- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi u nas też szaro, buro i ponuro i ze spaceru nici, no chyba że się wypogodzi.
Jeżeli mąż dostanie urlop to chcemy jechać na działkę tydzień przed świętami i zostać tam na święta i tydzień po

Kochana u nas Camilia kosztuje 16 zł.
Mam nadzieję, że z tym laptopem to nic poważnego, że to nie wirus i łatwo będzie dało się naprawić usterkę.
Ja też zawszę wożę komputer do mojego kolegi informatyka- grafika bo kiedyś na gwarancji zawiozłam netbooka do reklamacji w media Markt i już nigdy więcej niczego tam nie zawiozę

Rozpisałam się troszkę

Sylka, jak Kubuś? mam nadzieję, że gorączka już sobie poszła?
agi nad piosenką pomyślę jak mi coś wpadnie do głowy to dam znać

Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do piosenki do filmiku, mi podoba się Kołysanka Belli- po prostu uwielbiam jak ktoś gra wolniaki na klawiszach

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Mam nadzieję , ze uda się z tym urlopem Twojego Męża i z pogodą . Pojedziecie , odpoczniecie i pobędziecie sami

Sylka daj znać co u lekarza . Biedny Kubuś

Dzięki za piosenkę . Wezmę ja pod uwagę

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak Wam minął dzionek dziewczynki?
My dziś znów w domku siedziałyśmy, wiało straszliwie, co jakiś czas kapało z nieba i ogólnie było bardzo nieprzyjemnie.
Sylka mam nadzieję, że Kubusiowi szybko przejdzie i kolejna wizyta nie będzie konieczna.
Miłego wieczorku, pewnie jeszcze zajrzę potem ale jakby nie to spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka ja też mam nadzieję , ze Kubusiowi szybko przejdzie . Dobrze , że to nic poważnego . Oby kolejna wizyta okazała się nie potrzebna . A jak teraz Kuba się czuje ? Gorączkuje ?
Agusiaczku u Nas pogoda taka sama

Ale rano zadzwoniła kumpela i pojechałyśmy do niej na kaweczkę . Amisia pobawiła sie z Igorkiem , a My pogadałyśmy . Jutro popołudniu do nich też jedziemy i zostajemy na noc . Troszkę poimprezujemy

I Mężus po powrocie z pracy porwał nas na basen

Wstawię fotki z basenu , a jutro filmik

Spokojnej nocki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A byliście na takim "normalnym" basenie czy na takim gdzie mama musi mieć badania? Wiem, że jak nam na szkole rodzenia mówiono o zajęciach na basenie dla maluszków to mamy musiały mieć jakieś tam badania a tatusiowie nie. Ale chyba jak pójdę tak normalnie z dzieckiem to mnie wpuszczą?
Super Wam mężuś niespodziankę zrobił

Ja Kochana uwielbiam basen i pływanie ale chyba jeszcze długo nie pójdę, chyba że wynajmę cały na godzinkę tak żeby nikogo nie było

Z niecierpliwością czekam na filmik

Dobranoc, buziaczki

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Agusiaczku bo tu się rozchodzi o pewne choroby dróg rodnych i niektóre baseny życzą sobie zaświadczenie od ginekologa że kobita jest zdrowa.A byliście na takim "normalnym" basenie czy na takim gdzie mama musi mieć badania? Wiem, że jak nam na szkole rodzenia mówiono o zajęciach na basenie dla maluszków to mamy musiały mieć jakieś tam badania a tatusiowie nie.
I dlatego też, WY musicie uważać na wasze dziewczynki żeby przypadkiem One czegoś nie złapały!!
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Widać że Amelka zadowolona.
Kuba gorączkował dziś, kaszle mokrym kaszlem i az w nim się gotuje. Płacze zachrypnięty i nawet nic nie mówi a jak się odezwie to jeden charchot. Deko pomógł chyba syrop bo juz tak nie płacze.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka a jak z apetytem Kuby przy tej chorobie ? I z piciem ?Biedulek , zeby się nie odwodnił .
Dzięki za miłe słowa , w imieniu Amelci

Agusiaczku byliśmy na zwykłym basenie . Mamy tu jeden basen specjalnie dla noworodków i niemowląt , gdzie woda nie jest chlorowana , tylko ozonowana . Ale tam nie pojechaliśmy , bo raz , ze on mały , a dwa nie moglibyśmy tam jechać wszyscy razem . A tam gdzie byliśmy to i zjeżdżalnie dużą miała Paula i inne atrakcje . Wszyscy skorzystaliśmy

Kochana nie musisz całego basenu rezerwować

Bombel wybierzcie się koniecznie na basen

Kozłowska pracusiu co tam słychać ??? Jak Matek się miewa ???
Ta noc była okropna

I dziś do odbioru komputer będzie ...ciekawe co się zepsuło i ile to będzie kosztowało ???
Nic , idę kawkę zrobić . Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi w pełni się z Tobą zgadzam jeśli chodzi o basen i badania kobiet. To na prawdę jakieś takie żenujące, chociaż rozumiem, że mają na względzie zdrowie i dobro dzieciaczków, ale przecież tak jak piszesz kobiety bezdzietne czy nawet nastolatki także mogą mieć jakieś choroby a o facetach nie wspominając już nawet.
agi udanych zakupów i oczywiście spotkania ze znajomymi

T dziś idzie na to spotkanie klasowe, pewnie wróci koło północy, chociaż namawiam go żeby nocował u swoich rodziców bo to niedaleko lokalu w którym się spotykają a nie szlajał się po nocy tramwajem czy autobusem. Wiadomo, że coś tam po latach sobie chlapną

A my już z Paulinką na dole bo zaraz rodzice wyjeżdżają do Krakowa. Mama ma dziś tą operację nogi. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie bez komplikacji ale tym samym kończy się mój święty spokój w domu

Mam nadzieję, że jakoś przetrwam te 3 miesiące

I już mi się słabo robi na wizję mycia ponad 15 okien na święta

A tak na poważnie to na szczęście moja mama jest z tych osób co nie wymagają dużej opieki bo szybko chcą być całkowicie samodzielne, oczywiście w miarę możliwości.
Miłęgo dnia kochane i całego weekendu

EDIT
Dziewczynki ciągle zapominam się Was zapytać w czym pierzecie ubranka dzieciaczków? W Lovelli, w Dzidziusiu czy może już w jakimś np Lenorze Sensitive? W proszku czy w płynie?
A macie jeszcze w wózkach śpiworki?
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiak ja piorę w proszku Vizir sensitive i jest ok. Płynu do płukania nie używam zawsze jak coś to silan sensitive.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Powodzenia dla Mamy . Niech operacja się uda i szybko wróci do formy . Współczuje tych 3 m-cy , ale może nie będzie tak źle .
A wizja 15 okien brzmi okropnie

Kochana ja prałam jeszcze 2 tygodnie temu w płynie do prania lovela i dodawałam płyn do płukania niemiecki lenor lub softlan dla dzieci . Teraz zmieniłam lovele na Dreft sensitive . Bardzo ładnie pachnie i nawet nie trzeba płynu do płukania dodawać (chociaż ja dodaję,dopóki mi się opak lenora nie skończy), bo go zawiera . Nadal piorę oddzielnie rzeczy Amelki i dodaję jej osobny płyn do prania .
Sylka biedulek z Kubusia . Kurcze , oby chociaż po troszce jadł . Może próbuj co chwilę mu coś podsunąć . Może 3 dniówka go złapała ? Chociaż wtedy nei miał by gardełka czerwonego chyba . Pewnie złapał jakiegoś wirusa , tym bardziej , ze pisałaś że ostatnio Mężuś był chory.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agi jedzenie podsuwam mu co jakiś czas jak nie ja to P. coś skubnie trochę popije i jakoś ak mija czas. Na szczęscie w dzien zajmuje się zabawą i mniej markotny jest. Spodobało mu się bieganie w kapciuszkach i dosłownie biega po domu

Agusiak zdrówka dla mamy

Spiworek mam tylko tę zewnętrzną warstwę sciągnelam i został sam kozuszek po całości od plecków po nóżki s na to osłonka wózka. Stwierdziłam że zostawię pod spodem zamiast wkładać kocyk.