- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi Paulinka kolczyki dostanie zapewne jakieś na roczek a jeśli nie to sami jej kupimy a póki co i tak przez 6 tygodniu musi mieć te, którymi kosmetyczka przekłuje uszka pistoletem.
agi Kochana przeglądałam jeszcze raz te torby i nie wytrzymałam i zamówiłam jednak taką, kolor niebieskie

allegro.pl/torba-do-wozka-lord-extreme-baby-i2194224890.html
mąż mi łeb urwie za te wszystkie torby

Bombelku a jak tam Wasza budowa, kiedy się przeprowadzacie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku masz dobra pastę

Na mojej jest napisane , cytuję " Żurawinowy żel dla dzieci od 1 ząbka.Polecany również dla dzieci z terenów o podwyższonym poziomie fluoru w wodzie .
Dla dzieci od 2 do 6 lat polecamy CZARODZIEJSKI ŻEL DO ZĄBKÓW CZARY MARY " .
Tak,więc jedynie napisane jest , że dla starszych dzieci jest ta czary mary , a żurawinowa dla maluszków

Tak czy siak , My myjemy tą pastą ząbki

I jednak jeszcze inna torba

Faktycznie , przez 6 tyg dziecko i tak nosi kolczyki zastępcze

Sylka już wyobrażam sobie jak to komicznie musi wyglądać jak Kuba tak ucieka

Amelka to mały wampirek . Poszła spac prawie godzinę później , a pobudka i tak o 3:40!!! Przetrzymałam ją w łóżeczku (cudem) do 4:30 , ale na tym koniec . Dobrze , ze nie mieszkamy w bloku , bo sąsiedzi to by mi głowę urwali

Wczoraj wieczorem firanki pościągałam , dziś je wypiorę i okna umyję . Do tego jeszcze 2 inne prania i spokój będzie

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi ja też używam tego żelu do ząbków

kurcze mnie też czeka jeszcze mycie okien i tak wisi to nade mną jak jakaś zmora

Oj ta Amelka kochana, chyba po prostu nie lubi spać

Nic mi się ostatnio nie chcę i trudno jest mi się do czegokolwiek zmobilizować

Miłego dnia Kochane i agi powodzenia w porządkach

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Amelka teraz śpi

Obiadek się robi ... dzisiaj poszłam na łatwiznę i Mężusiowi odmrażam gołąbki

Spacerek zaliczony , ale jeszcze jeden w planach .
Jakiegoś powera dostałam i przepełnia mnie pozytywna energia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ojjjj agi jak ja Ci zazdroszczę tego powera

Jutro przyjdzie moja torebka do wózka i już się nie mogę doczekać

Dzwoniłam też do kosmetyczki i powiedziała, że spokojnie przekłuje uszka Paulince, mają specjalne kolczyki dla takich maluszków, cena 35 zł

Zajrzę jeszcze później a tymczasem miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Byłam też u szwagierki w szpitalu. Maja takie włoski ma że spinki można jej zakładać. Cały czas spała i minki słodkie robiła. Momentami jakbym małego Kubuśka widziala.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś to ekspresowo ta torba Ci przyjdzie

Super , ze zdecydowałaś sie na kolczyki dla Paulisi . I kiedy to jedziecie ? Ciekawa jestem czy się wystraszy . Najgorszy w tym przekłuwaniu jest ten huk pistoletu . Pamiętam , ze Paulina mi mówiła , ze nie bolało , tylko przestraszyła się wystrzału

Sylka to porządny spacerek wczoraj zaliczyliście

A Majeczka na pewno urocza

Normalnie szału dostaję ...czytałyście ???
wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,5066934,temat.html
Na podstawie tego prokuratura powinna wydac wniosek o natychmiastowe aresztowanie obojga tych świrów ..Kaśki i Bartka !!!! Co za bezduszne świnie !!!!
Dzisiaj jadę do Mamci i do fryzjera . Pierwszy raz zostawię Amelkę na tak długo !!! Zawsze ze mna jeździła farbowac włosy , ale teraz jak boi się suszarki to bez sensu . Pewnie będę myślała non stop co robi moja Gwiazda .
I powiem Wam , ze moja Ama jest nie do rozgryzienia ... Zmieniam jej schemat dnia . Ma później drzemkę i kąpiel , a co za tym idzie , spanie wieczorne tez jest opóźnione o godzinę . Wszystko celem tego , aby później rano się budziła . A co Ona robi ??? Budzi się nie jak do tej pory wg starego systemu o 4:20 , a po godz 3!!!!! Nic już nie wiem

Oto parę fotek z ostatnich dni ..... Musze porobić nowe , bo wydawało mi sie , ze nic tylko pstrykam foty , a tu ubogo jednak

I wczorajsza pozycja podczas drzemki

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi zdjęcia rewelacyjne

Pozycja drzemki jest mi dobrze znana, Paulinka przesypia tak całe noce od ok 2 miesięcy

Amelka pięknie stoi to niebawem zacznie dreptać z mamusią za rączki a potem sama, nawet się nie obejrzysz

Ja ostatnio Paulince w tym łóżeczku turystycznym w salonie otworzyłam to wejście i ma teraz zabawę, bo wchodzi i wychodzi. Wchodzi bez problemu ale jak wychodzi to głową do przodu i muszę na nią uważać i tak śmiesznie to wygląda

Kochana czytałam te informacje w sprawie Madzi i trochę nie rozumiem postępowania prokuratury. Po co podali takie coś teraz do opinii publicznej? Powinniśmy się w pierwszej kolejności dowiedzieć, że aresztowali konkretne osoby, pod konkretnymi zarzutami a potem dopiero tych wszystkich rzeczy. A teraz co? Mają tylko te czuby czas żeby znowu coś wymyślić. Czekam na rozwój wydarzeń.
Powodzenia u fryzjera

Udanego dnia mamusie

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I trzymana za rączki , to Ona bardzo chętnie spaceruje , czym doprowadza mój kręgosłup do bóli

O jak fajnie , że Paulisia tak świetnie się bawi przy otwartym łóżeczku

Co do Madzi , to rzeczywiście dziwnie prokuratura postąpiła . Teraz mają szanse uciec lub nową wersje wydarzen ustalić . Do dooopy to wszystko !!!!
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Co do kręgosłupa po spacerku to znam to

Agusiak jak przyjdzie troba i ją przetestujesz to powiedz czy udany zakup

Paulinka ma frajde wychodząc tak z łózeczka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzisiejszy spacerek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochana wyobrażam sobie jak ciężko jest zrobić Ci samej zdjecie Kubulka ...On taki żywy i oczy musisz miec dookoła głowy .
A jak tam Szwagierka się miewa i mala Majeczka ???
Mi dziś dzionek minął tak szybko , ze nie mogłam uwierzyć . Pogoda superowa była i aż żyć się chciało . z wizyty u fryzjera jestem mega zadowolona . Nic już nie ścinałam , tylko świeży kolorek i pasemka zrobiłam . Oczywiście niewiele na głowie się zmieniło , ale sama świadomość , ze odrostu nie mam jest świetna

Mama z Amelka poradziła sobie doskonale

I udalo mi sie kupić wreszcie prezent dla Taty

Amelka śpi wymęczona , Paula tv ogląda , a Mężuś na urodziny kumpla pojechał

Poszperam jeszcze w neciku i dzisiaj wcześniej do łóżeczka zmykam .Ama pewnie znowu o 3 wyspana będzie

Spokojnej nocki

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Nawet nie wiecie jak się ciesze że w końcu po wielu próbach w końcu się tu dostałam

Zdjęcia nie których widziałam na FB i kurcze fajne te nasze maluchy każde inne i każde słodkie i śliczne

Co bym nie zapomniała gdzie kupiłaś Jasiowi taką chustę ja też taką chcę

Co do małej Majeczki to

Torba Aguś bardzo mi się podoba i żeby nie to że mam od wózka to pewnie już bym taka zamówiła. I tak szybko Ci przyjdzie super

Agi pozycja do spania super nie wiem czemu ale większość dzieci taką przyjmuje zresztą widziałaś pozę Mateo na FB

A my dziś mieliśmy super dzionek. Mężu przywiózł mi młodego do pracy i poszliśmy najpierw do parku a później na huśtawki

Agi koniecznie pochwal się nową fryzurką

Sylka powiedz mi zadowolona jesteś z rowerka bo ja młodemu szukam na roczek i nie mogę się zdecydować

Jak zamawiałaś na All to możesz podać namiary jak byłaś zadowolona ze sprzedającego.
Agi co do spania twojej księżniczki to bardzo Ci współczuje. Po niej rzeczywiście nie widać braku snu. Jest taka radosna i zawsze roześmiana.
Dobra zmykam zjeść jakąś kolacyjkę i wczytam się dokładniej co tam pisałyście

A wstawiam zdjęcia zaproszonka i nowych bucików

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka śliczne zdjęcia Kubusia i rowerek rzeczywiście bardzo fajny

agi super, że jesteś zadowolona po wizycie u fryzjera i że mama poradziła sobie bez problemu z Amelką

Pochwal się Kochana co tam wymyśliłaś na prezent dla taty

Dobrze robisz ścieląc mężowi w salonie, i tak się nie wysypiasz to nie potrzebne Ci jeszcze "opary"

Dziewczynki ja dziś padam na ryjek

agi chyba zaraziłam się od Ciebie powerem bo spięłam się i pomyłam dzisiaj prawie wszystkie okna

Torba Kochane przyszła i jestem z niej póki co bardzo zadowolona, najbardziej podoba mi się w niej wygląd

agi specjalnie dla Ciebie, zrobione podczas dzisiejszej drzemki

Kozłowska gratuluję nowego zakupu w postaci laptopa

A zaproszenie na Chrzest jest REWELACYJNE, a zdjęcie jak prosto od fotografa, piękne

Butki super, a to w CCC takie, dobrze kojarzę ?
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Zaproszenia jak coś koszt 1,59 ja jestem zadowolona w ciągu 3 dni miałam sympatyczna babka robi jak któraś będzie chciała podam namiary

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gratuluję nowego lapka

Rowerek fajny wybrałaś , taki 3 funkcyjny , tylko cena masakryczna . Ja kupuję taki jak ma Sylka .
I udany dzionek za Wami

Agusiaczku jakie Paulinka ma już długie włoski z tylu i takie gęste

I super , ze z torby jesteś zadowolona

A na prezent Tatkowi kupiłam skórzany portfel , skórzane etui na telefon,taką kaburę i wysokoprocentowy dobry trunek

I Kochana super , ze z oknami dałaś radę