłyśmy na zakupach ,ale autem :P
Miałam dziś dzień "niechcieja" .
No i dostaliśmy dzisiaj od tych znajomych zaproszenie na imprezke z okazji rocznicy ich slubu (10-tej) . I znowu muszę pokombinować nad prezentem ...ufff . Macie jakieś pomysły ?

I faktycznie Kasiuni coś dlugo nie ma . Czyżby Oliś nie pozwalał Mamusi na pisanie z nami ? :P

Dobrej nocki Kochane :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #228837 przez Agusiak
agi kochana jak coś już "spłodzę" i dopadnę skaner to się pochwalę chyba, że obleci mnie strach przed krytyką ;) :lol: :P :P

Czasem też odpuszczam spacerki jak naprawdę nie mam weny na wyjście z domku, ale my mamy ten komfort, że możemy zawsze córy wystawić przed dom i niech się wietrzą :blink:
Fajnie, że znajomi Was zaprosili, 10 lat to ładny kawałek czasu. Jak wpadnie mi do głowy jakiś pomysł na prezent to się podzielę.
agi Śpijcie słodko i do samego rana :)

13 lata 6 miesiąc temu #228847 przez Kozłowska
Powitać wieczorkiem
No mały nabierał sił skacząc ale padł po jakiś 30 minutach, a ja razem z nim :blink: Obudziliśmy się o 14.30 :lol: :lol: Zjedliśmy i pojechaliśmy na cmentarz :blink: Niestety tata ubierał go na wyjście i mały przez krzywo założonego pamper-cha obsrał się prawie po same pachy :silly: Jak go rozebrałam to się załamałam :dry:
Tak szliśmy z mężem po cmentarzu i tak rozmawialiśmy że tak nam się marzy żeby było jak w stanach. Nie jakieś wzniosłe grobowce tylko trawka i płyta..Wszystko tak ładnie czyściutko, a nie jak u nas... :huh:
Co do aparatów to fakt że klisze od razu szło się wywołać, a z cyfrówki to tylko coraz to nowe piliki się tworzą. Ja już z miesiąc się biorę żeby Matiemu album zrobić.
W każdym bądź razie życzę samych udanych zdjęć :lol: , a przy maluchach na pewno szybciej dojdziecie do wprawy :lol: :lol:
A tak to dzionek jakoś minął szkrab mój już śpiocha, a ja zaraz tylko pranko rozwieszę i też pójdę zażyć kąpieli i pod pierzynkę bo dziś jakiś leniuchowy dzień mam. Chyba przez to że jak małego usypiałam to się sama uśpiłam, a nie lubię w dzień spać :blink:
Buziole :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka