- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Oparcie podnosi się na pasek ale opuszcza naciskając guzik. mechanizm opuszczania jest bezszelestny i jak dziecko zaśnie to można cichutko ustawić do pozycji leżącej. W espiro ten mechanizm był dosyć głośny i czasem przy opuszczaniu Paulinka się przebudzała lub wzdrygała

W infinity w budce jest okienko przez które widać dokładnie dziecko, w tym espiro też jest ale żeby zobaczyć dziecko trzeba było się jednak przechylić. Koszyk w spacerówce jest mały dlatego nie nada się jak ktoś robi duże zakupy, ale jest głęboki i na pewno nic z niego nie wypadnie. Pasy którymi zapina się dziecko są super proste i wygodne w obsłudze

Ogólnie jestem zadowolona z zakupu, mam nadzieję, że np za 3 miesiące zdania nie zmienię

Stary wózek właśnie jest prany, czyszczony i przygotowywany do sprzedaży, oby tylko ktoś chciał go kupić

Sylka, butki fajne. My też zakupimy butki w tym tygodniu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Fajnie , ze mozecie do teściów wywieść rzeczy , z których Kuba wyrasta . Mi pomału w domu miejsca brakuje . Ale ja rozdaje też ciuszki .
Agusiaczku świetnie , ze wózeczek tak dobrze się sprawuje

Paulinka pewnie zdziwiona zamianą wózeczka

My też zaliczyliśmy spacerek i nawet Amelcia przespała się na polu . Ale mimo,że dziś słonko wyszło,to było wietrznie i przez to nieprzyjemnie i temp odczuwalna była o wiele niższa .
Spokojnego wieczorku i dobrej nocki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Przed chwilą Paulinka coś ponaciskała mi w komputerze i mi się cały ekran na bok przewrócił

Piszę ze stacjonarnego ale tu ciągle antywirus pokazuje wirusy i każe oczyszczzać kompa więc mykam już.
Spokojnej nocki

Jutro będę wieczorkiem bo rano mężu bierze netbooka do pracy bo mają ten sysytem zrobić.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś u mnie w lapku też się włącza blokada i nie mogę wejść na ZP . oby postawili Ci system , i żeby wszystkie fotki zostały

A wózeczki to chętnie zobaczyłabym na żywo . Muszę przejechać się po sklepach . Ale na 95% jestem zdecydowana kupić ten lżejszy

Sylka ja właśnie też te befado oglądałam

Nic uciekam . Jadę na badania krwi,bo w środę do endokrynologa idę . Potem do Mamci na szybką kawkę,zakupy i do domku

Miłego dzionka

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka dzięki za odpowiedź . Czyli ja też skuszę sie na te buciki

Agusiaczu jak tam Paulinki przygoda z nocnikiem ?
Amelka właśnie zasnęła

I powiem Wam ,że podanie jej lekarstw , to istny koszmar . Płacze , wypluwa i usteczka zamyka

Posiedziałam dziś u Mamy troszkę i miło minął mi dzionek . Z samego rana krew oddałam i stwierdzam , ze już nie robi to na mnie wrażenia . A jeszcze przed ciążą na samą myśl o igle słabo mi się robiło

A pogoda to mnie rozbraja...niby słońce, a wiatr okropny i zimno strasznie . Gdzie ta wiosna ???
Jutro mam w planach mycie okien i pranie firanek . Potem prasowanie i gotowanie i spacerek . Ciekawe jak Amelka ustosunkuje się do tego

Teraz jest na etapie wstawania przy wszystkim i nie można jej na chwilę samej zostawić . Normalnie wszystko jej jedno czego się chwyci ... i często przez to leci razem np z jeździkiem czy kartonem z zabawkami. A dziś wzięła pudełko z zabawkami , wstała przy nim , a potem położyła się na nim mając nogi na podłodze i szurała po całym pokoju . Komicznie to wyglądało

Kochane spokojnego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Komputer jeszcze w naprawie i nie wiadomo kiedy będzie zrobiony

Ale na szczęście wszystkie zdjęcia i filmiki udało się T odzyskać więc chociaż tyle

agi ale fajnie, że miło spędziłaś dzień u mamy

My też dziś na spacerku byłyśmy w tym raz z T i faktycznie mimo że słonko świeciło to chyba mróz był

agi miałam Ci jeszcze pisać, że w tym wózku folia przeciwdeszczowa łączy się z budką za pomocą zasuwaka więc super wszędzie przylega. Co zauważyłam, to że do kółek wbijają się kamyczki i inne drobinki co nie przeszkadza w jeździe ale robi w nich dziórki, no i trzeba je potem usunąć. Ale chyba tak jest w każdych kółkach tego typu. Jakbyś miała jakieś pytania dotyczące wózka przed ostateczną decyzją o zakupie to pytaj śmiało

A jeśli chodzi o zimę to się jej nie boję, bo Paulinka będzie już chodzić i na krótki spacer można wyjść na nóżkach a jak będzie śnieg to sanki. Jak u nas chodników nie odśnieżyli to tym dużym wózkiem też miałam problemy jeździć i rezygnowałam ze spacerów.
A jeśli chodzi o nocnik to jeszcze nawet nie próbowałam jej wysadzać

Spokojnej nocki Kochane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agus całe szczęście , że zdjęcia odzyskałaś . My mamy je już na innej partycji i podobno są bezpieczne , ale i tak chyba przeniosę je na dysk zewnętrzny dodatkowo , tylko kiedy znajdę czas na to ???

Super , ze udały Wam się aż 2 spacerki . Dzięki za info o wózeczku

A , ze wbija sie do kółeczek to chyba normalne , będziemy wyciągały kamyczki

Co do nocnika , to ja Amelce go pokazywałam przez parę dni , ale nawet na niego patrzeć nie chciała , w końcu za którymś razem zaczęła się nim bawić , to ją na nim posadziłam , ale normalnie w ciuszkach . Posiedziała i podobało jej się

Nic spróbuję uspać moją Gwiazdę , bo widzę , ze juz sie chwieje jak pijak , ale dalej twardo stoi

Muszę jeszcze wybrać ten prezent dla Taty ,a pomysłu nadal mi brakuje

Miłego dzioneczka

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochane a Wy gdzie się podziewacie ??? Smutno tu bez Was

Mam nadzieje , ze to chwilowy zastój i pościki sie posypią jeden za drugim . Ale powiem Wam , ze dzisiaj próbowałam wejść z lapka i wyszło mi "UWAGA!!!!KOŃ TROJAŃSKI" a podobno to groźny wirus

Dzisiaj jadę do Mamci na noc . Mężuś chce w końcu skończyć tą barierkę

Zabieram Paulinki lapka , więc necika będę miała

Do spisania kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My korzystamy z pogody i dużo spacerujemy. Szukam też pracy już na poważnie, nawet wysłałam CV w parę miejsc ale wątpię żeby się ktoś odezwał, chociaż nadzieję mam ogromną.
Wnerwia mnie, że nic nie robią z tymi wirusami na forum, stracą chyba użytkowników jak tak dalej pójdzie i będziemu musiały się dziewczynki gdzieś indziej "spotykać", może na fb lub nk? Ale mam nadzieję, że ktoś jednak coś z tym zrobi.
Miłego pobytu u mamy

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Spóźnione ale najserdeczniejsze i najlepsze życzenia z okazji 9 miesiąca

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Ojjj ja tu wpadam z chwilą wolną myślę kurcze jak ja nadrobię te wszystkie posty, a tu......
Kurcze ja nie zaglądałam bo troszkę się nam spraw zwaliło. Najpierw się załatwiłam tak że myślałam że już schodzę....... normalnie tak zdychałam że od poniedziałku to cały czas praktycznie spałam nawet w pracy siedziałam prawie cały czas na zapleczu i udawałam że pracuje

Na szczęście młody na razie ok choć mnie dopiero dziś przeszło.
A no i jeszcze autko się nam rozkraczyło. I jestem załamana bo bez auta to się nie będziemy wyrabiać do pracy

Miałam wam wstawić zdjęcia ale nie mam kiedy usiąść do stacjonarki żeby zrzucić a jutro już muszę zamówić zaproszenia to pokaże wam już które wybraliśmy

A tak to jakoś leci nam. Pogoda coraz bardziej napawa optymizmem i chętniej wstaje się z łóżka

Chodzi o to że mój smyk macha tak rączkami jak by żaróweczki wkręcał i nóżkami też tak robi ostatnio oglądałam jakiś program i tam było że córka jakiejś babki tak robiła i później okazało się że choruje na autyzm. Jutro idziemy chyba do lekarza tak na kontrolę to się jej podpytam o to. Chyba że znów odwoła bo tyle dzieci choruje że to jakaś masakra. A no i jeszcze mamy problem z siusiakiem. Wygląda to tak jak by miał za dużego siusiaka i nie chce mu się przez skórkę przebić normalnie jak by zarastało mu tam

Coś miałam wam napisać Kochane poza tym że się stęskniłam

Szkoda że wasze komputerki chorują przez nasze forum

A Jaś nie długo kończy roczek wow jak ten czas szybko leci....
Amelko kochana Sto Lat

Jutro mam wolne więc zajrzę po wizycie u lekarza

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziękuje Wam za życzonka dla Amelki

Nie zaglądałam wczoraj,bo nie chciałam z Paulinki netbooka wchodzić,żeby jej wirusa nie ściągnąć .
Odpoczęłam u Mamci

Dzisiaj chyba do lekarza z nią pójdę . Tą zimę pod ustami ma coraz większą i gorszą . Próbowałam jej to smarować takim specjalnym preparatem poleconym przez farmaceutkę , ale nic nie daje . Do tego wczoraj miała znowu stan podgorączkowy i kilka bardzo rzadkich kupek (ale pięknie do nocniczka) . Już nie wiem czy to na ząbki , czy jakiś wirus .
Aguś bardzo dobry pomysł z tym FB czy NK .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.

Kochana woow już rozsyłasz cv ??? A z kim Paulinkę będziesz zostawiała . I zaciskam kciuki skoro Ci tak bardzo zależy na pracy

Kozłowska ja też całkiem niedawno , jak Ami nie wydawała z siebie dźwięków i nie przemieszczała się , to wkręciłam sobie śrubę o autyzmie . Poczytałam trochę w necie i już sie załamywałam . Lekarz i rodzina skutecznie wybijali mi ten chory pomysł z głowy . Kochana nic Naszym dzieciakom nie jest . Musimy wrzucić trochę na luz !!!
A z tym siusiakiem to lepiej idź do lekarza . Lepiej szybko działać , niż narażać potem dziecko an jakieś zabiegi . Ja nie pomogę , bo z małymi siusiaczkami styczności nie mam

Dobrze , ze choróbsko przeszło . Biedna jeszcze do pracy musiałaś chodzić

Piszesz , ze pogoda napawa optymizmem ? U Nas wczoraj śnieg pruszył i dzisiaj jest go trochę

My też tęskniłyśmy...bardzo

Amelka właśnie zasnęła ,więc może ja też się chociaż na te 30 min położę

Miłego dzioneczka ... a przede wszystkim słonecznego