- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No pewnie że pękaliśmy z dumy jak zauwał po całym mieszkaniu, tylko babci z nim biegała bo bała się że się przewróci

Któtka relacja

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

agi Twój mężuś też kochaniutki, śniadanko przygotował, super

Mój T też zawsze śniadanko w weekendy robi i uwielbiam jego kuchnię

Sylka zdjęcia cudne!!!!! Tort mieliście piękny i na pewno smakowity, wszyscy prezentowaliście się wspaniale a szczególnie mały solenizant

Miłej Niedzieli dziewczynki

Kozłowska bidulka pewnie zaś w pracy

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka zdjęcia super

A i bardzo fajnie Ci w nowej fryzurce

Aguś jak tam w gościach było ? Paulince się podobało ? Amelka zawsze pierwsze 10 min pobytu u kogoś , to obserwuje i z dystansem podchodzi do wszystkiego . Nikomu na rączki nie pozwoli się zabrać itp . Dopiero jak się "oswoi" to zaczyna dziczyć

A co do wróżb na roczek , to to o czym Sylka mówi , to kładzie sie przed dzieckiem kilka przedmiotów (można dodać coś, co symbolizować będzie zawód tradycyjnie uprawiany w rodzinie) i obserwuje co wybierze . Oczywiście należy to potraktować z przymróżeniem oka i jako zabawę

Książka-bedzie lubiło sie uczyc
Różaniec-będzie dziecko pobożne lub zostanie księdzem/zakonnicą
Pieniążek-będzie bogate

Kieliszek-będzie....lubiło alkohol?

Nożyczki-będzie krawcem/krawcową
Niektórzy przedmioty te ukrywają pod jednakowymi talerzykami , żeby dziecko wybierasło na "ślepo" , a inni nie zasłaniają niczym , zeby świadomie coś wybrało

Kozłowska co tam u Was ? taka milcząca jesteś ostatnio . Tylko się nie zapracuj ! Czekamy z niecierpliwością na Ciebie

A my dziś zostaliśmy zaproszenie do znajomych na popołudnie . Fajnie było

I postanowiłam dzisiaj , ze kończę z tabl antykoncepcyjnymi . Szlag mnie trafia , bo apetyt po nich jakby nie było większy . 2 m-ce temu kupiłam spodnie i ledwo w nie wchodzę !!! Zostały mi 2 opak , wiec je zjem i koniec . Zresztą Mężuś dziś powiedział , żebym zapytała ginekologa jak widzi moją kolejną ciążę

Zawsze chciałam mieć 2 dzieci , a teraz trójeczka wydaje mi się najlepsza

Kochane spokojnej nocki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wybory tak jak opisała Aga. Kuba wybrał rózaniec włozył go do kieliszka a póżniej chwycił ksążkę i kasę

Agi super decyzja 3mam kciuki za zielone światło od lekarzy
Co do weekendowego pichcenia mężczyzn mój także zawsze w weekend serwuje śnidania i niekiedy odiadek zrobi

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Fajnie, że także byliście u znajomych

Nam wizyta bardzo miło upłynęła, chociaż Paulinka w ogóle w ciągu dnia nie spała przez co dosyć marudziła ale jakoś udało nam się ją zabawić. Fajnie było tak poczuć te emocje oczekiwania na małego człowieczka, spakowaną torbę do szpitala, łóżeczko czekające na złożenie i wszystko takie nowe i świeże

A we wtorek ostatki

Miłego wieczorku i spokojnej nocki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku fajnie , że wizyta u znajomych miło przebiegła

Kochana i jak było wrócić wspomnieniami do okresu , kiedy Ty tak szykowałaś wszystko dla Paulinki ?
Sylka ja tez dla Amelki miałam niektóre ciuszki na 50 cm

Dziewczynki dziękuje za miłe słowa

Dzisiaj Nasz gwiazda co 30 min się budziła . Już się zastanawiałam czy jej całkiem nie wybudzić .
Teraz zasnęła , pewnie na 30 min

Miłego dzioneczka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi mam nadzieję, że ginekolog nie będzie miał żadnych zastrzeżeń co do stanu blizny ale nawet jeśli poradzi poczekać to przecież do przyszłego roku to zleci jak z bicza strzelił. Najważniejsze, że podjęliście już samą decyzję a my Wam będziemy kibicować

Kochana wiesz fajnie było sobie poprzypominać te przygotowania, pierwsze zakupy i w ogóle ale nie chciałabym już wracać do tych pierwszych miesięcy

Teraz to dopiero jest super

A mała śpi jeszcze przeważnie 2 razy w ciągu dnia. Rano ok 9-9.30 i potem ok 12-13, ale czasem te godziny są różne. Śpi tak ok 30 min. Czasem jak jest bardzo zmęczona to drzemie sobie jeszcze ok 16 z 20 min ale jak widzę że jest padnięta ok 18 to nie pozwalam jej już spać tylko np robimy wcześniej kąpiel, bo tak to by mi potem długo po kąpieli wojowała

Moja Paulinka króciutko chodziła w ubrankach 56, bo były takie jakieś zbytnio dopasowane i chyba po jakiś 2-3 tygodniach nosiła już 62

A w rodzinie to jeszcze nam się dziewczynka w kwietniu urodzi u syna mojej chrzestnej, mamy zamiar ich odwiedzić jakoś w wakacje, mieszkają pod Częstochową i uwielbiam tam jeździć bo ludzie tam są bardzo gościnni i zawsze jest się traktowanym jak miły gość na którego się czekało, i w ogóle super tam jest

Miłego dnia Kochane, u nas piękne słoneczko więc pewnie będzie spacer przed obiadkiem

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

Co tam u Was słychać? Jak dzieciaczki? Wszystkie zdrowe??
Ja w sob. zakończyłam sesję na uczelni, wszystkie egzaminy zdane w I terminie więc mam już spokój!!!

Pomału szykuję się do I ur. Jasia

Zrobiłam też Jaśkowi filmik który zamierzam puścić gościom w trakcie imprezki urodzinowej. Później wrzucę go też do tego pudełka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jasiu zmienił się nie do poznania

Oj jeszcze mnie dreszcze przechodzą po tym filmiku ...Piękny !!!
Agusiaczku ja z jednej strony też wolę Amelkę już taką jaka teraz jest . Fajnie można się powygłupiać , pośmiać , jest rozkoszna i wesolutka . Ale z 2 strony , wiem że jeśli chcemy jeszcze jedno dzidzi to tylko teraz . Mała różnica wiekowa jest fajna . I praktycznie za jednym zamachem posiedze w domu , przy pieluchach , kupkach , kolkach ...a potem już będziemy szaleć w piąteczkę

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oczywiście nie mam nic przeciwko, cieszę się że podsunęła, fajny pomysł

Do zrobienia prezentacji użyłam programu Picasa 3 - pierwszy raz w życiu go używałam i uważam że dla początkujących jest w sam raz bo łatwy w obsłudze

No chyba że masz w tym większe doświadczenie to poszukaj innego programu gdzie jest więcej efektów

Jasiek faktycznie włoski ma podcinane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tego , ze mu tak włoski rosną to Ci zazdroszczę ... ja już bym chciała chociaż małego kucyka Amelce zrobić , a tu jak na złość tylko jakies piórka ma

Kurcze picassa 3 tez używam , ale nigdy takiego kolażu ze zmieniającymi się zdjęciami i opisami nie robiłam

A zapomniałam Wam napisac , ze Amelka została Mamusią

I na poważnie wzięła się za pranie

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
-utwórz
a następnie klikałaś na
-film ????
A jak ten muzyczny podkład dodac ?
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja wam się chwaliłam że Jasiek już drepta????

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No nie chwaliłaś się !!!! Super , to już całkiem samodzielnie chodzi ? Bez podtrzymywania za rączki ?