- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Właśnie wróciłam z jakiegoś bzdurnego zebrania pracowniczego

Mati w wózku wygląda super jak go włożyłam to zdziwiony. Czegoś mu brakowało pewnie zieleni bo ten jest pomarańczowo brązowo beżowy. Zrobiłam zdjęcie może jutro wstawię

Zrobiłam młodemu na noc już Hippa i powiem szczerze mleko nie dobre w smaku jednak Bebilon miało super smak. Nie jest takie tłuste jak Bebilon ale jest bardziej syte. Młody nie zjadł mi wszystkiego jak nigdy zawsze zjadał do końca, ale widziałam że się najadł. Miarka w Hippie jest większa niż w innych mlekach. Zobaczymy rano młody jak na razie śpi nie wierci się i nie męczą go pierdy. Usnął bez problemu aż miałam ochotę go wycałować że tak grzecznie zasnął bez przygód jak ostatnimi wieczorami. Bebiko może i tanie ale w porównaniu z Hippem to tak jak by do wody dolać łyżeczkę mleka z kartonu. Ale za to Hipp w smaku nie umywa się do bebilonu. A zresztą nie ważne co mnie smakuje ważne żeby mój łobuz był najedzony i żeby go brzuszek nie bolał

Jeśli chodzi o temperaturę to dziś obeszło się środków zbijających najwyższa jaką miał to 37,8 zobaczymy jutro jak będzie w poniedziałek kontrola więc chyba przeszliśmy trzydniówkę no chyba że za parę dni wyjdzie ząbek

Dzisiejszy dzionek był lepszy jednak mój syn nadal nie taki sam. Dziś był bardzo miałczywy próbował wymusić na mnie noszenie na rączkach a jak go nie wzięłam to robił olbrzymią histerię z krzykiem bez łez. Podczas kąpieli tak usilnie próbował wstać że się jakoś tak mi dziwnie obrócił na rączce i się poślizgnął(trzymałam go)ale się tak wystraszył że nie dał mi się wykąpać do końca. Aż się zaczął tak zanosić.

A dziś już zakupiłam zabezpieczenia do szafek bo już mi przy nich staje i otwiera, nawet jak se raczkuje po podłodze to potrafi się złapać rurek od skoczka i przy nich stanąć.
Ojj skończył się okres kiedy moje dzieci jadło spało i bawiło się zabawkami które ja mu podałam teraz zaczyna się okres "mieć oczy do o koła głowy"

Agi super że Amcia zasnęła ślicznie po kąpieli oby nocka była spokojna

A co do łóżeczka to kurcze myślałam że wszystkie łóżeczka mają 3 poziomy. My najniższe mamy już od miesiąca jak młody zaczął chwytać rączkami za szczebelki z kucka. Najprawdopodobniej wina jest producenta jeśli kupowaliście łóżeczko w sklepie to z czystej ciekawości bym podjechała zobaczyć czy wszystkie z tego modelu tak mają a jak na Allegro to napisałabym do sprzedającego. Bo szczerze powiem że pierwszy raz spotkałam się z taką wiadomością.
Dobra zmykam kochane bo rano do pracy

Buziaczki dobranoc - Kolorowych snów

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Powiem Wam , ze my nocy chyba nigdy nie będziemy miały spokojnych

Nic chyba taki jej urok

Agusiaczku zazdroszczę kominka , zawsze mi się marzył

Kozłowska super , ze już nic przeciw gorączkowego nie musiałaś podawać

Ja mam też próbki mleka Hipp i chyba w nocy spróbuje Amie przemycić jak się wybudzi .
Fajnie , ze jest bardziej sycące i smakuje Małemu . Oby nic mu po nim nie było

Oj zebrania w pracy zawsze mnie wkurzały ... takie "bicie piany" , które i tak do niczego nie prowadziło , a tylko zabierało mój cenny czas . Denerwowali mnie kretyni , którzy nic nie rozumieli i dopytywali o głupoty .
Oby przygoda w kąpieli nie zraziła Mateuszka do dalszych plusków . Oj dzieciaczki już coraz bardziej aktywne i takie sytuacje pewnie bedą częstsze .
A Ama coś znowu kupek zaczęła mi dużo robić

Może przez te lekarstwa ? Albo ma dobra przemianę ... nie to co ja

I kąpiemy Amę coraz wcześniej ... wczoraj już o 18:15 . Już zaczyna padac z sił , a Meżus chce się z nią pobawić w kąpieli . Często gęsto usypiac zaczyna w kąpieli , a potem mam biedę ją ubrać . Dzisiaj idziemy sie kąpać o 18 . Z jednej str chciałabym wykąpać Amę później , może by dłużej spała , ale ona zwyczajnie nie wytrzymuje . Śpi niby popołudniu długo , od 13:40-16:00 mniej więcej , ale wieczorem znowu pada .
Oj trafił mi się egzemplarz wyjątkowy i temperamentny

Miełgo dzioneczka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bebiko może i tanie ale w porównaniu z Hippem to tak jak by do wody dolać łyżeczkę mleka z kartonu.
nie zgodzę się z tą opinią, może i Hipp jest sytszy ale Bebiko jest i tak o wiele sytsze od Bebilonu ponieważ Bebilon jest najsłabszym mlekiem na rynku.
A tak w ogóle to dzień dobry

agi Kochana mogę Ci napisać tylko jedno: WSPÓŁCZUJĘ i przytulam

A te kupki to może na ząbki ?

Lecę się umyć i na śniadanko,
miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

U nas też dużo śniegu i ciągle sypie. Biało wszędzie.
Hipp ma gęstszą konsystencje niż Bebiko. Bebiko jest bardzo rzadkie i strasznie się pieni w Hippie praktycznie nie ma tej piany. Ja widzę takie różnice. Z innymi mlekami nie miałam doczynienia. Kuba niegdy nie miał na nim problemów z kupą czy brzuszkiem podpasowało mu od samego pocżatku także i w smaku a podawałam je jeszcze w czasie samego karmienia piersią od 4 mies. na dojadanie co jakiś czas jeśli kUba chciał a piersi wyeksploatowane były.
U nas na ząbki zawsze jest katarek i rzadkie kupki.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Może też się skuszę na Hippa jak skończę to Bebiko ale Hipp nie jest też chyba taki tani, z tego co kojarzę to cenowo zbliżony do Bebilonu

Sylka śliczny awatarek

U nas też już po wizycie księdza. Paulinka bacznie mu się przyglądała i obserwowała, dostała dwa obrazki, które od razu wpakowała do buźki, ale na koniec już się oswoiła i machała księdzu na do widzenia i uśmiechała się od ucha do ucha.
Mamy już wstępnie zaklepany 13 maja na Roczek ale to jeszcze wszystko wyjdzie w praniu bo jest jeszcze trochę czasu. U nas Komunie są 21 maja, więc ten 13 byłby dobry

Teraz czekamy na odwiedziny znajomych, którzy oczekują narodzin swojego bobaska

A zapomniałam się pochwalić, że 12.01. kuzynka mojego męża urodziła córeczkę

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hipp teraz jest w promocji u mnie w rossmanie kosztuje puszka 350g 14,99 czy 14,29 a normalnie 19,99 800g 39,99 ja kupuję w Kauflandzie za 36,99

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No to tak jak myślałam, że cenowo będzie tak jak Bebilon

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale u nas śniegu dowaliło, wiele dróg jest nie przejezdnych, ale jest pięknie biało

Kozłowska czekam na zdjęcia wózeczka

aha agi zapomniałam się zdziwić, że jesteś naturalną blondynką

Wrzuć jakieś zdjęcie w naturalnym kolorze włosów

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bombelku i Sylko najlepsze życzenia dla Jasia i Kubusia z okazji kolejnych miesięcy

A ja mam wreszcie chwilkę dla siebie, goście poszli, Paulinka śpi, mężu też już się ululał bo razem z kolegą troszkę popili

Miłego wieczorku

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

STO LAT dla Jasia i Kubusia z okazji kolejnych miesięcy
Jeśli chodzi o mleczka to miałam na myśli konsystencję... Mój szkrab jednak upodobał sobie bebilon i koniec. Bebiko jest za rzadkie Hipp za gęsty i w ogóle nie ten smak. Jak ja porównywałam w smaku to najbardziej smakował mi gerber z kolei(podawałam młodemu na początku). No cóż będzie ciągło po kieszeni

Nie wstawiłam zdjęć bo dziś nawiedziła mnie teściowa

Dzięki za link z Emolium zamówię jutro bo mi się kończy tam jest jeszcze krem używasz go może?? Ciekawe czy był by dobry na takie mrozy??
Ja jak dziś wstałam i zobaczyłam śnieżek na samochodach to aż mi się mordka uśmiechnęła

Sylka Kubuś jest Boski

Dobra zmykam bo jutro znów do pracy

Zmykam kochane kolorowych i głębokich snów

A agi blondynka

Buziaki