- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Mam taki fajny z Avonu jakby z granulkami brązującymi daje taką fajną poświatę opalenizny
a jaki to krem? możesz podać jakiegoś linka lu nazwę? przydałoby mi się coś takiego na moje zmęczone pysio

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Anaiamaj a Ty kaszki przygotowujesz na swoim mleczku ?
Kolejną kupimy banankową i mam nadzieję , ze też będzie Amisi smakowała . Posłuchałam waszych rad i zrobiłam troszkę gęstszą .
Wieczorem zrobiłam jej jeszcze 50 ml i pięknie wcinała . Aż buzinkę otwierała i domagała się szybszego tempa

Kozłowska trzymam kciuki , zeby katarek minął . Pogoda już z rana zapowiada się fajna , więc zapewne lekarz nie bedzie miał nic przeciwko spacerowaniu .
Jak udały się wieczorne zabiegi pielęgnacyjne ?
Co do kremu to miałam też fajny pod oczy z nivea . Dawał fajną poświatę , bo też miał takie drobinki . I dołączam się do prośby Agusiaczka o nazwę kremu z Avonu

A ja coś do fryzjera wybrać sie nie mam kiedy . Umówię się na przyszły tydzień , a na razie siedzę z szamponetką na glowie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi nie martw się póki co tą kaszką, moja jak jej zaczęłam podawać kaszkę na gęsto też miałam wrażenie że boli ją brzuszek i też mi chyba ze dwa dni dosyć mocno nią ulewała, można nawet zaryzykować stwierdzenie, że wymiotowała. Brzuszek musi się przyzwyczaić do czegoś bardziej treściwego od mleka i do innej niż płynna konsystencji. Jeśli zjadła sporo kaszki to może się przejadła jak na początek. Moja pierwszej kaszki zjadła może ze 4 łyżeczki i starczyło jej to za cały posiłek na 3 godziny

A my dziś może spacerek a po południu zakupy

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A do mnie właśnie dzwonili z urzędu skarbowego i jadę po zwrot (1178zł) . Super . Mężuś powiedział , ze zrobi skarbonke z której nie będzie się dało wyciagnąć kasy i to tam wrzucimy

W nowym roku muszę na nowo poskładać wnioski o zasiłek rodzinny i wychowawczy . Może tym razem się uda .
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Póki pamiętam
szafa.pl/c2297639-avon-solutions-krem-z-...-koloryzujacymi.html
mam jeszcze z tej serii krem pod oczy i tez jestem z niego zadowolona. Właśnie muszę nawiedzić koleżankę żeby mi zamówiła bo ten nie długo mi się skończy.
Oj jak mi szkoda tego mojego szkraba

Zabiegi zostały przełożone na dzisiejszy dzień bo wczoraj młody mi się obudził, a później już mi się nie chciało

Co do pogody to rzeczywiście zapowiada się piękny dzionek aż mordka mi się śmieje jak jest taki poranek

Dobra uciekam bo i tak nie wiele mogę zrobić bo Matek domaga się więcej uwagi

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
T
A do mnie właśnie dzwonili z urzędu skarbowego i jadę po zwrot (1178zł)
Wow ale super telefon odebrałaś, też tak chcę

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ostatnie dwa dni sa fantastyczne! Czuje sie jakos duzo lepiej i mam mase energi, spacerujemy z Zuzia godzinami ona chyba tez podziela moj humor.
U nas wszystko ok:)
Nie mamy z niczym problemow, choc zawsze mogloby byc lepiej.
Zuzia przed dzisiejszym spacerem
- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska i co tam u lekarza ? Wszystko z Matim oki ? Kurcze musze znaleźć kogoś z avonu lub poszperać na allegro i zamówić ten krem .
Aniamaj super , ze samopoczucie u Ciebie takie fantastyczne

Zuza jaka kochaniutka

I jednak jeszcze gondola widze

I kochane forse odebralam , ale Mężuś już mi zapowiedział , ze w tym m-cu trzeba opony na zimę kupić , drzwi i okno do sypialni i coś tam jeszcze , ale już nie słuchałam

A ja tyle rzeczy bym sobie pokupowała

I pojechałam dziś po te buty co Ty Agusiak kupilaś i niestety najmniejszy rozm 37 ... za duże na mnie

Jutro jedziemy na mega zakupy i zwiedzimy pewnie kilka sklepów , to może gdzieś upoluję buciory .
Pogoda dzisiaj zachęcała do wszystkiego ... po powrocie do domku zrobiłam obiad i wyruszyłyśmy z Amelką na spacer

Kaszka dziś też została wchłonięta , tyle ze 40 ml i wcześniej , zeby uniknąć ewentualnych bóli brzusia wieczorem . Ale Ama dziś taka padnięta byla , ze po kapieli w sekunde zasnęła .
Idę robić kolację , bo zaraz wparuje moja rodzinka . Mężuś pojechał po Paulinke , bo dzisiaj na urodzinach koleżanki balowała

Kolorowych snów i spokojnej nocki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My też dziś trochę pospacerowałyśmy, ale już myślała, że po raz pierwszy będę musiała zawrócić ze spacerku do domu bo mała się tak rozbuczała zaraz po wyjściu z domu jak nigdy. Ale na szczęście po kilku minutach się uspokoiła a w połowie drogi wrzeszczcie zasnęła.
Zakupy także zaliczone, nakupowałam kaszek, kleików,i dużą herbatkę z HIPPa.
Teraz siedzę na Allegro i przeglądam foteliki samochodowe bo musimy w ten weekend zamówić nowy gdyż dziś podczas wyprawy do sklepu nasz obecny został jednomyślnie okrzyknięty jako ZA MAŁY

Już chyba nawet wybrałam model ale jeszcze czytam opinie.
Ja ten krem z Avonu już zamówiłam u koleżanki z byłej pracy

agi poszukaj może na allegro tam czasem wystawiają produkty Avon.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Matek w porządku to tylko katarek

aniamaj133 niunia słodziutka

agi-p Ojj ja też chcę taki zwrot

Agusiak pochwal się fotelikiem

Buziaki
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/fotelik-4baby-dragon-0-18kg-w...tis-i1883313531.html
wiem, że jest pewnie cała masa lepszych i droższych fotelików, ale ten ma naprawdę dobre opinie, wiem też że tylko do 18 kg ale liczę się z tym, że z czasem kupi się odpowiednio większy, póki co musi być taki bo mała z pewnością nie może jeszcze jeździć przodem do kierunku jazdy a wszystkie w wyższej kategorii wagowej są właśnie tak montowane.
Kozłowska to super że udało Wam się z Matim tak wykorzystać piękną pogodę :)i dobrze, że to nic poważnego z tym katarkiem. Ja też dziś myślałam że małej coś chlipi w nosku ale jak odciągnęłam to nic nie wyszło więc czysto

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale dziś mamy pogodę za oknem...

Cieszę się, że u Was wszystko dobrze!
Agi - pozazdrościc zwrotu!
Agusiak- fotelik ładny, choc ha bym chyba kupiła już większy, będzie praktyczniejszy, bo za jakiś czas znowu będziesz musiała go zmienic. Ale kolorki miał fajne

Kozłowska- dobrze, że to tylko katarek! Moja mała też na powietrzu zawsze pięknie śpi, ale budzi się gdy tylko wózek stanie lub wjedziemy do jakiegoś sklepu

Wyobrazcie sobie, że mojej znajomej synek też zaczął katarkowac i do tego doszła jeszcze goraczka. Poszła z nim do przychodni i jej nie przyjęli, bo nie było już miejsc! Co za bezsens! Jak można gorączkujące niemowle zapisac na poniedziałek???

Życze Wam milego dzionka! My idziemy dziś na obiadek do babci, ja musze jeszcze wloski umyc, lekko ogarnac i bede gotowa. Dziś jestem troche zmeczona, bo Zuzia chyba 15-cie razy w nocy wstawala na mleczko

Buziaki!