- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Hmmm...więc kawke wypiję w bliżej nieokreślonej przyszłości , zależnej od tego ile moja Amelka będzie chciała pić moje mleczko .
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Kozłowska - bedny Mati, mam nadzieję, że szybko mu minie. Ciekawe co się stało, że tak zareagował

Dziękujemy za 100 lat!
Wracając do tematu karmienia piersią to ja karmie Zuzke na osobności, no chyba że jestem w towarzystiwe kobiety to wtedy się nie krępuję, bo przecież wszystkie mamy to samo

Dziewczynki na poczatku ciązy bardzo mnie od kawy odrzucało, potem piłam sporadycznie "na smak", aż pzeszłam na inkę lub anatola i tak do dziś, dzień od nich się zaczyna. Obserwuję też Zuzie po coli i stwierdzam, że niestety też ją pobudza

Miałyśmy ciężka noc. Zuzia zasnęła o 20-tej,ale o 22 wstała wyspana i do 23 próbowałąm ją uspac, bo byłam już zmeczona. O 1.20 wstała zupełnie wyspana i tak do 2 siedziałysmy razem próbując usnąc. Potem przebudziąła się o 3 i 5 aż o 7 postanowiła wstac. Kurcze jak ja to wytrzymuję, kiedyś byłoby to nie do pomślenia

Idę suszyc wloski, poki moja słodycz śpi.Papa
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jeśli wpadnie do nas w odwiedziny JEDNA kobieta (obojętnie czy to siostra męża czy moja koleżanka czy teściowa) to karmię przy niej,siadam tylko ewentualnie jakoś bokiem,a nie bezpośrednio - na przeciwkoWracając do tematu karmienia piersią to ja karmie Zuzke na osobności, no chyba że jestem w towarzystiwe kobiety to wtedy się nie krępuję, bo przecież wszystkie mamy to samo

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Kurcze taka ładna pogoda za oknem i tak się zastanawiam czy nie wziąć małego chociaż na 30 minut?? Nie ma temperaturki cały czas 36,5...Ma się dobrze czopki chyba zdają egzamin:)No ma katarek i ten głosik zmieniony kurcze żebym mu nie zaszkodziła?Właśnie kica w skoczku i śmieje się do mnie. Co myślicie spacerek mu nie zaszkodzi chyba, a nawdycha się świeżego powietrza?

aniamaj133 wytrzymujesz bo co innego zrobisz wiesz że musisz dla małej być zawsze na równych nogach

A kawy w ciąży nie piłam bo po 3 miesiącach obłędnego wymiotowania nie mogłam na nią patrzeć

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Ja dopiero teraz ale znowu na dole mi net nie łapał

Kozłowska cieszę się, że z Matim lepiej i że już nie ma gorączki, mam nadzieję że jednak wybraliście się na spacerek

aniamaj by kolejne nocki były lepsze

agi powodzenia w dalszych próbach podawania marchewki, może w końcu Amisi zasmakuje

bombel ja piłam w ciąży kawę ale nie często a teraz to wiadomo

A u nas dzień taki ble, Paulina cały czas marudzi a jak tylko zniknę jej z oczu choćby na chwilkę to w ryk. Nie mogłam nawet szklanki odnieść do kuchni. Jak poszłam otworzyć listonoszowi a potem pracownikom do pieca grzewczego to tak się rozryczała, że aż jej mleko nosem znowu poszło

Miłego popołudnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja już na nogach bo moja żaba stwierdziła że się już wyspała i ani smok ani nic już jej nie uśpiło. Teraz staram się ją jakoś zabawić do 7.00 bo nie chcę dać jej wcześniej jeść bo się jeszcze przyzwyczai, hihihi

Mężu znowu ma pracującą sobotę i już bidulek w pracy siedzi.
Miłego dnia, mam nadzieję że Wy pośpicie dłużej

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Aniamaj widzę , ze u Was ze spaniem tak samo kiepsko jak u Nas . Moja Ama dzisiaj kolejny raz obudziła się o 2:40...usnęła w końcu o 3:15 i o 4:00 wstala wyspana ! Próbowałam ją uśpić jeszcze , ale gdzie tam

Kozłowska fajnei jak udało Ci sie troszkę zdrzemnąć . Chociaż ja nie lubię spać w dzień , bo potem taka niedobita chodzę . Nie mogę dojść ze sobą do ładu hihihi

I jak byliście na spacerku ? Dobrze , ze Matek mimo przeziębienia nie traci wigoru i chęci do zabawy

Agusiak u Paulinki to amrudzenie chyba z ząbkami związane , albo to kolejny skok rozwojowy . Ja też Amy nie mogę zostawić nawet na moment . W łazience mam leżaczek-bujaczek , więc jak ide za "potrzebą" to Ama ze mną . Wiem , ze to moze wydawać się niestosowne , ale nie moge jej zostawić .
My wczoraj kolejny udany spacerek zaliczyłyśmy

Jedziemy dziś na parapetówkę i jak Ama będzie zachowywała się dobrze to zostajemy tam na noc . Już sie ciesze , bo to oznaczałoby , ze jutro nie musze gotować obiadu

A i kurcze czekałam cały tydz na filmik "Marley i ja " i przysnęło mi się

Udanego weekendu Kochane

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Tyle się napisałam i coś mi się zacięło

My też już nie śpimy

Wczoraj niestety nie poszliśmy na spacerek ale to dlatego że mały usnął mi i przespał prawie 3 godziny. Wstał przed 17 jak już ciemno się robi

Ja nie lubię kiedy mężu pracuje w weekend. Co prawda mój już w domciu ale po nocy więc teraz odsypia

Wczoraj w aptece nie było Dentinox-u i babka poleciała mpjemu m.Bobodent ponoć skłąd ten sam tylko inna firma inna cena 15ł Zna może któraś ten specyfik na dziąsełka??

Co do filmu "MARLEY i JA" ja obejrzałam cały a tak na koniec się popłakałam

agi-p fajnie że dzionek udany i życzymy udanej parapetówki, Amelka na pewno będzie grzeczna i jutro nie będzie gotowania

A to tak
www.miczek.pl/rozne/dzieci_o_dzieciach.html
www.miczek.pl/rozne/mezczyzna_i_pies.html
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A i kurcze czekałam cały tydz na filmik "Marley i ja " i przysnęło mi się
![]()
![]()
oglądałam twardo połowę , a potem cholerna reklama i odleciałam
Film fajny, ale jak się umarło pieskowi, to się popłakałam i przestał mi się podobać ten film

A my dziś na koncert jedziemy, ale jest dosyć późno więc na szczęście uda nam się wykapać małą, nakarmić i położyć spać a rodzicom zostanie tylko jej pilnowanie bo mogliby mieć z nią problem jak by się zorientowała, że mnie nie ma.
agi udanej parapetówki

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
My też wybieramy się dziś na urodzinki, będzie zabawa, tylko jak Zuzka sobie poradzi z taką ilością osób, zauważyłam, że nie lubi gdy wokół niej jest za dużo ludzi.
Dzisiejsza nocka już lepsza, mała co prawda obudziła się i chwile pomruczała, ale pogłaskałam ją po główce i dalej spała, teraz tak robie gdy się wybudza, fajnie na nią działa

Ładna dziś pogoda, w ogóle śliczny listopad mamy, ale za 2tyg słyszałam o śniegu

Już widzę, te nasze wózki, zaspy i chlapy

Miłego dzionka, lece do małej bo już sie obudziła