BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 6 miesiąc temu #236743 przez Emme
u mnie tez w tle, ale jakoś mi wpadło w ucho (chyba, ze to było wczoraj- bo ona to w tym ddtvn to chyba codziennie już jest :P)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #236747 przez bombel779
Emme napisał:

( bo ona to w tym ddtvn to chyba codziennie już jest :P)

Taaaaaa też odnoszę takie wrażenie :P

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 6 miesiąc temu #236749 przez Emme
bombel779 napisał:

Emme napisał:

właśnie dzisiaj doszłam do wniosku, że ciągle te same osoby zapraszają i to już się robi nudne

13 lata 6 miesiąc temu #236787 przez agi-p
Emme napisał:

bombel779 napisał:

Emme napisał:

właśnie dzisiaj doszłam do wniosku, że ciągle te same osoby zapraszają i to już się robi nudne

No i chyba dlatego , że jest tam codziennie , to mnie tak denerwuje :P
Woow w 7 m-cu jest ( też niedosłyszałam tego ) ??? I tak fajnie wygląda ??? Ja to słonicę już przypominałam ;)
Niektóre produkty eko bardzo do mnie przemawiają ( mimo,że nie kupuję i malo się stosuje do tego) , ale jakoś nie wyobrażam sobie podać mojemu mięsożernemu Mężowi tofu itp :silly: ...chociaż jego mina byłaby bezcenna :woohoo:

13 lata 6 miesiąc temu #236857 przez Emme
mnie zaintrygowało to mleko z migdałów czy innych orzechów- chyba nie podałabym tego dziecku :S

13 lata 6 miesiąc temu #237006 przez agi-p
Emme napisał:

mnie zaintrygowało to mleko z migdałów czy innych orzechów- chyba nie podałabym tego dziecku :S

Ja też bym nie ryzykowała . Zresztą kilka pozycji na ich liście było dla mnie totalnym zaskoczeniem .

A tak w ogóle dobry wieczór :)
Dzionek minął szybko i przyjemnie . Przywieźli wyroby , które sobie poporcjowałam i jedzonka mamy na długi czas . Popołudniu byliśmy na zakupach . I na allegro też poszalałam :P Zamówiłam Amelce ten kubek lovi 360 . Zastanawia mnie czy z niego będzie chciała pić .
I dzisiaj Amelka strzeliła 2 kupska..bez pomocy czopków . Jednak wczorajszy i dzisiejszy dzien na cycu poskutkowały . Jadłam i pilam produkty pomocne i wyssała z mleczkiem :) Jutro zaczynamy na nowo zabawę z jedzonkiem . I chyba zacznę od owoców .

Agusiaczku jak tak na imprezce było ???
Kozłowska jak Matek się czuje ???
I co z Aniąmaj się dzieje ???

Hmm...uciekam :) Ide nałożyć kremki na ciałko i buziola i się regenerować ...może Męzuś mi stópki nakremuje :P

Miłego wieczorku :)

13 lata 6 miesiąc temu #237056 przez Agusiak
witam wieczorkiem :)

agi cieszę się, że kupka już nie stanowi problemu czyli Twój pomysł z byciem na samej piersi przez parę dni okazała się strzałem w dziesiątkę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miłego wieczorku :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #237072 przez bombel779
Agusiaku ja mam to samo jak patrzę na swoich dziadków! Mamy rodzice już nie żyją więc zostali mi tylko dziadkowie od str. ojca. Mieszkają sobie po cichu i skromnie w środku lasu,przeszło 400km stąd... i czasem mam takie chore myśli że jak jedno z nich odejdzie prędzej to mi chyba serce pęknie po pierwsze ze smutku po tym jednym a po drugie z żalu że drugie zostanie SAMO!Tak daleko!!!!A babcia ma jeszcze problemy z kręgosłupem i często nie może chodzić,w ogóle się ruszać!! :( i co by to było gdyby została sama? Kto jej pomoże??
Ochhh wiem że nie powinnam o tym rozmyślać! Ale wiem też że kiedyś taki dzień nastąpi... :( Ojjj starość jest okrutna!!
W ogóle to ryczeć mi się chce na samą myśl że moi dziadkowie są już razem tyyyyle lat!Nie wiem dokładnie ale przeszło 50!! I nagle mieliby się rozstać?? Ochhhhhhhhhhhhh :angry: :( :(

Agusiak ale mi wkręciłaś temat teraz!!!!!!!!!!!!!!!! :( :P

13 lata 6 miesiąc temu #237082 przez Agusiak
Bombelku przepraszam za temat ale sama też się zdołowałam :(
Ale to samo dziś przyszło jednak staram się przegnać te myśli. Moi dziadkowie są ze sobą 52 lata a przed ślubem znali się 3 miesiące :ohmy:

13 lata 6 miesiąc temu #237083 przez Monix
Wy tu o dziadkach, a mi w tym roku w marcu babunia zmarła... Ech i znowu ryczę :( To prawda Starość się panu Bogu nie udała...

13 lata 6 miesiąc temu #237087 przez Agusiak
Monix Kochana bardzo mi przykro :( Przytulam :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #237093 przez Monix
Agusiak napisał:

Monix Kochana bardzo mi przykro :( Przytulam :kiss:

:kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #237095 przez bombel779
Agusiak napisał:

Moi dziadkowie są ze sobą 52 lata a przed ślubem znali się 3 miesiące :ohmy:

No to nieźle :ohmy: :lol:

Monix
:kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #237138 przez Kozłowska
Witajcie
A u nas w mirę ok.Katarek jest ale nie uporczywy, głosik normalny. Choć uczulenie tak jak by się pogłębiało jutro obejrzę małego dokładniej bo dziś go wymęczyliśmy strasznie i już był tak padnięty że nie chciałam już go tak męczyć. Choć jeśli to rzeczywiście za dużo marchewki to ponoć po 3 tygodniach może dopiero zniknąć, ale nie powinno się pogłębiać :dry: . Zabraliśmy młodego do Ikei :silly: I kupiliśmy mu dywanik pod skoczka bo jednak od podłogi ciągnie, Komplet do jedzonka, śliniaczki, i taką maskotkę co się na rączkę zakłada. Wybraliśmy mu takiego ludzika z czerwonym noskiem, a że każdej zabawce nadajemy imionka to tą nazwaliśmy "Kazio" Ale się młody chichrał :lol: :lol: Ma już krówkę "Melcyś", Ludzika z pozytywką"Maciusia", słonia "Stefana" , miśka "Tadzia" .....i jeszcze parę :silly:
Jutro zrzucę zdjęcia to Wam pokarzę nowy nabytek :lol:
Co do dziadków to ja mam jedną babcię którą kocham nad życie gdyby nie ona to pomyślałabym że w szpitalu mnie podmienili :silly: Ale też jest bardzo chora od wypadku nie wychodzi z domu to już 9 lat, ale jeździmy do niej raz w tygodniu no i mieszka z nią moja siostra więc opiekę ma stałą:lol: Mój M. też ma już tylko jedną babcie, ale ona babcią dla niego nigdy nie była "chora sytuacja" :angry:

BUZIAK SŁODKI DLA JASIA :kiss: :kiss: :kiss: ale pewnie to nie pierwsza i nie ostatnia :silly: :kiss:
Próbuję sobie przypomnieć co tam wcześniej pisałyście hmm....
Poczytam jeszcze raz i najwyżej coś dopisze :blink:
A tym czasem buziaczki i jak coś to miłej nocki :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #237169 przez agi-p
Dzień dobry :)
Agusiaczku ciesze się , ze spotkanie rodzinne udane :) Co do dziadków ,to niestety czas płynie zbyt szybko w ich przypadku :( Mi została już tylko 1 babcia :( Ale Twoi dziadkowi maja piękny staż małżeński :) I tak krótko znali się przed ślubem . Tu potwierdza się, ze czasami związki , które szybko decydują się na ślub są trwałe , a te długoletnie przed slubem kończą sie szybko . Oczywiscie nie zawsze i sa wyjatki .

Kozłowska świetnie , ze Mati wraca do zdrówka :) No prosze i zakupy udane :) Ja ubolewam , ze nie mam w pobliżu ikei :( A może i dobrze , bo kasa uciekałaby nie wiadomo kiedy :P

Monix bardzo mi przykro z powodu śmierci babci :( Bliscy na ludzie za szybko odchodzą . Ale buziaczek od nas na pocieszenie :kiss:

Zimno dzisiaj okropnie ...na termometrze -6 :( Trawa biala , a jak pomyslę , ze już niedługo snieg spadnie to brrrr . Jak dla mnie to jedynie na święta mogłoby byc biało , tak nastrojowo , a potem od razu wiosenka :P
Amelka miała kiepską noc , a teraz śpiocha . Mężuś rozpalil w piecu i też śpi .... a ja jakoś nie mogę . Jak już wstanę to mam po spaniu . Ide na sniadanko :)
Miłej niedzieli :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka