BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 4 miesiąc temu #271510 przez bombel779
Amelka słodziaczku kochany :kiss: :kiss: :laugh:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #271799 przez Agusiak
dzień dobry dziewczynki :)

Kozłowska marsz do lekarza!!! Z takimi sprawami to nie ma żartów. Dobrze, że tak to się skończyło ale trzeba skontrolować jaka była tego przyczyna.

agi zdjęcia cudne, a Amelka coraz słodsza każdego dnia :kiss: :kiss:
Ja też często latam z meblami po pokoju, zawsze to jakaś zmiana i powiew świeżości :blink: :P :lol:
My Kochana kupiliśmy taki niedrogi ten fotelik, byleby był jakiś awaryjny, bo tak jeździła w nosidle w innych autach ale już przecież się w nie nie mieści a w czymś jeździć musi. Nie na jakieś dalekie trasy, ale tak do przychodni najczęściej czy sklepu. Ma atesty ale to nie żaden znany model.

A ja dziś usunęłam mojego pieprzyka z szyi i od razu mi lepiej chociaż nie wiem jak to tam wygląda ze śladem po nim bo mam opatrunek. Za jakieś 3 tygodnie wyniki histopatologii.

U nas dziś leje cały dzień, ciemno i wilgotno, fuuuuj :X

Bombelku
co tam u Ciebie ??

Miłego dnia :)

13 lata 4 miesiąc temu #271893 przez agi-p
Agusiaczku faktycznie dzisiaj usuwałaś pieprzyka ...całkiem zapomniałam . Super , że juz po zabiegu jesteś . Trzymam kciuki za wyniki , ale na pewno będą dobre :)
Teraz bez obaw będziesz mogła szaleć z Paulisią :)

U Nas pogoda taka jak u Ciebie . Wiatrzysko okropne , pada co chwilę i ogólnie nie fajnie .
Aż się nigdzie wychodzić nie chce . Ale niestety trzeba . Dzisiaj mamy zebranie w szkole połączone z jasełkami i wizytę u endokrynologa . Ale wszystko o tej samej godz , więc musieliśmy się podzielić i Mężuś będzie na zebraniu i przedstawieniu :)

Dzięki Kochane za miłe słowa o Amelci :) Wszystkie Nasze dzieciaczki sa najsłodsze i najkochańsze :)

Nic ide włosy umyć , zeby lekarki nie wystraszyć :P

13 lata 4 miesiąc temu #272313 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi bo ten czas to tak szybko leci, że trudno czasem nadążyć za kolejnymi zdarzeniami a co dopiero o nich wszystkich pamiętać :silly:

Szkoda że przez wizytę u lekarza nie zobaczysz jasełek ale zdrowie jest zawsze najważniejsze.
Kurcze dziś byliśmy z T w markecie i między pułkami sklepowymi zasłabła jakaś Pani :( Inna powiedziała, że podobno miała padaczkę, ale leżała tam całkowicie nieruchomo, jacyś ludzie tam przy niej byli, ochrona zaraz przybiegła i wezwała pogotowie a przez megafon poproszono że jeśli na terenie sklepu jest jakiś lekarz to żeby podbiegł do tej alejki. Mam nadzieję, że tylko zemdlała i że już z nią wszystko dobrze... Ale to był bardzo przykry widok :(

agi daj znać jak tam po wizycie u lekarza.

Miłego wieczorku i mam nadzieję, że nasze forum jutro jeszcze tu będzie :dry:

13 lata 4 miesiąc temu #272320 przez bombel779
Agusiaczku u mnie wsio dobrze :) chociaż T mnie dzisiaj tak zdenerwował że normalnie miałam ochotę wyjść z domu i pi*nąć drzwiami!! :angry: Ale już nieważne,posprzątałam sobie chałupkę i mi przeszło ;) a T teraz śpi więc niech się buja w krainie snów!!!! :dry: :P

Słyszałyście/widziałyście że dziwne rzeczy się dzieją na forum? Giną wątki i pojedyńćze posty :cheer: :ohmy: :S :silly:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #272330 przez Agusiak
tak Bombelku źle się dzieje na naszym forum :(
Przeczytałam właśnie na staraczkach, że jakaś bejbi zaprosiła znowu kogoś na inne forum :angry: Mam nadzieję, że te osoby nie mają nic wspólnego z tym co tu się wyprawia :angry:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

13 lata 4 miesiąc temu #272336 przez bombel779
Ja dzisiaj dostałam zaproszenie od jakiejś Laury :angry: i wcale bym się nie zdziwiła gdyby to było przez osoby zazdrosne i źle nam życzące,które co chwile rozsyłają za pośrednictwem PM zaproszenia na innne forum :angry: :angry:

Agusiaku to ja cię przytulam wirtualnie na posieszenie! ;) :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #272361 przez Agusiak
Dziękuję Kochana i ja Ciebie także przytulam :kiss: :kiss:
Chłopy to mają czasem jakieś odwrócone myślenie... :angry:

Dobranoc Kochane, życzę spokojnej i wyciszającej, pozbawionej stresów nocki :blink: :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #272443 przez agi-p
Dzień dobry :)
Normalnie w jakim napieciu czekałam czy uda się dziś zalogować na forum . Masakra jakaś , a końca problemu nie widać :(

Agusiaczku faktycznie przykra sprawa z tą Panią w markecie :( Oby nic jej nie bylo .

Bombel ja też zawsze odreagowuję sprzątając . I swoją drogą faceci potrafią nieźle wytrącić z równowagi .

U lekarza wszystko dobrze . Pierwszy raz od czasów z przed ciąży mam takie dobre wyniki :) Dawkę hormonów mam nie zmienioną i za 2 m-ce kontrola :)

Normalnie nie uwierzycie ile pobudek miała Amelka .... 10 !!! Zapisywałam pory jej wybudzeń . Porażka na calej linii . A teraz usnęła , ale pewnie tylko na 20 min :(
Dzisiaj dzwonie do tego innego pediatry , żeby się umówić .

Kozłowska co tam u Was słychać ? Pewnie zapracowana jesteś .

Zaglądnę później Kochane :)
Miłego dzionka :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #272451 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi bardzo się cieszę, że u lekarza wszystko w porządku i że masz dobre wyniki :)

Koniecznie umówcie się do tego innego pediatry bo nam się tu bidulko wykończysz. Wiem, że nie masz wyjścia i musisz wstawać do małej i się nią zajmować no bo jak inaczej, ale i tak Cię podziwiam. Pewnie jak człowiek jest w takiej sytuacji to musi sobie poradzić ale jak długo można tak pociągnąć? Współczuję i kibicuję by Amisia zaczęła przesypiać chociaż większość nocki.
A jak idzie nauka karmienia z butli?

U nas zapowiada się kolejny paskudny dzień. Jest ponuro i wietrznie.

Miłego i pomimo pogody słonecznego dnia :) :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #272491 przez Kozłowska
Witajcie

Ojj ale ja dziś padnięta jestem młody budził się budził w nocy bez mała ca godzinę nie wiem czy coś mu śniło strasznie go pierdy męczyły. Dopiero o 4 dałam mu mleczko i usnął i spał do 8. A teraz mój łobuz siedzi w bujaku i gada do książeczki :) Rano jak wstał to stanął w łóżeczku i krzyczał mama mama mama :lol: Teraz nie mogę go nawet na chwilkę samego zostawić bo nie wiem jak on to robi ale nawet z bujaka potrafi mi się wydostać z pasów :silly: Najbardziej bawi mnie jego robienie porządków jak powyciągam mu zabawki to wszystkie porozrzuca za siebie i później krzyczy żeby mu podać z podłogi. :blink:
Co do zaproszeń to ja co jakiś czas dostaje zaproszenie na inne forum :cheer: Tera też mam od tej "bejbi" Swoją drogą niech se wysyłają co mi tam ale niech nasze forum zostawią w spokoju :angry:

Adusiak czyli pieprzyk już usunięty no to super ślad pewnie będzie malutki :lol:
Agi daj znać jak odwiedzisz innego pediatrę ciekawa jestem bo szczerze powiem że to troszkę dziwne że twoja niunia cały czas ma takie nocki. Ale powiem ci że Amleka jest cudowna. Zdjęcia cudne :kiss: :kiss:

Bombelku mnie mój mężu tak czasem wyprowadzi z równowagi że też mam ochotę wyjść i trzasnąć drzwiami. Zawsze śmiałam się że do chłopów powinna być instrukcja obsługi. :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Buziaczki dziewczynki uciekam się ogarnąć bo dziś muszę wcześniej wyjść. Muszę zahaczyć o pośredniak i zostawiać potwierdzenie zatrudnienia :dry: A pogoda jakaś masakra. Istnie zimowo naprawdę haha wieje jak chol........ra, pada i ogólnie jest szaro i ponuro.
A www CCC są teraz wyprzedaże butów i torebek kazaki od 59,99 przynajmniej u mnie bo wczoraj przez 6 godzin naklejałam przeceny. I znów odłożyłam sobie 2 pary butów hehe

Buziaczki

13 lata 4 miesiąc temu #272538 przez bombel779
A to już teraz zaczynają się wyprzedaże zimowe? Czy to tylko w ccc?? Bo ja chcę kupić sobie właśnie kozaki,ale że z kasą średnio to chcę zaczekać na obniżki cen :huh: :P

Kozłowska - nie słuchaj męża,napisałaś co myślałaś i bardzo dobrze! Może to otworzy trochę szwagierce oczy! :unsure: ;)

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #272609 przez Kozłowska
Podejrzewam że wszędzie zaczynają się wyprzedaże u nas są od 50% do 70% :) Ja na zakupy udaję się w niedzielę a wczoraj kupiłam sobie kurtkę taką sportową ala narciarską za 49zł:)) Chciałam inny kolor ale zostały tylko dla dziewczynek do 140cm. Ale i tak się opłacało bo za tą cenę nie kupiłabym. A może się przyda bo u mnie za okienkiem naprzemiennie deszcz ze śniegiem
;D

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #272684 przez Agusiak
Bombel już wszędzie zaczęły się wyprzedaże, u nas w marketach na pasażu w każdym sklepie obniżki, w niektórych całkiem spore. My z T wybieramy się na zakupy jak tylko wpłynie wypłata, ale tym razem to mężowi trzeba pokupować kilka rzeczy ;)

Kozłowska dobrze napisałaś szwagierce, skoro taka jest prawda to nie ma co tego ukrywać czy też udawać, że jest cacy.
Udanego dnia w pracy.

Dziś taka pogoda, że ja z domu nie wychodzę :huh:
Mamy na oknach rolety zewnętrzne i tak wieje, że całe burczą i furkają :huh: Masakra jakaś :ohmy:

Aha dziewczynki potrzebuję kupić nawilżacz powietrza, może macie lub znacie jakiś godny polecenia? :)

13 lata 4 miesiąc temu #273360 przez Agusiak
witam wieczorkiem :)

Ale dziś pogoda, normalnie nic tylko siąść i pić :silly: :blink:

Byliśmy dziś z T w Fashion House ale nic tam ciekawego nie ma, o czym upewniam się już po raz kolejny :dry: Chociaż udało mi się kupić jakąś bluzkę, ale tak to nic.
Potem pojechaliśmy jeszcze w kilka miejsc ale mąż także kupił tylko koszulę, także w sobotę dalszy ciąg polowania.

A Wam jak minął dzień? :)

Miłego wieczorku :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka