BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 2 miesiąc temu #321856 przez sylka
Agusiak fajnie że ząbek da się uratować szkoda by było usuwać. Mam nadziejęże kupoicie jakiś wóżek i Paulinka będzie zadowolona :)
Wysłałam ci wiadomość na priv, bo mam pytanie :)

Biedne te nasze dzieci jak są chore. U nas trochę poprawy jest tzn. mniej kaszle i dobry humor ma. Dziś deko slabszy apetyt ale już lepiej bo nocki całe przesypia i nie płącze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #321967 przez Kozłowska
Witajcie kochane :kiss:
Kurcze ale mam do poczytania i nadrobienia :silly:
Brak czasu mi ostatnio doskwiera :dry: Jak mam tylko chwilkę to spędzam ten czas z Matkiem bo on od jakiegoś czasu bardzo potrzebuje mojej uwagi. Co by się nie działo to idzie w moją stronę nie chce na rączki chce tylko mnie trzymać z nogę za rączkę ważne żebym była blisko.
A jeszcze w pracy się troszkę popitoliło bo odeszła dziewczyna która była zastępcą kierownika i nie mamy obstawy a żadna z dziewczyn nie może objąć jej stanowiska. Tzn żadna zaproponowano to tylko mi i jeszcze jednej dziewczynie która też ma dziecko i praca na cały etat odpada. Choć powiem wam ze miło mi się zrobiło że po tak krótkim czasie zaproponowano mi zastępcę i od razu jej stawkę. Ale cóż co się odwlecze to nie uciecze jak to się mówi :silly:

Agusiak trzymaj się kochana. Te zęby to okropna sprawa. Pisałam Wam że Matkowi na pewno wychodzi górna jedynka....i wiecie co....... jeszcze się nie przebiła. :cheer: A bywa tak że ma tak gorsze dni że ja dostaję pier.....do.....lca a co dopiero on. Ojj biedne te nasze dzieciaczki zresztą wszystkie maluchy którym wychodzą zębole :( A koleżanka mi mówiła że teraz to pikuś najgorsze są trzonowce ponoć i się załamałam :dry:

Dziś robiliśmy sesje zdjęciową Matkowi na zaproszenia na chrzest :silly: Nawet mi wyszło wstawię wieczorkiem to może pomożecie mi wybrać ?? Dziś mam wolne to może zdążę się ze wszystkim ogarnąć bo jutro na 12 idę :dry: już się cieszę hehe..

Sylka jak to dobrze że Kubuś już lepiej :kiss: :kiss:

A my dziś jeszcze jedziemy na zakupy i tak myślę że podjedziemy do Kaufland-a bo tam kiedyś zachwalałyście produkty...

A bo bym najważniejszego zapomniała w Lidlu są wyprzedaże kamizelka puchowa z koszulką dla chłopca i dziewczynki po 10zł :cheer: :cheer:nie widziałam ale koleżanka mi mówiła że super są.

Dobra zmykam kochane zajrzę wieczorkiem :kiss: :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu #321973 przez Agusiak
Sylka cieszę się, że Kubusiowi już lepiej i nocki już zaczął przesypiać więc przeziębienie przechodzi :)

Kozłowska witaj Kochana :)
No to gratuluję stanowiska, nawet jeśli go nie mogłaś przyjąć to takie wyróżnienie to na prawdę coś :)

Nie mogę już doczekać się wieczorku i zdjęć Mateuszka, z pewnością wszystkie są cudne i nam też trudno będzie wybrać ale chętnie pomożemy :)

No to mnie pocieszyłaś z tymi zębami :(

Udanych zakupów :)

13 lata 2 miesiąc temu #322024 przez agi-p
Agus daj znać jak wózeczki :) Ja też pomału oglądam . Miałam nie kupować , bo z mojego jestem zadowolona , jednak taki mniejszy i lekki się też przyda :)
Dobrze , ze ząb udało Ci się uratować . Ja mam starcha przed wizytą , ale co tam ...raz kozie śmierć :P
Dzięki za odpowiedź o tych czopkach :)

Kozłowska no wreszcie jesteś :) Woow gratuluję propozycji awansu :) Szkoda , ze nie mogłaś jej przyjąć , ale tak jak mówisz co się odwlecze , to nie uciecze :) Ale miło to na pewno Ci się zrobiło , wielkie wyróżnienie :)
Oj Matek stęskniony za Mamusią temu nie odstępuje Cię na krok :) Kochany , skoro wystarcza mu , żebyś blisko była :)
I czekamy na foteczki :)

Sylka super , ze jest poprawa u Kubusia . Czyli leki zaczęły skutkować :) Oby poszła w cholerę ta choroba , dość już się nacierpiał Kubuś .

Mój mały leniuszek opracował nową metodę przemieszczania się hihihi :) Nie raczkuje , nie czworakuje i nie pełza , ale jakos sobie radzi :P Indywidualistka , wszystko inaczej niż inne dzieci musi robić :P

Paulinka wróciła właśnie ze szkoły , więc lecę jej obiadek podać :)

13 lata 2 miesiąc temu #322220 przez Kozłowska
Dziewczynki dziękuje za gratulacje :kiss: Nie dałam rady wstawić zdjęć może jutro jak wrócę z pracy :silly: Muszę zmykać bo ledwo na oczka patrzę a rano muszę wstać :dry:

Buziaczki kochane spokojnej nocki :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #322250 przez agi-p
Dzień dobry :)
Wczoraj Amelka pięknie zasnęła po kąpieli :) I nawet noc była o niebo lepsza , bo tylko 5 pobudek :) Ale jak zwykle o 4:20 koniec spania . Bezlitosna ta moja córcia :P
Teraz może utnie sobie krótką drzemkę , na co bardzo liczę :P

Kozłowska miłego dzionka w pracy :) i mam nadzieję , że doczekamy się zdjęć Matka :)

Agusiaczku i jak wózeczki ? i jak Paulisia u dziadków ?

My dzisiaj chyba pojedziemy do mojej kuzynki na kawkę . Chociaż niespecjalnie mam ochotę , ale już wydzwania, i albo ona przyjedzie , albo mamy my się zjawić . Więc już wolę ja jechać do niej :P

Udanej soboty :)

13 lata 2 miesiąc temu #322253 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi udanej kawki u kuzynki :)

Kozłowska to czekamy nadal na fotki Mateuszka :)

Dziewczynki jeśli chodzi o wózki to nic nie kupiliśmy i powiem Wam, że nawet nie było co pooglądać. Kurcze te sklepy jęli chodzi o różnorodność towarów to w porównaniu z wyborem wózków na internecie są sto lat za murzynami :silly: Więc jeśli macie na oku wózek jakiś rzadziej spotykany to z pewnością nie znajdziecie go w sklepie. No chyba, że w jakiś rzeczywiście dużych miastach. Ale jeszcze pojeździmy i zobaczymy.

A my dziś jedziemy do dziadka Kazimierza na imieninki :) Jak się zjadą wszystkie wnuczku ze swoimi dziećmi to będzie 5 dzieci w wieku 3 miesiące do 4 lat :lol: :lol:

Miłęgo dnia :kiss: :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu #322349 przez sylka
Agusiak to udanej imprezki :)

Kupiłam dziś Kubie buciki na wiosenne spacerki :) okazyjnie przecenione z 100 zł na 60- bo ostatnia para :) Zadowolona jestem z zakupu

13 lata 2 miesiąc temu #322417 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Ja na chwilkę ze stacjonarnego bo na netbooku nie mogę zmniejszyć zdjęć przez tego wirusa.
Kupiliśmy w końcu taki wózek, mam nadzieję, że będzie nam dobrze śłużył :)

allegro.pl/lira-4-euro-cart-sklep-mulan-...odz-i2170804461.html

a to w realu :)

Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #322419 przez Agusiak

Ja na chwilkę ze stacjonarnego bo na netbooku nie mogę zmniejszyć zdjęć przez tego wirusa.

[img/]

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #322420 przez Agusiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #322473 przez Agusiak
dziewczyny nie wiem czemu ten post wszedł aż 3 razy :ohmy:

Niech ktoś coś zrobi z tym forum bo mnie trafi szlag :ohmy: :ohmy: :angry: :angry: :angry:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #322500 przez agi-p
Dzień dobry Kochane :)
Agusiaczku mam nadzieję , że imprezka imieninowa udana :) Jak Paulinka zareagowała na tyle dzieciaczków ?
A wózek kupiliście rewelacyjny :lol: :lol: :lol: Ja wczoraj oglądałam na All i wytypowałam 4 wózki , w tym Twój :) Wygląda na lekki,a jednocześnie stabilny i łatwy w prowadzeniu . I taki nowoczesny :) Tyle,że kurcze chcemy taki do 350 zł :( A widziałaś może na żywo te tańsze infinity ??? A kolorek macie boski :) mojemu Mężulkowi co pokazuje wózek , to właśnie niebieski wybiera . A Paulinka prezentuje się świetnie w nowym pojeździe :) I jaka Ona już duża :) Ślicznotka :)
A Kochana daj znać jak te małe kółeczka radzą sobie na Naszych krzywych chodnikach :P
A jeszcze pytanko , czy w tym wózku oparcie regulowane jest paskiem ? We wszystkich tych infinity tak jest ? W Naszym x-landerze jest paskowa regulacja i trochę mnie to wkurza .

No i my wózek dopiero w kwietniu kupimy . W tym miesiącu znowu do auta trzeba dołożyć i mój Tata ma okrągłe urodziny , więc szykuje się większa impreza ...a pomysłu na prezent brak :(

Sylka pochwal sie bucikami :) Fajnie , ze na promocje trafiłaś . Wszystko dla dzieci takie drogie , ze szok .

A My byliśmy wczoraj u kolejnych byłych sąsiadów w odwiedzinkach , a potem jeszcze zaprosili nas popołudniu Ci znajomi co Igorka mają :) Miło spędziliśmy dzionek :)
Dziś o ile pogoda dopisze , to jedziemy gdzieś pospacerować po obiadku . Póki co mgła taka , ze końca podjazdu nie widzę ...ale dopiero 6 rano , więc mam nadzieję , ze się wypogodzi :)

Udanej niedzieli :)

13 lata 2 miesiąc temu #322502 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi dziękuję za miłe słowa o wózku :) Kochana oparcie faktycznie jest tu regulowane paskiem, ja w obecnym wózku miałam inną regulację- pociągało się rączkę do góry. Ale wydaje mi się, że te parasolki muszą mieć jak najwięcej takich "miękkich" rozwiązań, żaby właśnie były lekkie i małe po złożeniu. Powiem szczerze, że nie widziałam innych modeli wózków tej firmy gdzieś na żywo w sklepie tylko na allegro.

Spacerek mam nadzieję, że dziś się odbędzie, bo jak wczoraj było piękne słońce to Paulina spała, a potem pojechaliśmy na te imieniny, a dziś cały dzień w domu to pewnie padać będzie :dry: Oczywiście dam znać jak się prowadzi :)
Musimy teraz tego espiro odpicować i go sprzedać.

A imieninki bardzo udane były ale może na szczęście było tylko jeszcze jedno małe dziecko- Adaś, bo może więcej to już było by za dużo jak na jeden raz :silly: :blink: Paulinka była bardzo grzeczna i chętnie siedziała u każdego na kolanach w przeciwieństwie do Adasia który od wejścia się popłakał i tak zostało :silly:

agi fajnie, że odwiedziliście znajomych i miło spędziliście dzień, nie ma to jak udane wizyty :lol: :lol:

Sylka no właśnie pochwal się bucikami :) My też musimy w tym tygodniu kupić buty Paulince, bo te największe rozmiary z miękkich są za małe, mieliśmy jedne na twardej podeszwie ale nie wchodzą jej na nóżkę bo ma wysokie podbicie. Musimy jechać więc z nią i przymierzać na żywo. Mam nadzieję, że uda się coś trafić w rozsądnej cenie bo za chwilę będzie się już bez śpiworka jeździć więc coś musi na tych nóżkach być.

Miłęgo dnia Kochane :kiss: :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #322556 przez sylka
Buciki beda n marzec-kwiecień na maj-czerwiec planuję kupić trampeczki a na lato sandałki.

Agusiak wózeczzek super :) mam nadzieję że będzie dobrze się sprawoawał.

Ja w swoim 2w1 tam ma regulację na pasy i mnie wkurza ale w lżejszej spacerówce nie ma pasów tylko mechaizm z 3 pozycjami i o niebo to lepsze :) i bardziej mi pasuje.
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka