- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A czy słyszałaś coś może o pladze azjatyckich biedronek, która nawiedziła Śląsk i Zagłebie

Ja poczytałam Trochę w necie i już okien nie otworzę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
agi-p - Cieszę się ogromnie że parapetówka się udała

Agusiak - jak ja ci koncertu zazdroszczę Fajnie że się wybawiliście:silly: Szkoda tylko że mała tak to przeżyła. "Tata na gitarze grał" ale ma fajowego dziadka

Ja niestety nie mogę się wypowiedzieć w temacie zostawiania małego z kimś innym niż ze mną czy z M. Nawet gdybym bardzo chciała nie mamy tak naprawdę nikogo. Tzn w wyjątkowych sytuacjach mamy super sąsiadkę za którą mały przepada, moją siostrę, czy bratową ale niestety to tylko w nagłych przypadkach

Ale powiem wam że to od takiego malucha zostawianie dzieciaczków nawet na godzinkę z kimś innym zaowocuję wam. Ja np jak jestem u siostry i mały mnie zgubi z zasięgu wzroku dłużej niż 30 minut to bardzo płacze

Choć nie rozumiem czemu dziadkowie nie mogą u ciebie w domciu posiedzieć z małą

aniamaj133 jak po urodzinkach????
A my wczoraj byliśmy na spacerku ale takim szybkim zrobiliśmy zakupy i mały nam się tak rozpłakał że wróciliśmy do domciu

Co do plagi biedronek to u nas jest ich od zaj........ ale plaga to jeszcze u nas nie a co tam pisali??? zaraz poszukam i poczytam

A co do szóstego zmysłu u dzieci to zgadzam się z tym w 100% Ja nie wiem jak maluchy to
wyczuwają. Ale żeby śniło im się to samo co mi to nie słyszałam....ale wolałabym żeby nie bo ja to mam nie raz takie sny.....

Dobra sprawdzę jeszcze wiadomości i idę lulać

Spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ale popisałyście

Na parapetówce spoko , tylko Amelka zaraz po kąpieli usnęła , ale wybudzała się sukcesywnie co 30-40 min . Niby była w osobnym pokoju , ale jak to na imprezie słyszała głosy i niespokojna była . Nocka tez nie najlepsza . Ale ogólnie zadowolona jestem . Rano ubrałyśmy się i wyruszyłyśmy po świeże bułeczki i na spacerek . Uwielbiam Bielsko i tęsknię za nim . Wszystko pod ręką , ludzie , place zabaw ...aj mogłabym wymieniać i wymieniać .
Piszecie o szóstym zmyśle u dzieciaków ... oj tak , maja go dobrze rozwiniętego i wyczuwają wszystko w mig . Ja tez im bardziej się staram , zeby Ama zasnęła , to tym bardziej nie zaśnie,bo czuje , ze jestem podekscytowana czymś

Agusiak super , że koncert taki udany

A o biedronkach nie słyszałam , zaraz muszę poczytac .
Kozlowska moja Amelcia też z nikim nie zostanie , tyle , że ja karmię piersią , więc pewnie jeszcze długo tak będzie . A jak tam Matek ? katarek minął calkiem ?
A ja wczoraj ugotowałam Amelce marchewkę z pietruszką i dodałam dobre masełko . Wcinała pięknie

I kupiłam dorosłą kaszkę manną , bo z nestle jest na MM. Muszę poczytać jak ją podać , bo u nas na 100 ml nic nie dam,bo Ama niczego tyle nie je .
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi to super, że parapetówka tez była udana

Kozłowska właśnie jak katarek Matiego?? Mam nadzieję że już dobrze

A u nas ta noc była okropna

Nie mogłam jej wczoraj uśpić po kąpieli bo była jakoś tak dziwnie pobudzona, po dłuższym czasie usnęła dopiero u mnie na rękach. W nocy nam się obudziła i kwili, poszłam dać jej herbatkę to zasnęła. Dziewczyny ja miałam w nocy taki koszmar, że mi ją ktoś zabrał

Oj już dłuuuuuuuuuuuugo samej jej nigdzie nie puszczę

Miłego dnia Kochane

a o tych biedronkach to ja wyczytałam tyle, że to jakieś azjatyckie są, że są większe od naszych i podobno kąsają ale nie roznoszą chorób i że szukają schronienia przed zimą.
EDIT
Bombel

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Nieee nic nie słyszałamA czy słyszałaś coś może o pladze azjatyckich biedronek, która nawiedziła Śląsk i Zagłebie
![]()
Ja poczytałam Trochę w necie i już okien nie otworzę

Kozłowska mój Jasiek zostaję tylko z tatą jak ja muszę na uczelnię pojechać,ani to dużo sytuacji ani to mało...

A co do tego owocowania w przyszłości

Agusiaku dzięki za kciukasa!

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A weterynarza mamy takiego fajnego a w zasadzie jest to Centrum Zdrowia Małych Zwierząt, że jak mija ważność szczepienia to dostaję sms'a żeby się umówić na kolejne więc nawet nie muszę pamiętać daty poprzedniego (chociaż ja i tak o takich rzeczach pamiętam

Mówię Wam u psiowego lekarza jesteśmy lepiej traktowani niż u naszych lekarzy prywatnie. W psiej poczekalni zawsze leci jakiś fajny film, Pani z recepcji pyta czy podać kawę lub herbatę, wizyty są praktycznie punktualne a psiaki podczas badania czy szczepienia dostają smakołyki

A i żeby nie było to ceny są takie jak u każdego innego weterynarza.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiaczku akurat w dzień moich urodzina właśnie umówiłam mojego psiaka na szczepienie na 10 listopada czyli wtedy kiedy Paulina ma szczepienie na żółtaczkę. Będziemy mieli dzień szczepień

Rany oglądam DDTVN i aż mnie ciarki przeszły jak słyszałam o tej 18-tce , która zadusiła swoje nowo narodzone dziecko

Normalnie teściowa do mnie przyszła

Dziewczyny a tą kaszkę manną można do kaszki dodać ? albo do papki owocowej ? nie chcę dziś zupki podawać ze względu na brak kupki przez wczorajszą marchewkę .
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Do jednego i drugiegoBombel do czego dodajesz gluten ? do zupki czy do deserków też ?

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Przyszedł ten fotelik dla małej i suszarka do butelek.
Wybór fotelika padł jednak na mój pierwszy typ a to dlatego że po zamówieniu na allegro tego caretero dostaliśmy telefon od sprzedawcy, że foteliki tej firmy w tej kategorii wagowej się niestety nie sprawdziły, że ma dużo reklamacji i podobno producent wycofuje się z jego produkcji. Szczerze polecał nam ten BBAY DRAGON i przesłał listę pozytywnych opinii o tym fotelu. Na początku byłam podejrzliwa ale w końcu zaproponował nam przecież tańszy fotel od tego zamówionego więc raczej nie miałby interesu w tym by nas oszukać.
No więc fotel mamy taki:
a suszarkę taką
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Teraz więc jestem ciekawa tego!