- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Wpadam tylko na chwilkę życzyc Wam spokojnej nocki

My jesteśmy u znajomych , jutro wracamy do domku

Jechalismy w najwiekszej sniezycy i zamieci . 1,5 godz trwała jazda...normalnie 15-20 min . Widocznośc zerowa praktycznie , auta w rowach i kretyni na letnich oponach , którzy tamowali drogę . Zima na całego nie ma co ....

Agusiaczku zdjęcia wkleję moze jutro ,a jak się nie uda to w poniedziałek

I fajnie , ze roczek juz zaklepany

Sylka , Bombel ....Buziaki dla Kubusia i Jasia z okazji miesiecznic !!!!!

Sylka zdjęcie świetne

Dobrej Nocki Kochane

EDITTT....
Widzę , że wszystkie w jednym czasie napisałyśmy

Agusiaczku super , ze wizyta udana

Kozłowska oby teściowa zrozumiała pewne rzeczy i oby do niej coś dotarło ...choc szczerze wątpię . Tego pokroju ludzie raczej się nie zmieniają

Przekichane z tym mleczkiem ... Matek ma delikatne podniebienie

Nic Kochane zmykam do pogaduszek

Widze , ze mój naturalny kolor włosów Was dziwi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

A jeśli chodzi o krem z Emolium to zamówiłam taki KREM SPECJALNY i jest bardzo tłusty więc na mrozy pewnie by się nadał. Ja go używam do smarowania rąk na noc bo od tych wszystkich płynów, chemikaliów, różnych specyfików i ogrzewania mam strasznie wysuszone. Co roku o tej porze mam ten sam problem

Oby wizyty teściowej rzeczywiście oznaczały poprawę a nie chwilowy "pokaz".
Udanej jutrzejszej dniówki w pracy, oby szybko zleciała

agi ale fajnie, że pojechaliście do znajomych

Oj biedni będą jutro Ci nasi mężowie. U nas chłopaki także obrócili flaszkę i teraz T śpi na kanapie w dużym pokoju bo chrapie

Dobranoc

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi jak mężuś po wczorajszych "pogaduchach" ?

Mnie T zaskoczył bo wstał już z samego rana,my jeszcze spałyśmy, a jak się Paulina obudziła to wziął ją do zabawy na puzzlach a ja jeszcze pośpiochałam troszkę

Po południu jedziemy do sklepu kupić małej jakiś duży basen dmuchany a w następnej kolejności dokupimy do niego piłeczki a na razie będzie tam miała zabawki

A łóżeczko już na najniższym poziomie jest i jest OK

Miłego dnia dziewczynki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku to Ci Mężuś zrobił niespodziankę

Kurcze ciekawe czy uda Wam się basen kupic , poza sezonem ciężko dostac takie rzeczy .
My też mamy dziś jeżdżenia . W Realu do deserków i ciastek , drugi produkt za grosza można kupic.Tylko zobaczę jakie smaki tych deserów .
Amelka pięknie spała . 2 razy się obudziła , ale dostałą cyca i spała smacznie dalej . Tak to moze sypiac

Miłego dzioneczka kochane

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
DziękujęSylka, Bombel ....Buziaki dla Kubusia i Jasia z okazji miesiecznic !!!!!
![]()
![]()

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agi-p napisał:
DziękujęSylka, Bombel ....Buziaki dla Kubusia i Jasia z okazji miesiecznic !!!!!
![]()
![]()
Bombelku my z Kozłowską też Wam życzyłyśmy tylko wystarczy się cofnąć jedną stronę, żeby nie było że nie pamiętałyśmy o naszych chłopakach

agi udało się z basenem, chociaż też wątpiłam że będą w sklepach o tej porze roku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Amelka juz śpi smacznie od 19-stej

Oby ta noc byla podobna do poprzedniej ...
Musze szybko zamwoić na All coś na dzień babci i dziadka

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Łłłoj to przeoczyłamBombelku my z Kozłowską też Wam życzyłyśmy tylko wystarczy się cofnąć jedną stronę, żeby nie było że nie pamiętałyśmy o naszych chłopakach
![]()
![]()

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Tak na początek do mam których pociechy przeszły trzydniówkę.. Mój szkrab dostał wysypkę wczoraj tylko na pleckach na wysokości pampersa, brzuszku i troszkę na szyi dziś ma już całe plecy brzuch klatka piersiowa w sumie tylko nóżki czyste bo nawet nad siusiakiem dostał. To są takie krostki miejscami nawet takie plamki ale nie czerwone bardziej różowe. Nawet za uszami i na brodzie? To tak ma być ? Czy mam rano lecieć do lekarza czekałam na tą wysypkę ale jest ogromna i żebym nie panikowała możecie mnie uspokoić

A z drugiej strony tej paniki to się tak cieszę że mam to za sobą

Co do mleczka to szukałam na Allegro ale w rezultacie z przesyłką to i tak wychodzi nie najtaniej

Ta noc była u nas straszna młody obudził się w nocy tzn o 1 z takim płaczem nawet nie zmieniłam pieluszki tylko od razu zrobiłam butle bo wiedziałam że na pewno jest głodny. Zjadł 100 i spał do 6 a później do 9 ale w nocy wiercił się nie mógł sobie miejsca znaleźć biedak. Pierwszy raz nam wstał po 22 na mleko zawsze przesypiał nam minimum do 4/5 ale też rzadko przeważnie wstaje na mleko przed6 mam nadzieję że to jednorazowy wyskok i nie poprzestawia mu się za bardzo. Dziś znów zjadł tylko 130

Zaraz wstawię zdjęcie

Agusiak basen świetny Amelka wygląda w nim Suer pewnie zastanawia się kochana księżniczka kiedy jej piłeczki wrzucicie

Agi fajnie że wizyta u znajomych udana.
A no i tak jak pisałam i tak jak większość z Was odpisała moja teściowa wczoraj odbębniła wizytę u wnuczków a dziś z myślą że nikt nie przyjedzie na pruła się jak bombowiec

Co do wózka to nawet fajny fajnie się prowadzi ale nie to co mój kolos. Zobaczymy jak to będzie wiosną. A może wcale nam się nie przyda bo młody staje gdzie tylko może

A my jutro jedziemy wyznaczać wizytę chrzcin i roczku zobaczymy co z tego wyniknie

Dobra kochane zmykam spać bo zmęczona jestem jednak pracować w niedzielę powinni zakazać

Słodkich, głębokich i długich snów

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak się nastawiałam , ze ta nocka będzie fajna

Kozłwoska fajny ten wózek

Co do 3 dniówki to nie pomogę . U mnie dziewczynki nie miały . Ale wydaje mi się , ze to normalnie . Mogłaś na marcówkach zapytać u nich na bank dzieciaki przechodziły .
Teściowa znowu nawaliła

O już Ama maruduje

Idę do mojej płaczki , moze zaśnie

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska, wózek bardzo fajny, kolorki mi się podobają i Mateuszek super w nim wygląda

A co do teściowej to niestety ale tak jak pisze agi tacy ludzie się przeważnie nie zmieniają

Z trzydniówką też nie pomogą bo u nas jeszcze nie było. A każde dziecko ją przechodzi czy nie każde? agi pisałaś że Paulinka nie miała wcale tak? Ja bym wolała żeby moja ją jednak przeszła ale co będzie to będzie

Amelko nasza śliczna apeluję do Ciebie byś miała litość dla swojej biednej, niewyspanej mamusi i dała jej troszkę odpocząć. No Słoneczko postaraj się, pliiiiiiis

Idę do mojej Paulki bo też coś marudzi mi już.
Miłego dnia dziewczynki

a jeszcze wracając do tematu wózków, to nasz na wczorajszym spacerze spisał się rewelacyjnie

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No moja Paulinka nie miała 3 dniówki . Wyczytałam,że lepiej jednak jak dziecko ją przejdzie,więc może przy Amelce się uda ... chociaż to taka indywidualistka i buntowniczka,że wcale się nie zdziwię , jak u niej będzie to coś zupełnie innego

Słuchajcie wczoraj w realu kupiłam 4 opak ciasteczk z bobovity po 150g za 9,99 zł ! normalnie 1 opak tyle kosztuje . A tu był 2-pach w tej cenie plus 2 taki zestaw za 1 gr

Powiem Wam , ze żałuję , ze takiej pogody nie było na święta . Biało , śniegu masa ...chyba dzisiaj spacer odpuścimy ...nie wiem czy dam rade wózkiem . Może jednak chociaż spróbuję

Dziś na śniadanie jadłam ryż z jabłkami i mój mały sęp jak zwykle domagał się tez i oczywiście nie inaczej tylko z mojego talerza

A dziś zrobię jej zupkę kalafiorową

I zamówiłam tez kalendarze na dzień babci i dziadka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Agi ładne masz córeczki a Paulinka jaka roześmiana

My mamy takie kalendarze
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Agi kalendarz super

Dzięki za miłe słowa mam nadzieję że jestem dobrą żonką

Poczekam na sylke i bombla bo szczerze powiem że nie mogę znalaźć nic na naszym forum znalazłam wątki ale przeniesione do archiwum a nie będę teraz czytała 300ztr.

Ale oczywiście matka panikara zadzwoniła z samego rana do pediatry i wypytała powiedziała że na stówę przeszedł 3 dniówkę więc mamy za sobą

Zapomniałam się tylko zapytać czy mogę normalnie z małym spacerować i czy ma czymś smarować tą wysypkę ale zadzwonię jeszcze po 16 jak będzie po szczepieniach i się dopytam

No i mój smrodek zupełnie inny

Amelko kochana dołączam się do Apelu

A no i rano o 6 butla cała zjedzona z apetytem

U nas sypie cały czas oo właśnie przestało

Dobra zajrzę później lub po pracy wieczorkiem buziaczki kochane udanego dzionka bez "marudzenia" samych uśmiechów