- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Co do kombinezonwo to ja tez mam taki komplet ogrodniczki + kurteczka, ale bardzo nie lubie go zakladac. Zuzia sie denerwuje, duzo czasu to zajmuje i nie wygodne jest, dlatego na co dzien mamy kombinezon, ale jak przyjda mrozy chyba trzeba bedzie wrocic do prezentu od tesciowej czyli kurteczki ze spodenkami

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
- Otrzymane podziękowania: 0

Ojj ta noc była masakryczna wczoraj do późna oglądałam film o takiej babce co zabierała dzieci rodzicom i zmuszała je do kradzieży w sklepach i w ogóle mózg mi się zlasował strasznie jak go obejrzałam. Dramat jakiś. Gwałty, przemoc, porwanie, podpalanie itp.... wrrr. I cały czas przeżywałam tych moich patologicznych sąsiadów

Coś przeoczyłam jakie deserki i obiadki muszę poczytać jak zachwalacie i kupić na spróbowanie

Co do spacerków my mamy ubieramy się tak: bodziak na długi rękaw, bluza, grube rajstopki, kombinezon, czapeczka, szalik. Lub wersja sklepowa: bodziak na ramiączka bluzka, rajstopki, spodnie i kurteczka.

A co do porwania to jakiś dramat ja nie wiem co bym zrobiła i jak bym się zachowała nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Zwariowałabym

No i buziaki dla Paulinki małej spacerowiczki

Ojj mój szkrab już jest nie do zatrzymania a to dopiero początek nie chce siedzieć skoczek też już nie bardzo trza będzie wystawić na sprzedaż...Teraz tylko wstaje gdzie tylko się da. A i nie mówiłam dziś mężowi bo spał ale dziś powiedział tata mam nadzieję że jutro powie mu to udam że dziś nie słyszałam niech się cieszy że pierwszy usłyszał...

Dobra zmykam bo jutro znów do pracy a zapowiada się ciężki dzień

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Znowu jakis error na forum

Agusiaczku gratulacje!!!Paulinka jeszcze moment i wystartuje bez niczyjej pomocy . Szybko jej to idzie

Te koktajle z Humanka sa w tych samych słoiczkach co deserki , tyle że pisze na nich koktajl. Ja ich nie kupiłam .
Sylka , ale fajnie że Kubusiowi nie blendujesz . Ja czasami ryżu nie miksuje i też wcina ładnie

A z zupką wraz z mięskiem to się jeszcze wstrzymam . Jeszcze z miesiąc może pogotuje osobno .
Dzisiaj mam planach szybkie zakupy , prosty obiad i leniuchowanie

Ide szykować śniadanko , póki moje dziecko w łóżeczku leży

Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

U nas nocka też jakaś dziwna, niespokojna i w ogóle się nie wyspałam.
Dzisiaj rano mówili w radio, że matka zeznawała w obecności psychologa i jej zeznania są wiarygodne i uznane za prawdziwe.
Paulina całą noc maszerował po łóżeczku, spała w każdej pozycji, czekałam tylko kiedy na głowie stanie

Kozłowska wiem, że sąsiedzi mogą napsuć krwi ale się aż tak nie stresuj bo sobie jeszcze zaszkodzisz i Matek też niespokojny przez to będzie.
No i udanego dnia w pracy, oby nie było tak strasznie i szybko zleciało.
A opłaca Ci się chociaż w miarę finansowo ta robota? Oczywiście nie pytam o kwotę ale o to czy Tu jesteś w miarę zadowolona z wynagrodzenia? Podziwiam Cię

Gratulacje i buziaki dla Mateuszka za pierwsze TATA

Moja Paulinka to nic innego nie mówi. Jak się wkurzy to mówi mamma, mamma ale tak na okrągło tata, tata, tata, tata, no normalnie córunia tatunia jak nic będzie

Miłęgo dnia Kochane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłwoska wielkie gratki za pierwsze "Tata" ...woow ... mój Mężuś to chyba padł by z wrażenia . Codziennie ćwiczymy słowa , ale Ama milczy

Współczuje nocki ...wiem coś o tym .
Ty to masz nerwy , ja takich filmów oglądać nie mogę ...zaraz mnie gęsia skórka przechodzi i krew mnie zalewa . A koszmary senne to już gwarantowane .
Agusiaczku A Paulinka w śpiworku spać nie chce ? Mała wędrowniczka . Amelka to śpi w jednej pozycji w sumie . Na pleckach z głową przechyloną na bok . Ale pewnie jak będzie już sie tak sprawnie przemieszczała jak Paulisia to też będzie wymyślała .
Ale Wam zazdroszczę , że Wasze dzieciaczki już takie rozgadane . Ja to bym chciała , zeby chociaż zwyczajnie gaworzyć zaczęła ....
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Agusiak Kubuś też nieraz się wierci w łózku. Zasypia n boczku przytulony do misia, później lezy jak Amelka a niekiedy znajduję go w pozycki na żółwika- tak ją nazywam. Lezy na brzuszku nóżki podkulone pod brzuszek a główka na rączkach na wprost klina czy kołderki.
Agi i Amisia zacznie gruchać. Jak się rozgada to buzia jej się nie będzie zamykać

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiaczku A Paulinka w śpiworku spać nie chce ?
nie chce właśnie spać w śpiworkach, leżą w komodzie. Nie lubi być niczym skrępowana

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Agusiaczku mówisz o tej porwanej dziewczynce w Sosnowcu??
Ja się poryczałam jak usłyszałam o tym info w wiadomościach

Edit: Agusiaku PM!
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka czekam z niecierpliwością , na to , żebym mogła Wam napisać , ze Amci buźka się nie zamyka

Agusiaczku czyli pozostaje Ci przetrwać te nocne wędrówki po łóżeczku . Ja Amelkę przykrywam samym kocykiem , na kołderce leży sobie . W śpiworek dawno jej nie wkładałam , bo zapomniałam o nim

Ogólnie mój dzisiejszy leń już mnie wkurza

Amelka śpi w domku , spacer dziś odpuściłam

EDITT....
Witaj Bombel

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cały czas o tym myślę i modlę się by się odnalazła.
Sosnowiec graniczy z Będzinem, gdzie mieszkam i strach z wózkiem na spacer wyjść

www.zapytajpolozna.pl/43-z-zycia-portalu...e-madzie.html#289021
A jak Ty się czujesz Kochana? Czytałam co nieco u Was na wątku.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moja Misia zasnęła dziś ekspresowo . Czy Wasze Dzieciaczki lubią się kąpać ? Amelka przez pierwsze 3 tyg życia przeraźliwie płakała w kąpieli i po niej , potem zaczęła je lubić . Teraz kąpiemy ja w brodziku i chętnie idzie się pluskać . Ale w kąpieli nie szaleje , nie pluska zbytnio , siedzi i patrzy na zabawki . Czasami jakąś weźmie do rączek . Bardziej interesują ją szampony i żele . Zazwyczaj po 5 min kąpieli robi się senna . Już próbowaliśmy kąpać ją wcześniej , potem później i w wodzie chłodniejszej ,ale zazwyczaj kończy się tak samo .
Spokojnej nocki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Agusiaku dziękuję za PM

Agi, Jasiek bardzo lubi się kąpać, od samego początku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Miłego wieczorku