- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas podobnie z terminami. Teraz w sobote mamy kolędę.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Sylka my także w tą sobotę kolędę mamy.
Kurcze przyznam szczerze, że jakoś dziwnie u Was w Kościołach bo u mnie nigdy nie odmówiono intencji. Wiadomo, że jak na dany dzień już ma ktoś zaklepane to się go nie wywali bo ja chcę roczek ale wszystkie intencje zostaną wyczytane i odpowiednio zaakcentowane i wyróżnione. Np na chrzcinach było dwoje dzieciaczków, nasza Paulinka i jakiś chłopczyk a oprócz tego było także małżeństwo, które miało intencję z okazji 50 rocznicy ślubu

Liczę na to, że 13 maja także nie będzie żadnych problemów. To u Was nie może być kilka intencji na jednej Mszy?
U nas podobnie jak u Ciebie agi będzie alkohol na roczku, ale mnie to nie przeszkadza. Tak po prostu się przyjęło, że "pije" się za czyjeś zdrowie i tyle

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Jeśli mowa o kolędzie , to my mamy ją już za sobą

A intencje są po 2 na mszy ... tylko ludzie tu tak szaleją , ze mimo to brakuje wolnych miejsc !
A i tak msza za roczne dziecko jest taka normalna z tym , ze na początek jest odczytanie intencji i na koniec jest błogosławieństwo .
Kicham to podejdziemy tylko , zeby Amelkę pobłogosławił . A gości zaprosimy do restauracji na 15-stą . Jak byłaby normalna msza , to wszystkich zaprosilibyśmy już do kościoła i od razu do lokalu . I wtedy musiałabym obiad też zamówić , a tak , tylko kaska zostanie w kieszeni

I ta noc najlepsza nie była

Idziemy z Małą się ubierać , a raczej ja , bo nadal w piżamie siedzę

Zaglądnę późnij . Miłego poranka Kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bombelku dziękujemy za życzenia a Jasiulkowi za buziaczka i Paulinka również przesyła całuska :*
agi nie dziwię Ci się że nie możesz tak słuchać jak Amelisia płacze ale mąż ma chyba rację. Jeśli tylko nic jej nie dolega ani się nie dzieje to chyba jedyna rada to przetrzymać ten najtrudniejszy czas i myśleć, że to wszystko po to by było lepiej. Ma to pewnie też związek z odstawieniem tego syropu, on pomagał jej się wyciszyć a teraz sama musi to zrobić. Może jak tak bardzo płacze to Twój mąż spróbowałby podać jej smoka? Może się polubią i będzie słodko spać

Udanych zakupów i ploteczek

A ja wczoraj poszłam do kuchni zrobić mleko a córcia została w salonie, nagle słyszę plaskanie łapkami o panele a ona przyszła do mnie do kuchni

Udanego dnia dziewczynki

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Był naprawdę niedrogi, pojemność i zużycie prądu też OK więc mam nadzieję, że się sprawdzi.
O taki:
jeszcze czekam na legowisko dla psiaczka, bo ciągle nam pod oknem tarasowym zalega a tam są płytki więc żeby jej cieplusio było. Ma tam koc położony ale to jednak nie to samo. W budzie już ma posłanie ale tam jest tylko w nocy

Dziewczynki jak nie będzie u nas dużego śniegu tej "zimy" i o ile w ogóle będzie to chyba w marcu zakupimy już mniejszą spacerówkę typu parasolka, bo jednak często gdzieś jeździmy a ten Espiro to ciężki jednak. A taki mam jak na razie typ wózeczka:
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

A nawilżacz prezentuje sie super

A masz już upatrzone jakieś parasolki ? Wybór ogromny , chociaz wszystkie przynajmniej na allegro na jedno kopyto

Amelka mi fajnie spała pod domkiem , ale głupi pies ją obudził , szczekał jak opętany !!! Normalnie mam ochotę czasami go zamordować !!!! Teraz znowu po 18 Ama będzie marudziła , bo nie dospana jest i w kąpieli będzie usypiała

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mam zamiar kupić taki jak pokazywałam wyżej,o taki
allegro.pl/wozek-spacerowy-infinity-lira...wka-i2023268402.html
a z tym psem to doskonale Cię rozumiem. Ja dziś miałam identyczną sytuację, też mi Paulka na dworze nie pospała przez psy takich lumpów z innej działki, które przełażą na działkę graniczącą z naszą, która jest pusta i tylko denerwują mnie o mojego psa, którego dla świętego spokoju odsyłam do budy i przez te dwa kundle siedzi bidna w kojcu. Dlatego ja Kochana zadzwoniłam dziś na komisariat i wzięłam nr tel do naszego dzielnicowego i jutro od rana do niego dzwonie i mam nadzieję, że zajmie się tym problemem. Tym bardziej, że u nas te głupie psy latają luzem, bez kagańców po ulicy gdzie dzieci chodzą do szkoły

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
PAULINKO wszystkiego najlepszego

A no i gratulację z postępu w przemieszczaniu się hehe teraz już będzie tylko szybciej mamusiu przygotuj się

U nas dzionek też za wesoło się nie zaczął

Co do wózka to ja swój odbieram już w piątek

A no i w końcu wybrałam fotelik dla młodego
allegro.pl/fotelik-coletto-santino-9-25-...012-i2023277393.html jak przyjdzie dam znać

Dobra zmykam bo syn na mnie krzyczy muszę zmierzyć mu temperaturkę i zrobić ciepłej herbatki i jemu i sobie bo tak coś mnie tchnęło na ciepłą herbatkę z cytrynką i jakieś ciacho

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dużo zdrówka dla Matiego, oby gorączka szybko mu przeszla

Dziewczynki bardzo fajne macie te wózki a Ty Kozłowska to już w ogóle masz super, że go w piątek odbierasz. A będziesz już używać czy czekasz do wiosny?
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Ojj mój biedak przez moich nienormalnych sąsiadów którzy zamiast wziąć psa na spacer to chyba biegają z nim po mieszkaniu pospał dziś przez cały dzień może z 30min. Dziś nawet go nie wykąpałam umyłam tylko buźkę i pupę przebrałam dałam mleczko i ululałam do snu

Ojj ja też idę się zaraz wykąpać i w piórnik jutro do pracy a piątek wolny może sobie pośpię heh