BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 6 miesiąc temu #228862 przez Agusiak
Kozłowska napisał:

Niestety tata ubierał go na wyjście i mały przez krzywo założonego pamper-cha obsrał się prawie po same pachy :silly: Jak go rozebrałam to się załamałam :dry:

hahaha Kozłowska już sobie to wyobraziłam :lol: :lol: ale wiem, że Tobie pewnie nie było do śmiechu jak rozebrałaś Matiego.

A jeśli chodzi o cmentarze to uważam jak Wy. Nie twierdzę że na cmentarzach ma być wesoło ale te nasze są straszne ponure, straszą tymi wielkimi grobowcami, chociaż ja najbardziej lubię odwiedzać je w te dni późnym wieczorem, mają swój niesamowity klimat...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #228879 przez Kozłowska
No na początku nie było mi za wesoło ale jak mały zaczął się chichrać jak mu dupeczkę zaczęłam wycierać toną chusteczek i końca tego kupsztala nie widziałam to też już się śmiać zaczęłam :lol:
No klimat jest ale szkoda że tylko dwa dni w roku :dry: Ale cóż u nas długo jeszcze nie będzie tak jak za granicą :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #228937 przez Agusiak
Dobranoc :kiss: :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #228982 przez agi-p
Dzień dobry :)
Hihihi Kozłowska mnie też często spotyka taka "niespodzianka" :P Jeszcze podczas wycierania Mala tak się wierciła , że cały przewijak zafajdała :P

Agusiaczku żadnej krytyki sie nie bój . Jestem pewna , ze żadna z nas nie powie złego słowa . Zresztą zdjęcia zapewne będą świetne :)

Dziś w nocy pobudki miałam co 1,5 godz . A o 4:40 moja Księżniczka stwierdziła , ze wyspana jest za wszytskie czasy i dawaj do zabawy :P

Dziś chyba kolejny dzień "niechcieja" się zapowiada . W tv oczywiście nic ciekawego , na cmentarz to nie opłaca się dziś jechać i nie wiem co tu robic . Na pewno po obiadku zaliczymy spacerek i zobaczy się co dalej .

Milego dzionka Kochane :)

13 lata 6 miesiąc temu #229289 przez Kozłowska
Ojj jak tu dziś pusto :blink:
Nam dzionek jakoś minął choć mały dziś jakiś dziwny był :dry: Wesoły i marudny zarazem pewnie dziąsełka swędzą :blink: No i wieczorkiem po karmieniu ulało mu się :dry: Pewnie to nic takiego znowu zjadł pod korek :blink:
Ach zapomniałam się pochwalić że wczoraj zaczęliśmy wprowadzać gluten :blink:
No dobra młody kima idę zrobić się na "bóstwo" :silly: bo mężu czeka ;)
Buziaki dobrej nocki :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #229309 przez Agusiak
dobry wieczór mamusie:)

My dziś mieliśmy taki rodzinny dzionek tylko dla nas, dużo na powietrzu bo pogoda cuuuuuudna. Jak byłam z młodą na pierwszym spacerku to spokojnie na krótki rękaw można by iść. Mężu upiekł karpatkę więc było również słodko :blink:

Kozłowska u nas już niedługi miesiąc minie jak wprowadzamy gluten :laugh:
A od dzisiaj nie wyparzamy już butelek po karmieniu, tylko dokładne mycie i już. To duże ułatwienie zwłaszcza na wyjazdach.

Kasiunia STO LAT DLA OLIVERKA Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #229452 przez agi-p
Dzień dobry :)
Ale wczoraj fajny dzionek mieliśmy :) Po kościółku i obiadku pojechaliśmy do przyjaciół i potem na spacerek . Było świetnie . Wieczór też całkiem przyjemny :)
Ale powiem Wam , ze Amelka wczoraj przez caly dzień miała tylko 2 drzemki 20-30 min miala . Wieczorem już marudowała i śmiała sie na zmianę .
I niestety coś jej się zmieniło z tą zmiana czasu . Chodzi spac wg nowego a budzi się wg starego !!! Dziś wstała o 4 wyspana i zabawa jej w głowie . Normalnie po 5 się budzila .

Agusiak widze , ze u Ciebie tez przyjemnie dzionek minał . Nawet lepiej , bo meżuś karpatke upiekł . Mniam :) Mój Męzuś jakby coś ugotował czy tym bardziej upiekł , to mógłby byc mój ostatni posiłek :P

Kozłowska powodzenia z glutenem . Ja musze dopaść dzisiaj kaszke manna z nestle i też zaczniemy . Tylko Ama tak mało innych posiłków je , ze nie wiem jak to będzie .

Kasiunia od Nas też dla Oliverka wszystkiego naj i moc buziaków :kiss: :kiss: :kiss:

A My dzisiaj mamy całą mase załatwień . Przede wszystkim musze jakis prezent wyczarować dla tych znajomych . I bank odwiedzić , apteke i sklepy . Pewnie znowu pół dnia mi zejdzie :P
Teraz na szybko pranie robię , głowe myję i sniadanie robie . Normalnie wielofunkcyjny robot ze mnie , chociaz troszke niewyspany :P

Życze miłego dzioneczka i spokojnego , oby dzieciaczki dzisiaj Aniołeczki przypominały :)

13 lata 6 miesiąc temu #229468 przez Agusiak
dzień dobry :)

U nas dziś jest taka mgła, że nic nie widać :huh:

agi Paulina też mi zasypia w nowym czasie a budzi się w starym :dry: ale liczę że to kwestia czasu tylko jak się przyzwyczai :blink:
a jeśli chodzi o gluten to ja dodaje małej normalnie do butli mleka bo też nie co dzień zje mi obiadek.

Lecę na śniadanko :lol:
a potem kawa i opędzluję resztę karpatki bo został jeszcze kawałeczek :P :P
No i jak ja mam schudnąć jak ja mam tak strasznie słabą silną wolę :silly:

Właśnie w radio mówili, że najpopularniejsze imiona obecnie to Jan dla chłopca i Julia dla dziewczynki i że Tadeusz wraca do łask :)

Miłego dnia :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #229475 przez bombel779
Agusiak napisał:

Właśnie w radio mówili, że najpopularniejsze imiona obecnie to Jan dla chłopca i Julia dla dziewczynki i że Tadeusz wraca do łask :)

No proszę :lol:
Ale Tadeusz..:D Tadziu :P :lol: hihihhhi

Dzień dobry mamusie ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 6 miesiąc temu #229478 przez sylka
Tadeusz chyba nie nazwałabym synka :P choć mój dziadzio tak miał :)

13 lata 6 miesiąc temu #229605 przez aniamaj133
Hej Kochane! My dopiero wstałyśmy hihi to znaczy ja, bo Zuzzka jeszcze w łóżku śpi :laugh:
Mam mase sprzątania, bo nie bylo nas tyle czasu w domku, w niedziele po obiedzie pojechaliśmy do mojej mamy i zostaliśmy tam aż do poniedziałku tak do 16-tej, ale prosto jechalśmy do teściowej na urodziny. Wróciliśmy co prawda o 20-tej do domku ale prosto do wyrka, bo rano musieliśmy wcześnie wstac by poodwiedzac groby i spotkac sie z rodzinką, wróciliśmy znowu wieczorem dlatego nie bylo sensu nic robic. Ufff wydawałoby sie, że tyle wolnego, a tak to nam przeleciało.
Z dobrych inforamcji to to, że wreszcie dostaliśmy odszkodowanie za nasze zalanie :)
No to ja sobie poczytam o czym tu plotkowałyście i pewnie jeszcze coś dopisze. Buziaki!

13 lata 6 miesiąc temu #229666 przez Agusiak
jem marchewę, mniam mniam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #229676 przez Kozłowska
Dzień doberek
Ojj ale się wygniłam dopiero co oczka otworzyłam :silly: Mężu dziś wstał do małego choć narzekać też nie mógł bo mały obudził się i 8 :lol:
A ten krem z Avonu ponoć zmienił opakowanie i jest teraz w katalogu za 15,99zł:)
agi-p, Agusiak fajnie że dzionki wam się udały
aniamaj133 super że już dostałaś kase :silly:
Co do Tadeusza mi się to imię podoba :blink: Ale to może dlatego że córcia koleżanki Lenka woła na mojego szkraba "Tateusz"m i mam wujka Tediego którego bardzo lubię :lol:
Buziaki do później idę się ogarnąć :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #229691 przez bombel779
Agusiak napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Extra!!! :lol: Jasio też tak wsuwa marchew :lol: ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 6 miesiąc temu #229727 przez Agusiak
bombel779 napisał:

Agusiak napisał:

Extra!!! :lol: Jasio też tak wsuwa marchew :lol: ;)

Bombelku widziałam filmik kiedyś u Was na wątku, Jasio ślicznie wcinał :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka