BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 6 miesiąc temu #227509 przez aniamaj133
Hejka niedzielnie:)
Wczoraj co nie co tam napisałam, ale Zuzia sie obudziła wiec musiałam do niej lecie. Niestety wczoraj miałą problemy ze spaniem, cały dzień szalała więc myślałam, że w nocy pośpi ale nic z tego. O 2 w nocy uznała ze jest wyspana i gawendziła sobie przez godzinke... hehe potem obudziłą się na mleczko o 5 i była głodna, ale nie chciało się ssac i marudziła, alez to wygladało :laugh:
Poza tym wczorajszy dzien caly spedzilismy u mamy, moj mezu mial po nas przyjechac po pracy,ale niestety pracowal az pięc godzin dluzej :dry:
Dzis na obiadku mamy gosci, przyjdzie moja siostra, wlasnie gotuja sie ziemniaczki na kluseczki, rosolek dochodzi, a roladki juz gotowe :)
Milej niedzielki! :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #227561 przez Agusiak
aniamaj133 napisał:

wlasnie gotuja sie ziemniaczki na kluseczki, rosolek dochodzi, a roladki juz gotowe :)

aniu ależ pyszny obiadek szykujesz, chyba też wpadniemy :P :blink: mamy niedaleko :lol:

U nas noc dobrze, co prawda nie pospałyśmy dziś do 9 ale wstała o 6.40 czyli według starego czasu o 7.40 czyli całkiem fajnie.
Mój T pracuje bidulek cały weekend, dostał jakieś zlecenie ale jak za trzy dni to za całkiem fajne pieniądze. Będzie na fotelik :laugh:

agi biedna Amelka, mam nadzieję że to było jednorazowe i że już dziś nie będzie się ją bolał brzusio.
Czyli jednak te nosidła z Espiro są rzeczywiście jakieś ble, a już myślałam że to jakoś źle w nim dziecko sadzam no ale to żadna filozofia z drugiej strony, więc to wina tego nosidła.
Zamieszka na szafie do czasu aż sprzedamy go z całym wózkiem.

My na groby będziemy jeździć w tygodniu, koło czwartku, piątku, żeby również uniknąć tłoków.

Miłej Niedzieli dziewczynki :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #227679 przez Agusiak
a my ostatecznie zakupiliśmy ten fotelik:

allegro.pl/fotelik-caretero-fenix-0-18kg...ati-i1861056437.html

mam nadzieję, że się sprawdzi i szybko przyjdzie bo czeka nas niedługo troszkę jeżdżenia.

13 lata 6 miesiąc temu #227789 przez bombel779
Agusiak jaki kolorek wybraliście? :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 6 miesiąc temu #227797 przez Agusiak
Bombelku ten jasnozielony. W sumie podobają mi się najbardziej te dwa ciemne ale trochę za ponure jak dla dziewczynki.

13 lata 6 miesiąc temu #227809 przez bombel779
Agusiak napisał:

Bombelku ten jasnozielony. W sumie podobają mi się najbardziej te dwa ciemne ale trochę za ponure jak dla dziewczynki.

Aaaa :) No mnie się też te ciemne podobają i jeśli zdecyduję się na ten fotelik to pewno wybiorę ten szaro-czarny :) Będzie mi się komponował z autkiem :P ;)

13 lata 6 miesiąc temu #227947 przez Kozłowska
Witam wieczorową porą :silly:
Co do wizyty to była bardzo króciutka bo Kacperek dostał strasznego katarku :( A jutro rano maja samolot i nie chcieli go bardziej zaziębić, ale ciocia Justynka dała mu kropelki i maść która Matkowi bardzo pomogła i mówili że już lepiej :lol: Oczywiście wycałowałam szkraba :lol: Jest cudny :lol: :lol: Ma takie ładne brązowe oczka ach w ogóle co wam będę pisać wszystkie dzieci są przecież cudne :blink: Później weszli do nas szwagry ;) z małą damą no już nie taką małą ponad rok to już taka pannica :silly: ależ ona jest zabawna a jak śmiesznie gada popłakaliśmy się ze śmiechu :blink: bo gada coś tam po swojemu z 2 minuty i za chwile słyszymy ty też, o jeziu, w mordke, nie chcieć, iść, a najśmieszniejsze bo jej tata woła na mnie ciągle ciotka no to ona podłapała i chodziła i mówiła "ciotta" :blink: Ale się uśmiałam :woohoo:
Mój szkrab miał dzień szaleństwa złożyłam mu skoczka i szalał :lol: Powiem wam że zakup w 100% się opłacał i nawet gdybym nie trafiła na Allegro to chyba bym rozważyła zakup w sklepie. Mały ma się gdzie wyszaleć i ciągle coś przykuwa jego uwagę, a ja mam czas żeby coś zrobić Dzisiaj rano tak szalał że ja na spokojnie zrobiłam sobie porządek w szafie :lol: Ojj ile ja mam ciuchów nie dobrych.... Muszę je chyba wystawić na |Allegro :blink: Spodni z czasów ciąży w które wpadam a bluzek,tunik....kurcze najgorsze że nie które te rzeczy miałam parę razy na sobie :lol: A małego mam już z 8 reklamówek :ohmy: Wystawię może parę groszy wpadnie :lol:

Co do cmentarza to my dziś obskoczyliśmy ten co był daleko, a jutro pójdziemy jak będzie ładna pogoda z małym do teścia i pradziadków, ale ten mamy blisko więc pójdziemy w południe to morze tyle ludzi nie będzie. Choć powiem Wam że mi przykro chodzi się po cmentarzu tyle zapomnianych grobów....... i jak wszystkich świętych to każdy idzie żeby pokazać że niby pamięta, a tak to nawet nie wejdzie do bliskich :angry: Ale cóż szara rzeczywistość :dry:
A my dziś też mieliśmy pyszny obiadek ziemniaczki i szyneczkę w sosie własnym, Że ta moja siostra cały talent kulinarny wyssała matce nic mi nie zostawiła... :( Ale cóż pocieszmy się że mężu dobrze gotuje no i zawsze można się do niej na obiadek wprosić :lol:

Agusiak fotelik fajny i mnie też najbardziej się ten jasno zielony podoba :lol:

agi ojeju całuski dla Amelki :kiss: :woohoo:

Buziole dla Was :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #228008 przez agi-p
Hej Kochane :)
My wczoraj nie dotarliśmy na groby . Takie korki były na dużo przed cmentarzem , że zrezygnowaliśmy . Wybierzemy się na spokojnie koło środy czy czwartek .
Ale wczoraj super dzionek był :)
U mojej kuzyneczki i jej 2 córeczek istny rozgardiasz :P Małe demonki,hałas jak na dworcu :) Ale moja 2 letnia chrześnica cudna . Potem odwiedziliśmy moją babcię u której był zlot naszej rodzinki . Na koniec pojechaliśmy do znajomych (mają rocznego Igorka). U nich zeszło nam dluuugo . Nasi Mężowie jak dossali się do alkoholu to woow :P Ama miała dzień dziecka i usnęła w foteliku . Po powrocie do domu tylko przelożylam ją do łózeczka i nynała .

Agusiak gratuluje zakupu fotelika . Czyli Paulisia wkracza w nowy etap :) Oby dobrze jej sie jeździło w nowym tronie i żeby przypadł Małej do gustu :)

Kozłowska fajnie , ze spotkanie z przyjaciółmi udane , szkoda tylko że takie krótkie .
A ta roczka dziewczynka hasełka ma boskie . Słodziutkie te dzieciaczki :) I super , ze Mati taki zadowolony ze skoczka :) I przynajmniej Mamusia może coś porobić :P
Oj ja wszystkie ciążowe ciuszki schowałam do kartonu i czekają na następną ciąże :) Ale jak masz tyle ciuszów i Ci przeszkadzają to sprzedawaj ...zawsze kaska wpadnie :)

Amelka dzisiejszej nocy wyrównała sobie zmiane czasu . Ale wczoraj zasnęła poźniej przez tą wizyte u znajomych i chyba temu :) Dzisiaj spróbuję podac kolejny raz kaszkę . Troche się boje po tych ostatnich ekscesach brzusiowych , ale w koncu trzeba rozszerzać dietkę .

Miłego dzionka :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #228013 przez Agusiak
dzień dobry Kochane :)

U nas noc minęła dobrze. Jak na razie mała zasypia w nowym czasie a budzi się jeszcze w starym ale mam nadzieję, że to kwestia przyzwyczajenia ;)

Kozłowska to fajowo, że spotkanie się udało, a potem jeszcze odwiedzinki rodziny z córcią. U nas też jest roczniaczka u chrzestnego Paulinki ale ona jest teraz na etapie wstydzenia się i chowa się za mamę :laugh: i mamy też roczniaka u siostry mojego T
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miłego dnia :)

agi gdzie jesteś?? zawsze z rana mam już pościk od Ciebie do poczytania :silly:
Kasiunia a z Tobą co się dzieje ? Napisz co u Was i pochwał się Olisiem.
Bombelzaglądaj częściej :)

O reszcie dziewczyn już nie wspomnę Joleczka, magga, Gumisiowa :unsure: :unsure:

Ha Agi a jednak jest post od Ciebie, musiałysmy pisać w jednym czasie :P

To super, że Wam dzionek tak wesoło minął w rodzinnym gronie :)
My także wybieramy się na cmentarze ok czwartku, piątku.

Ja ubrań ciążowych takich specjalnie to nie posiadam, zawsze lubiłam luźniejsze rzeczy, tuniki, bluzki odcinane pod biustem, koszule więc wszystko nadal używam, jedynie spodnie miałam stricte ciążowe.

agi zaciskam kciuki za ponowne kaszkowe podejście :)

13 lata 6 miesiąc temu #228019 przez bombel779
Dzień dobry dziewczynki :)
Cześć Agusiaku ;)

13 lata 6 miesiąc temu #228022 przez Agusiak
Witaj Bombelku :) , jak Jasio znosi zmianę czasu??

13 lata 6 miesiąc temu #228023 przez bombel779
Agusiak napisał:

Witaj Bombelku :) , jak Jasio znosi zmianę czasu??

Nawet nieźle ;) Teraz trochę marudzi bo w starym czasie mniej więcej o tej porze uciekał na małą drzemkę :P a teraz jakoś nie chce zamknąć oczek.. no nic,poczekamy albo przestanie marudzić albo padnie :P :)

A jak tam Paulinka się miewa? :)

13 lata 6 miesiąc temu #228034 przez Agusiak
Paulina zasypia w nowym czasie czyli ok 20, ale budzi się jeszcze jak w starym czasie, ale mam nadzieję, że się wkrótce przyzwyczai i przestawi ;)

13 lata 6 miesiąc temu #228037 przez bombel779
Agusiaku daj znać jak dostaniecie fotelik! Ciekawa jestem czy na żywo też jest taki fajny jak na zdjęciu :)

13 lata 6 miesiąc temu #228040 przez Agusiak
bombel779 napisał:

Agusiaku daj znać jak dostaniecie fotelik! Ciekawa jestem czy na żywo też jest taki fajny jak na zdjęciu :)

na pewno dam znać i poinformuję jak się sprawuje :) :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka