BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279802 przez Agusiak
Bombel kurtka świetna, Jasiulek będzie rządził na mieście :)

My też nic nie wiertaliśmy ale chodzi mi o to ile faktycznie poziomów ma Twoje łóżeczko? Bo wychodzi na to że tylko dwa i że niżej się już nie da? Czy Ty obniżałaś o jeden czy dwa?

tak miałam na początku a potem obniżyliśmy o jeden poziom, na te otwory co są poniżej, a potem już nic nie ma
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #279814 przez bombel779
Agusiaku my obniżaliśmy 2 razy łóżeczko - jak zaczął siadać i klękać obniżyliśmy na środkowy poziom, a jak zaczął wstawać obniżyliśmy na sam dół.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 4 miesiąc temu #279819 przez Agusiak
no to ja mam chyba pecha do tego łóżeczka bo u nas po poziomie środkowym nie ma już niżej żadnych otworów żeby obniżyć, chyba mnie zaraz szlag trafi :angry: :evil: :evil: :angry:

a sms na bloga już poszedł, jak wróci T to wyślę też z jego komórki :)

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279826 przez ona19
Agusiak ja mam takie łóżeczko i chyba aby obniżyć łóżeczko najniżej trzeba wyjąć płytę zasłaniającą szufladę (tak mi się wydaje).

Kozłowska dzięki przeglądałam te ogłoszenia, na razie jeszcze nikt nie odpisał.

13 lata 4 miesiąc temu #279856 przez Agusiak
ona19 tylko, że ja nie mam szuflady i żadnych otworków na najniższy poziom też nie :( ale mężu powiedział że przewierci :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #279870 przez sylka
Co prawda mam inne łóżeczko i tak jak pisze ona19 wyjeliśmy płytę osłaniającą łóżeczko i jest zamontowane tuż nad szufladą. Otwory mieliśmy i nie musieliśmy przewiercać wystarczyło przełożyć niżej.

13 lata 4 miesiąc temu #279975 przez Agusiak
tylko, że my nie mamy szuflady a co za tym idzie żadnej płyty osłaniającej łóżeczko też nie.

przed chwilą dosyć mocno sypał śnieg ale już przestał :(

13 lata 4 miesiąc temu #280006 przez Kozłowska
Witajcie
Póki pamiętam któraś pisała że zamawia Emolium przez Allegro możesz podać sprzedającego jak sprawdzony dzięki z góry :kiss: :lol:
Agi i jak zadowolona jesteś z fotelika ja wybrałam ten jasno brązowy kolor :lol:

Dziękuje w imieniu mojego Szkraba za życzonka i przesyłamy buziole :kiss: :kiss:
Wózeczek odebrany może później zrobię jakieś zdjątko o ile mój szkrab będzie dziś w lepszym humorku :( Ojj to że temperaturka go męczy to już mnie przygnębia ale do tego od paru dni bardzo źle sypia :( Kładzie się o 21 i do 4 wierci się, przebudza z płaczem strasznie męczą go pierduszki, wygina się zupełnie jak by kolka wróciła :angry: Dziś zamiast kaszki na śniadanko chciałam mu dać butle bo może za często dostawał kaszkę sobie pomyślałam, ale zjadł niecałe 100ml i znów się zaczął wyginać. Mężu zapakował się w samochód i pojechał do sklepu po Bebilon bo jednak chyba Bebiko mojemu szkrabowi nie przypadło do gustu. W sklepie co oczywiście Bebilonu brak była tylko 3 i w nowej superowej cenie 47zł więc mężu wziął Hiippa zobaczymy koleżanka daje małej i jest zadowolona mam nadzieję że u nas też będzie ok. Któraś podaj to mleczko. Tak teraz pomyślałam że jest jeszcze bebiko z kleikiem i może tego powinnam spróbować? Ojj kurcze przegięli z ceną Bebilonu ale jak po Hippie też będzie źle to wrócę do Bebilonu. Jednak to bardzo dobre mleczko:)
Ojj muszę uciekać bo moja maruda się obudziła z płaczem jak zwykle :( ostatnio :(

U nas też raz sypie śnieg, a raz świeci słońce pogoda do du...py

13 lata 4 miesiąc temu #280097 przez sylka
My pijemy Hippa i u nas jest oki.
U nas śniegu ani widu ani słychu. Mamy za to mocny wiatr ale na spacerze aż tak nam nie przeszkadzał.

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280149 przez agi-p
Rano zadzwoniła koleżanka , żebym wpadła na kawkę . Pojechałam i mimo , ze to tylko 6 km , to myślałam , ze nie dojadę . Taka zamieć śnieżna była ... ale trwało to może 15 min i juz po śniegu . Normalnie okropna ta pogoda . Wybrałyśmy sie z dzieciakami na spacer i przemarzłyśmy na kość :( Ale Amelka pospała przynajmniej przez godzinkę :)
Teraz też byłam na spacerku i Amelka ślicznie śpi na polku . Zapatulona w śpiwór :)

Rany jak ja czasami tęsknie za mieszkaniem w bloku :P Kaloryferki i woda zawsze cieplutkie , bez zbędnego chodzenia , dokładania do pieca , brudzenie się i nerwów !!! Wieje dziś jak cholera i tak mi wyziębiło domek , ze musiałam iśc do pieca :P Oczywiście Mężuś mnie telefonicznie przeszkolił ...ale hmm...tylko sie nadenerwowałam a efektów brak :P Musze jednak poczekać aż Mężuś wróci z pracy :)

Kozłowska może rzeczywiście bebiko Matkowi nie służy . Kurcze byle po hippie się poprawiło.
Ale ta jego temperaturka to dziwna sprawa . Albo zębolki , albo 3 dniówka . Jak długo utrzymuje się ta gorączka ? 2 dni ?

Agusiaczku to masz pecha do tego łóżeczka :( Cobrze , ze Mężuś zaradzi problemowi .Ale ja to bym się wkurzyła ... powinny być otwory i tyle . Kasę sie wydaje a tu takie coś :(
To przyjemnego popołudnia u Teściów ... i smacznego ;)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Pędzę robić obiad , Paulinka juz wraca ze szkoły , a ja od rana nawet zupy nie zrobiłam :P

13 lata 4 miesiąc temu #280402 przez Agusiak
dobry wieczór :)

my już po kąpieli ale Paulinka się jeszcze bawi i czekamy aż się zmęczy ;)

Kozłowska u nas też na początku Paulinka jakby więcej pierdzioszkowała ale się uspokoiło i u nas jest w porządku, kupki fajne i jest Ok (tfu tfu tfu, odpukać :blink: ) ale jeśli u Was to faktycznie po bebiku to lepiej zmienić mleko. Też słyszałam, że Hipp jest bardzo dobrym mlekiem. Oby Mateuszkowi smakowało i pomogło na brzuszek.
Kozłowska to ja zamawiałam to Emoilium z tej strony:

allegro.pl/emolium-emulsja-do-kapieli-40...rum-i2010856769.html

u mnie w aptekach w tej cenie są opakowania 200 ml więc ja od razu kupiłam 3 :)
Czekam na zdjęcia Twojego nowego wózka :laugh:

agi to fajnie, że byłaś u znajomej chociaż mam nadzieję, że się po tym zimowym spacerku nie przeziębisz.
Oj jak ja dobrze znam tą tęsknotę za mieszkaniem w bloku, ale tylko zimą bo latem to za żadne skarby. Chociaż my mamy ogrzewanie gazowe i system pogodowy, który steruje temperaturą w całym domu więc nie jest źle, ale w salonie też muszę palić dodatkowo w kominku.

Miłego wieczorku :)

13 lata 4 miesiąc temu #280535 przez agi-p
Dobry wieczór :)
Mój mały Diabełek zasnął dziś pięknie po kąpieli . Od paru dni po karmieniu wieczornym odkładam ją do łóżeczka a ona rozkosznie obraca sie na boczek , chwyta się szczebelek i zasypia :) Zobaczymy jaka nocka będzie ...

Agusiaczku ogrzewanie gazowe świetna sprawa , ale potem rachunki też wysokie . My mieliśmy właśnie w mieszkaniu tylko gazowe i po zimie jak przychodziło wyrównanie to czasami za głowę się chwytaliśmy . Ale nie ma co , to wygoda niesamowita .

Kozlowska jak tam wózeczek ? Mateuszkowi lepiej po Hippie ? gorączkuje nadal ?

Do jutra kochane :) Rzucę jeszcze okiem na allegro i zmykam spać :)

13 lata 4 miesiąc temu #280583 przez bombel779
My na 99% też będziemy mieć ogrzewanie gazowe. Zastanawiamy się nad kominkiem.już w sumie było ustalone że robimy ale jak byliśmy u moich dziadków, zobaczyłam ile się przez to brudzi w domu....powiedziałam że nie chce tego szitu! :P
T mówi że najwyżej teraz olejemy sprawę, ale tak wsio przygotuje że jak kiedyś zmienię zdanie to mi zrobi :)

13 lata 4 miesiąc temu #280586 przez Agusiak
my mieszkamy w domu prawie 5 lat i jak na razie nie mamy brudno przez kominek, za to jest cudny klimat jak się tam tak ślicznie pali ogień :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #280601 przez bombel779
Agusiak napisał:

my mieszkamy w domu prawie 5 lat i jak na razie nie mamy brudno przez kominek, za to jest cudny klimat jak się tam tak ślicznie pali ogień :lol:

Jak wnosisz drewno to ci się nie brudzi?? :)
Ja doszłam do wniosku że jak mam palić w kominku raz w roku i generalnie ma mi stać tylko na ozdobę - to go nie chcę :P
Ale zobaczymy jeszcze, temat do obgadania, mamy na to jeszcze czas :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka