BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 2 miesiąc temu #329543 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi ja już nie daję do tej spacerówki śpiworka, jedynie osłonkę na nóżki i lekki kocyk jak jest chłodniej. Kombinezon też już uprany leży w szafie a Paulinkę ubieram w rajtki i na to spodenki, buciki, bodziak z długim rękawkiem, bluza i kurtka lub sama kurtka na bodziaka jak jest cieplej, oczywiście czapka i cienki szaliczek :)

Ale muszę dokupić tą lżejszą kurteczkę i jeszcze czapeczkę.

Dziś przyjdzie Wam wózeczek?ale fajnie, nie mogę się doczekać zupełnie jakbym toja miała jeszcze raz go dostać :lol: :lol:

U nas rano był przymrozek bo auta białe ale teraz się już wypogadza i mam nadzieję, że się także ociepli.

Biedna Amelka z tymi ząbkami, ale jej w kość dają bidulce :( U nas też lekko nie jest ale póki co na szczęście gorączki nie mamy przy zębach.

Fajnie z tymi ubrankami, jakaś miła znajoma to musi być :)

I tak kochana, znalezienie pracy to teraz priorytet bo musimy mieć dwie pewne pensje żeby móc myśleć o jakimś własnym lokum, a to jest obecnie nasze największe marzenie :)I z jednej strony bardzo chcę tej pracy a z drugiej bardzo się boję :silly:

Miłego i słonecznego dnia :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #329559 przez Kozłowska
Witajcie :kiss:
Ojj Agusiak współczuje ci w poszukiwaniu pracy wiem co przechodzisz :( Tak bardzo chcesz a jednocześnie tak bardzo nie chcesz. Jak chcesz to mogę popytać u mnie w firmie czy nie ma jakiś miejsc na jakimś salonie w twojej okolicy:blink: Kasa nie jest duża ale zawsze coś :silly:
A u nas wypogadza się choć rano jeszcze zimno jest. Teraz mam piękne bez chmurne niebo :silly: Tylko niech ta kreska na termometrze szybciej w górę się podnosi i mkniemy na spcerek :blink:
Młody dostał katarek ale temperaturki nie ma podejrzewam że to przez te pogody bo ja też zakatarzone chodzę :dry:
W pracy jakoś leci choć szczerze wam powiem że w taką pogodę aż mi się płakać chce że zamiast z Matkiem na spacerze dalej maszerować to ja muszę przekazać mężulkowi i iść do pracy. Ale cóż :blink:
Weekend wolny więc sobie odbijemy :lol: W sobotę jadę podpisać umowę z fotografem i na chrzciny wszystko załatwione no prawie bo czekam cały czas na zatwierdzenie zaproszenia jak do 12 nie dostanę wzoru to chyba będę musiała się przypomnieć :silly:
Ojj biedna Amisia taka tepmeraturka :( Oby zębole już wyszły i dały odpocząć :kiss:
A no i bo bym zapomniała spóźnione ale szczere
Sto Lat Sto Lat dla kochanego młodego już mężczyzny
Jasiu kochany wszystkiego naj naj naj lepszego :kiss: :kiss: :kiss:
Bobelku ja cię nie mam na FB i nie mogę zobaczyć twojego przystojniaka poszukaj mnie albo wstaw foteczkę tutaj :silly: :blink:
Dobra zmykam się doprowadzić do ładu bo wyglądam jak by mnie piorun strzelił hehe :silly:
Buziaczki kochane

13 lata 2 miesiąc temu #329940 przez bombel779
Kozłowska a ja ci wysłałam już zaproszenie na fb .. no chyba że to nie Ty... :unsure: :unsure:
Jakby cu to może ty spróbuj mnie dorwać -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 2 miesiąc temu #330020 przez Agusiak
Kozłowska fajnie, że już macie wszystko pozałatwiane ze chrzcinami :)
A zaproszenia na pewno będą piękne :)

Ja też muszę w przyszłym tygodniu zamówić zaproszenia na roczek, ale najpierw muszę Paulince zrobić jakieś przyzwoite zdjęcie ;)

U nas dziś piękna pogoda 18 stopni, aż wyjęłam moją cieniutką kurtkę i było mi od razu lżej :lol:

agi jak wrażenia z nowego wózka i pierwszy spacerek?
U nas przed chwilą byli Państwo z Bielska Białej po wózek Espiro który od nas kupili, więc już mamy tylko jeden :blink:

Miłego wieczorku :)

13 lata 2 miesiąc temu #330029 przez agi-p
Dobry wieczór :)
Kozłowska jak super , że szykuje Ci sie wolny weekend :) Odpoczniesz i z Matkiem pobędziesz :) o żal do pracy wychodzić . Ale jak mus , to mus .
Fakt pogoda coraz ładniejsza , tFotografa mam nadzieję , ze masz jakiegoś fajnego , żeby nie powtórzyła się sytuacja z tym ostatnim .

Agusiaczku Ja też już cieniej ubieram Amelkę :) A dziś to już w ogóle taka piękna pogoda była , że najchętniej to porozbierałabym Nas obie :P

I przyszedł Nam wózeczek !!!! Jest obłędny , zakochałam się w nim :) Jedyny mankament to kosz na zakupy . Mały , to jeszcze przeżyję , ale dostęp do niego okropny . Fajny , zwinny i śliczny :) Kolor różowy jest rewelacyjny :) Nawet Mężuś mówi , że super się nim jeździ :)
Spacerek zaliczony,drzemka w nim też i wszyscy zachwyceni . Musze tylko koniecznie dokupić torbę do niego .

Amelka biedna dzisiaj do południa gorączkowała mocno...nawet do 39 . Podałam paracetamol i troszkę ulżyło . Potem pojechałyśmy do Bieska i pospacerowałyśmy i czuła się dobrze :)

I podjęliśmy decyzję , że zmieniamy autko :P Ciesze się bardzo , bo co nowsze , to nowsze . Szkoda tylko , ze wydaliśmy w zeszłym miesiącu tyle kasy na przerejestrowanie i inne .

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #330055 przez agi-p
Agusiak napisał:

agi jak wrażenia z nowego wózka i pierwszy spacerek?
U nas przed chwilą byli Państwo z Bielska Białej po wózek Espiro który od nas kupili, więc już mamy tylko jeden :blink:

Miłego wieczorku :)

Aguś super , że tak szybko udało Wam się sprzedać wózek . W szoku jestem !!!!

A tu foteczki Amelki w nowym pojeździe :)
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #330071 przez Agusiak
agi Amelka cudnie prezentuje się w nowym wózeczku i kolor różowy rzeczywiście śliczny :)
Ja koszyka praktycznie nie używam, mam w nim tylko parasolkę i folię przeciwdeszczową. Na razie na spacery niczego więcej nie biorę a latem na dłuższe wyjścia to mam swoją torbę prze ramię więc na jakieś żarełko, pićko czy pieluchy miejsce będzie :)
Ciesze się, że Wam się podoba i jesteście zadowoleni :)

Fajnie, że zdecydowaliście się na nowe autko, wszystko co nowe zawsze cieszy :)

agi ja też się zdziwiłam, że tak szybko sprzedaliśmy ten pierwszy wózek ale udało się :)
Ta para co go kupiła bardzo fajni ludzie, mieszkali kiedyś w Sosnowcu potem przenieśli się do Bielska i są bardzo zadowolenia. Będą mieli lipcowego chłopczyka :)

13 lata 2 miesiąc temu #330180 przez sylka
agi Amelka super prezentuje się w nowym wózeczku

Agusiak swietnie ze tak szybko sprzedaliscie wozek. Moj zaklepala sobie siostra tak na przyszlosc jak nie zbiegnie sie z 2 dzieciaczkiem. Narazie zostawiamy go dla 2 bobasa.

13 lata 1 miesiąc temu #330199 przez agi-p
Hej Kochane :)
Agusiaczku ja też nie używałam kosza jakoś specjalnie . Ale torba to konieczność :P Czasami wybywam na dłużej , to pampersy,chusteczki czy inne pierdołki zawsze się przydadzą :)
Ale dokupię i po po problemie .
Ja x-landera muszę wyszorować i chyba też wystawię :P

Sylka to kiedy o 2 bobaska zaczniecie staranka ?

Do Nas dziś znajomi wpadają :) Fajnie , bo bardzo ich lubimy i to z Nimi w Bieszczady jedziemy :) Musze na zakupy skoczyć i przygotować coś do jedzonka :)
Mam nadzieję , ze dziś obiecane ciepełko będzie , bo na spacer koniecznie chcemy wyruszyć :)

A i dziękuję za miłe słowa w kierunku mojej Łobuziary :)

Miłej soboty :)

13 lata 1 miesiąc temu #330207 przez Agusiak

agi na pewno będzie ładna pogoda i spacerek spokojnie zaliczycie :)
U nas już jest piękne słonko, w nocy nie było przymrozków więc będzie super :)

Mam nadzieję, że pogoda utrzyma się do jutra bo chcemy jechać z T i teściami do ich domku letniskowego zobaczyć jak tam po zimie i trzeba będzie niebawem sezon otworzyć :blink:
:lol:

Dziś może skoczymy to Pepco to Ci agi napiszę czy są tam kurteczki.
Paulince musimy kupić ale ja także muszę sobie kupić coś lżejszego, bo mam ale tylko sportową kurtkę no a to nie zawsze pasuje.
Mam nadzieję, że coś kupię już wkrótce bo Kochane moja dietka daje efekty i wczoraj weszłam i nawet zapięłam się w taki stary płaszcz, w który jeszcze jesienią nie było mowy żebym się w nim dopięła :lol: :lol:

Lecę umyć głowę i na kawkę, a mężuś zaś dziś w pracy :(

Miłej soboty i całego weekendu :) :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #330385 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi niestety nie byliśmy w Pepco bo wszystko co chcieliśmy udało nam się kupić w tym moim ulubionym sklepie Dziecięce Marzenia :)
Kupiliśmy lekką kurteczkę, cienką czapeczkę i pod szyjkę chusteczkę :blink: A poza tym takie butki do chodzenia po domu i duże klocki Wadera :)

Zaliczyliśmy także dwa spacerki i było tak ciepło, że na drugim Paulinka na bodziaka miała tylko taki cieplejszy sweterek bo było ponad 20 stopni.
Byliśmy na spacerku w takiej dzielnicy niedaleko nas i się zakochałam. Piękne osiedla ale też dosyć drogie, ale miło było chociaż pooglądać :blink: :P
a to zdjęcia ze spacerku i pierwsza w tym roku posiadówka na tarasie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #330458 przez sylka
Agi staranka pewnie jak Kuba skończy 2 latka.

Byliśmy dziś na basenie w Mikołajkach. Wypad bardzo udany, Kuba zachwycony. Wrócił zmęczony całą powrotną drogę przespał. Pluskał się a najlepszą zabawą było zanurzanie pod wodę głowy taty Nie przeszkadzały mu osoby na basenie wręcz przeciwnie sam zagadywał je i rozdawał uśmiechy a w wodzie aż piał z radości.
Jutro wrzucę zdjęcia i filmiki.

13 lata 1 miesiąc temu #330494 przez agi-p
Dzień dobry Kochane :)
Agusiaczku jak fajnie , ze zakupy takie udane :) Paulisia to Aniołek :) Jak fajnie prezentuje się na foteczce na krześle :) Pogoda cudowna , to trzeba korzystać .
Mam nadzieję , ze wybierzecie się dziś do tego domku letniskowego . Super sprawa mieć taki domeczek i móc sobie na weekendy jedzić :)

Sylka zazdroszczę wypadu na basen :)My jeszcze ten tydz sobie odpuścimy,żeby ta opryszczka całkiem się Amelce zagoiła . Niecierpliwie czekam na filmik z wyczynami Kubusia :)
To fajną różnicę wiekową planujecie między bobasami :) Kuba już będzie większy , będzie więcej rozumiał i do przedszkola zacznie chodzić :)'

My wczoraj spędziliśmy prawie cały dzień na polku :) Spacerków było kilka . Tatuś spacerował a ja zapylałam w kuchni :P
I sezon grilowy rozpoczęliśmy na dobre :) Mieli wpaść znajomi z 2 dzieci , a w końcu byli Oni , jeszcze jedni z synem i 2 kumpli :P Impreza wielka się zrobiła . Bardzo sympatycznie było :) Tylko , że Ami oczywiście budziła się co 20 min i tak biegałam góra-dół . Goście pojechali prawie o północy . Zanim posprzątałam i wzięłam prysznic to już 1 była . A o 4 koniec spania :P Oczy mi się kleją i głowa mi pęka .
Ale dziś umówiliśmy się , że jedziemy do Wisły spacerować . Oby pogoda Nas nie zawiodła .

Miłej niedzieli :)

13 lata 1 miesiąc temu #330498 przez Agusiak

Sylka ale fajnie, że na basenie byliście i że Kubusiowi się tak podobało :) A to pierwszy raz byliście czy kolejny?

agi to rzeczywiście niezła imprezka się u Was rozwinęła, ale u Was to zawsze jest wesoło i naprawdę fajnych musicie mieć tych znajomych. U nas to tak jest się ciężko co niektórym zorganizować i spotkać, że szok. I tylko by wszyscy chcieli żeby ich odwiedzać a sami się gdzieś ruszyć to nie łaska :angry:
Udanego spacerowania w Wiśle :)

My też powoli się zbieramy bo chcemy wyjechać około 9, a trzeba Paulinkę spakować jeszcze pozabierać najpotrzebniejsze rzeczy :)

Miłej Niedzieli i dużo słonka :) :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #330535 przez sylka
Byliśmy pierwszy raz bo zawsze gdy planowałam wypad Kuba ząbkował i miał wtedy katar a wczoraj niespodziewanie naszła mnie chęć. P. był w pracy zadzwoniłam czy chce jechać do Mikołajek no i jak wrócił to pojechaliśmy. Spontaniczny wypad jak za dawnych lat :)

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka