- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do gaworzenia to się nie matrw. Kuba od niedawna gaworzy mówiąc mama, dada, lala, baba, aga. i reszta w sowim języku. Wcześniej coś po swojemu mówił a częsciej krzyczał eee, aaaa ejo, ajo i takie tam i pyrskał jak konik. Jak zaczął 1 dnia wieczorem to teraz buzia mu się nie zamyka i nadaje jak te kłócące się blizniaki na youtube tak fajnie intonując te opowieści i machające rekoma.. Najbardziej zapytany przez tatę co dziś robił albo jak przynosi mi jakąs zabawkę to zaczyna kazanie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiaczku ja też lubię jeździć do znajomych i gościć ich u Nas

Tylko teraz jak jest Amelka to wszystkie przygotowania zajmują mi dużo więcej czasu

To Paulisia zrobiła Wam pobudkę ...dobrze , ze nie płakała . Oby to był jednorazowy incydent

Sylka filmik z bliźniakami swietny

Co do gaworzenia to wszyscy mówią , ze mam się nie przejmowac , ale ja i tak cała zdenerwowana jestem przez to . Widzisz Kubuś przynajmniej piszczał czy krzyczal . Ama jedyne co to śmieje się na głos , pierdzi na buźce lub stęka jak stara babcia jak chce zasnąć

Ale byłam u lekarza . Tez mi mowi , ze Ama to okaz zdrowia . Wszystkie rzeczy , które powinna robić to robi , poza gaworzeniem . Powiedział , ze jest pogodną , silną i zdrową dziewczynką . Jednak naciskałam go trochę . Dodałam po raz kolejny , ze to jej nie spanie mnie dobija i wykańcza . Powiedziałam mu , ze żadne metody nie skutkują . Dał mi skierowanie do neurologa , ale jak to określił , jedynie po to abym się uspokoiła i upewniła , że mam zdrową córcię .
Już się umówiłam na 6 luty . Bałam się ,że terminy będą bardziej odległe ,a tu miła niespodzianka . Ciesze się , ze dostałam to skierowanie , bo jak tam wyjdzie wszystko oki , to dodatkowo się upewnię że Amcia jest zdrowiutka

A i waży 7800g

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja właśnie zgrałam fotki i muszę Wam tą moją Diablicę pokazać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A u Nas pada śnieg i to taki z deszczem ,mokry i nieprzyjemny , wiec dzisiaj chyba znowu spacer odpada jednak

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Agi-p! Czy mała pije mleczko modyfikowane?
My pare razy próbowaliśmy, ale bezskutecznie. Raz jedyny wypiła wieczorem 200ml

Poza tym mała gryzie, także myślę, że już najwyższa pora na butle

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moja tez mm nie chce . Już próbowałam wszystkich metod i nic . Nawet moje mleko odciągałam i chciałam jej z butli podać , ale nie chce pić . W ciągu dnia robię jej herbatkę lub soczek i podaje jej butelkę , ale pobawi się nią i na tym koniec . Raz czy dwa wypiła 20-35 ml , cieszyłam się jak głupia i co ? Kolejnym razem lipa

A ile Zuzanna waży ?
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
aniamaj Zuzia kochaniutka i jak pięknie stoi w łóżeczku

agi to super, że Amisia jest takim okazem zdrowia i na pewno nic jej nie dolega. Po prostu ma taki temperament i tyle. U neurologa także okaże się że jest zdrowa jak rybka i wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale dobrze że lekarz nie bagatelizuje Twoich obaw i kieruje na badania. Amelka jak zawsze słodka i śliczna

Zazdraszczam Wam tego drewna w domku, ach...

My też dziś spacer odpuściłyśmy ze względu na paskudną pogodę. Śnieg z deszczem padał i jest mało przyjemnie na dworze.
A mąż dziś zjeździł chyba pól województwa, a na pewno wszystkie Biedronki w okolicy za interaktywnym pluszakiem za 20 zł i w końcu dopadło go w Katowicach bo nigdzie już nie było, ale uważam że było warto bo za tą cenę to świetna zabawka jest.
Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku fajnie , ze udało się Mężowi dopaść ta zabawkę . My byliśmy w biedronie , ale już wszystko przebrane i tylko miecze zostały

Udanych wizyt u babć i dziadków

Sylka głosik oddany

A filmik z bliźniakami robi u Nas furorę

My też wczoraj bez spacerku

Zaraz zabieram się za ostatnie przygotowania . I jeszcze do sklepu muszę , bo wczoraj oczywiście połowy rzeczy , które chciałam nie było .
Kozłowska co tam u Was ?
Przyjemnej soboty

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Zuzia śliczna

Sylka jak tylko będę pamiętać do codziennie oddam głosik na przystojniaka

Dziewczynki udanych odwiedzinek, mnie też się szykuje weekend odwiedzinek. Dziś idziemy do znajomych haha bardzo daleko aż na przeciwko ale zawsze to wyjście z domu

My wczoraj też spacerek opuściliśmy po ciągle coś z nieba leciało z deszczem i w ogóle było tak nie przyjemnie

Dziewczynki wiecie co mój łobuz od wczoraj kładzie się o 21 wstaje ok 8 z kupą od razu

Ojj jeszcze muszę się wygraślać z piżamy i ubrać bo trza na ryneczek podskoczyć po warzywka i jakieś zakupy a tak mi się nie chce

Zajrzę później idę się szykować buziaczki zajrzę później. Udanego dzionka

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka dzisiejszy głosik na Kubunia oddany

Kozłowska w takim razie udanych odwiedzin u znajomych . Nie ważne , ze blisko , to nawet lepiej bo mniej problemów

Ale fajnie , ze Matek tak smacznie śpi i faktycznie wychodzi na to , ze Hipp taki treściwy !!! Oby moja też już zaakceptowała inne mleczko .
Ja już sie odrobiłam i zaraz goście będą

Udanego popołudnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi Kochana wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! Spełnienia wszystkich marzeń i zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki

Ja dziś nie obchodzę imienin, ale mimo to dziękuję za życzenia, to zawsze cieszy i jest mile widziane

Udanych i miłych odwiedzin kuzynostwa

Kozłowska to świetnie, że Mateuszek tak pięknie teraz śpi i później się budzi po mleczku

A my dziś byliśmy u moich dziadków, a wieczorkiem świętowaliśmy z rodzicami, jutro do teściów a w tygodniu jeszcze mój dziadziuś i dziadkowie T

Jeszcze w tygodniu musimy wybrać się także na cmentarze do mojej kochanej babuni i do dziadziusia mojego T.
Moi rodzice byli przeszczęśliwi bo to ich pierwsze święto w roli dziadków, dostali od Paulinki symboliczne prezenty i kartki z życzeniami i wierszykami i widziałam że się wzruszyli

Udanego wieczorku Kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jak Wam dziewczynki mija weekend?
My powoli szykujemy się na obiad do teściów.
Dzisiejsza noc była dziwna

Miłej Niedzieli