- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiak fotelik bardzo fajny i duży plus za możliwość montowania przodem . Ja jeszcze nie musze zmieniać , ale tez pomału sie rozglądam . W ogóle to bezsensowne są te oznaczenia wg kg dziecka . Powinno byc wg wzrostu . Czasami dziecko nie osiągneło jeszcze tych 13 kg a le już na długośc jest na styk . Ja to bym chciała , zeby Ama jak najdłużej mieściła się w swoim foteliku , bo nie ukrywam , ze wygodnie np jechać do sklepu i przełożyć ją z fotelikiem do wózka sklepowego

paumaya.pl/foteliki-samochodowe/od-0-kg/ferrari-cosmo-sp.html#
Kozlowksa super , ze Matik zdrowiutki . Katarek niestety tak szybko nie mija

Aniamaj Normalnie to chore , ze nie przyjęli niemowlaczka do przychodni !!! Przecież tacy pacjenci to priorytet . Ja bym tam wojne zrobiła i nie popuściła . Z takimi dziećmi nie ma co ryzykować i czasami każda minuta się liczy . Okropieństwo !!! Oj zazdroszczę obiadku poza domem

A My dzisiaj mamy zakupy w planie . Mężuś jak wróci z pracy to tylko dokończy ocieplanie ściany i śmigamy .
Paula sie pakuje , bo wybywa z domu aż do wtorku . Normalnie będziemy jednodzietni

A i dołączę jeszcze fotki z wczorajszego spacerku

Tu wyraźnie widać , że Ama ma focha

A tu juz troszkę lepiej było ....

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj tak,to jest wygodne,szczególnie jak dziecko zaśnie -nie trzeba go budzić przenosząc do wózka tylko myk fotelik na stelaż i jedziemyJa to bym chciała , zeby Ama jak najdłużej mieściła się w swoim foteliku , bo nie ukrywam , ze wygodnie np jechać do sklepu i przełożyć ją z fotelikiem do wózka sklepowego

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I rany dzisiaj w nocy czas zmieniamy .... ciekawe jak nasze dzieciaczki zareagują ...ta nocka pewnie zwariowana będzie .
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

używacie fotelik na stelażu? mi się to zdarzyło tylko raz

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie zmieniałam fotelika bo jeszcze nam główka nie wystaje poza oparcieDokładnie Bombel
A powiedz mi Ty Jasiowi juz zmieniłaś fotelik ???

W tej kwestii bezpieczeństwa głównie chodzi o to że te nosidełka są montowane tyłem do kierunku jazdy,więc teraz też szukam takiego fotelika żeby można go było montować zarówno tyłem jak i przodem,właśnie ten co Agusiak pokazała ma taką funkcję

Emme a Ty masz ten z Ferrari???
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ooooooooo mówisz że sobie pipka!tak, ten z linka- żółty. jest fajny bo ma alarm jak dziecko np będzie chciało odpiąć pasy to sobie pipka

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja się tylko zastanawiam czy długo dziecko "pojeździ" w tym przedziale wagowym . Czy nie lepszy ten kolejny ? Hmmm...tylko podobno bezpieczniejsze są te pośrednie .
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Poza tym ja np. wiem że chcę mieć więcej dzieci (myślę o 3jce

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Właśnie popijam sobie kawkę i muszę się za sprzątanie wziąć bo mamy dziś upragnionego gościa

agi-p Ama śliczna cudna mała dama

Nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia!!!!! Ja jak mnie nie chcą przyjąć (z małym nie miałam takiego problemu) to zawsze mówiłam żeby mi to na piśmie dali i od razu coś się znalazło

A ja właśnie dowiedziałam się że koleżanka jest w szpitalu

No a z moim fotelikiem też ciężko będzie mi się rozstać bo to jednak wygoda czy do sklepu czy nie raz tak jak szłam na spacer bo pogoda była taka sobie to brałam fotelik i zawsze mężu mógł mnie szybko zgarnąć

Dobra zmykam ogarnąć troszkę chatkę póki mały drzemie i czekam na m. jak wróci szybko na zakupy i trza jakiś podwieczorek wymyśleć bo wejdą ok 17 hmmm pomyślę w sklepie

Buziaki miłego dzionka jak nie zajrzę wieczorkiem to od razu życzę też miłego sobotniego wieczorku i przespanej nocki
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

a my dzisiaj pospałyśmy do 9.00

Emme ten fotelik co Ty masz też bardzo mi się podoba

agi Amelka śliczności

ja jeszcze zastanawiam się nad takim:
allegro.pl/fotelik-caretero-fenix-0-18kg...ati-i1861056437.html
ale kurcze nigdzie nie mogę znaleźć o nim jakiś sensownych opinii.
Powiem Wam że ja często widzę jak ludzie mają w nosidełkach jeszcze naprawdę spore maluszki, ale ja już od początku pisałam że to nasze nosidło Espiro jest beznadziejne. Główka małej co prawda nie wystaje, nóżki wystają, ale ona nie mieści się na szerokość, zwłaszcza teraz jak jest jeszcze grubiej ubrana. Wczoraj była taka ściśnięta że aż żal było patrzeć. Od początku nie podobała mi się pozycja dziecka w tym foteliku nawet ze specjalną wkładką pod tyłeczek.
Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak Wam nocka ze zmianą czasu minęła . Ja nie mogę się przyzwyczaić ...każdy zegar pokazuje inną godz

Wczoraj wieczorem po kąpieli zaczął ją brzusio boleć i płakusiała dużo i długo . Na koniec zaczęło ją naciągać ...aż się dusiła . Strasznie się bałam o nią . Ostatecznie zasnęła wykończona bez jedzonka . Nie wiem co jej było

Dzisiaj dalszy rajd po sklepach i mamy w planach odwiedzić moją chrześnicę . Potem jeszcze na groby jedziemy , zeby uniknąć wtorkowego tłoku .
Kozłowska jak tam wizyta przyjaciół sie udała ? I dużo zdrówka dla koleżanki , oby szybko dowiedzieli się co jej jest i rozpoczęli prawidlowe leczenie .
Agusiak ja z caretero mam łóżeczko turystyczne i tam gdzie je kupowałam to maja wszystkie produkty z tej firmy i Pani oczywiscie zachwalała je bardzo . blanca-baby.home.pl/Foteliki_samochodowe...k257-0--default.html
Koleżanka też ma ten wózek co Ty i wywalila to nosidełko i kupiła osobno , bo też nie była zadowolona . Ama na szczęście mieści sie w swoim bez problemu .
No to kochane milej i spokojnej niedzieli i buziaczki dla Dzieciaczków