- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku zapomniałaś o urodzinach ? Ty agentko

A Kochana jak najbardziej możesz zabrać się z kuzynostwem i przyjechać

Amelcia dzisiaj pierwszy raz podniosła się w łóżeczku

Musimy niedługo łóżeczko zmienić na najniższy poziom .
I tyle razy tak się podnosiła , ze bidusia mi sie zmęczyła i nawet zupki nie chciała . Tylko cycunia i nyny . Poubierałam ją i siebie i dawaj na spacer . Ale nie zdążyłam domu zamknąć i już spała

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi ale fajnie, że Amelka już się sama podniosła, teraz to każdego dnia będą jakieś nowe umiejętności i udoskonalanie tych już posiadanych

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja jak idę do mojego rodzinnego lekarza to mi bez problemu wypisuje hormony na tarczycę . Zdarzyło mi sie raz , ze mi brakło i powiedział , ze to są leki , które musze brać bez przerwy,więc oczywiście mi wypisze . A z kolei diabetolog wypisał mi skierowanie , ze w razie czego jak musiałabym iść po insulinę czy paski , to żeby nikt sie nie przyczepił .
Nie dziwie sie , ze jesteś wku...iona , bo mnie tez by krew zalała .
A ja byłam u tej kuzynki co urodziła teraz w piątek . To ich pierwsze dziecko i miała sporo pytań i chciała , zebym pomogła jej w kąpieli

Ale powiem Wam , ze teraz wolę już taką wyrośnięta Amelkę , która i pośmieje się trochę i siedzi pięknie

Ide robić kolacje , bo umrę zaraz z glodu . Mój Mężuś ogląda film i chyba udaje , ze nie słyszy mojego burczenia brzucha

Spokojnej nocki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka ale historia, służba zdrowia w tym kraju pozostawia wiele do życzenia

A Twój lekarz pierwszego kontaktu przecież powinien być poinformowany o wszelkich lekach jakie przyjmujesz przepisywanych przez innych specjalistów jak również o wszelkich Twoich chorobach. Moja lekarka ma wszystko w karcie i w razie czego nie było by żadnego problemu żeby mi wypisała receptę na jakiś lek czy badanie.
agi ja także wolę moją córcie jak już jest taka większa i bardziej kumata niż jak takie niemowlątko

A my dziś pojechaliśmy po sanki

I tu mam pytanie do dziewczyn które mają te sanki z pchaczem i śpiworkiem, czy Wasze dzieciaczki z nich nie spadają? No bo nie ma tam przecież żadnych pasów, trzyma tylko ten śpiwór a jak dziś wsadziłam Paulinę to sanek do ona się podniosła, wychyliła do przodu i prawie wyskoczyła

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Hippowe mamusie, czy Waszym dzieciaczkom zupełnie nic nie było, nawet na początku wprowadzania mleczka? Kurcze dziś znowu mała przed snem tak ryczała, jak atak jakiś, aż się zanosiła

A to ze spacerku jeszcze

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moja lekarka sama mnie kierowała do endokrynologa ale zaświadczenia jakie leki przyjmuję nie ma bo nigdy nie zanosiłam. Myślę że nie bedize z nią problemu jakby co bo równa babka ale kto wie teraz po ej reformir jak ich ze wszystkiego tak rozliczają
U nas kolację zawsze robi P. więc mam dobrze

Agusiak na all można kupic pasy do sanek allegro.pl/sznurek-do-sanek-pasy-bezpiec...nia-i2038973006.html i widziałam sanki od razu z pasami.
My sanek jeszcze nie mamy. Kuba zawsze zasypia na spacerze na 30-40 min i w sankach ciężko by było chyba go transportować tak na śpiocha

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Poczytałam trochę w necie o tym mleku Hipp i na innych forach i sporo osób pisało, że dzieci miały problemy, niektóre wymiotowały a inne płakały wieczorem i w nocy bo bolał je brzuszek a u innych zaś były zielone kupki. U nas właśnie kupki były dziś jakby zielone

Dobranoc Kochane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...choć spać się chce

Agusiaczku Paulisia w saneczkach wygląda super

I fotka ze spacerku też świetna . Ślicznie Paulince w różowym

Ide sobie kawkę zrobić . Ama może zaśnie to i ja się położę

I jeszcze o 5 Ama zasikała mi poduszkę , a tak się starałam szybko ją przebrać

Moja Małpica mała

Kochane udanego poranka i smacznych śniadanek

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi bidulko Kochana Ty już tutaj, tak wcześnie

Mnie ostatnio jak się w nocy wybudzę to też takie głupoty się śnią że aż się sama dziwię, a najgorsze że to jest tak realistyczne że potem wstaję to chwilę mi zajmuje ogarniecie rzeczywistości

Też właśnie miałam zamiar z paska od torby pokombinować te pasy do sanek, coś trzeba wymyślić bo bez pasów to ani rusz. Ale mężu ma czegoś jeszcze w pracy poszukać, co by się mogło nadać i było pewne. Początkowo mieliśmy nie kupować śpiworka ale pojechałam po sanki z tatą a on stwierdził, że bez sensu tak ciągle przekładać z wózka do sanek i że kupimy osobny, a że dziadek fundował to się kłócić nie będę

Fajnie, że mieliście sanki po Paulince

agi to mam nadzieję, że Amisia zaśnie i Tobie też pozwoli podrzemać. Śpijcie dobrze

Miłego dnia

Kozłowska co tam u Was? Byłaś z Matim na sankach jak planowałaś? Jak było?
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

PAsy można zrobić nawet 3 punktowe jak w wózku tylko w pasmanteri kupić taśme i zapięcie 3 punktowe wydaje mi się ze będa stabilniejsze niż zwykłe na około wózka (dziecko jakby chciało wstać to pas mu nie pozwoli) a jak się nie da kupić to takie jak w linku też super jest

Mam wizje jak zrobi te 3 punktowe tylko muszę znaleść takie zapięcie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiak pokombinuj tak z mleczkiem
tzn jak ?

3 punktowe na pewno były by lepsze. Coś trzeba pomyśleć żeby było dobrze

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a może za szybko tak od razy dla PAulinki było. Robiłaś pół na pół bebiko i hipp? niektórzy tak przechodza na mleka że codziennie robią wiecej tego nowego aż zupełniena nie przejdą ???? może tak spróbuj sama nie wiem.
tzn ja słyszałam że tak się robi przechodząc ze słabszego mleka na mocniejsze np z 1 na 2 itd ale że na inny rodzaj to nie pomyślałam żeby tak zrobić.
Rano jadła o 7 Hippa i było dobrze a teraz zjadła o 10.30 i po jakimś czasie zaczęła się znowu drzeć. Nie wiem czym to jest spowodowane. I zauważyłam że po Bebiko miała takie luźniejsze kupki a dziś zrobiła taki bobek

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-