- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Sylka zdjęcia i filmiki super, no i niezła laska z Ciebie

Fajny ten facet co na ostatnim filmiku wlazł w kadr i poprawia sobie gacie na tyłku

My już w domku, Paulinka śpi wyczerpana po dniu pełnym wrażeń i w całości spędzonym na świeżym powietrzu

Paulinka z babcią były u jednej takiej gospodyni ze wsi po mleczko od krówki. Babcia pokazała jej kurki, kogutki, krówkę i inne zwierzaczki

Oczywiście był również obowiązkowo spacerek i grill przy piwku

Ogólnie było świetnie i aż się nie chciało do domu wracać.
Ale był też taki moment, że myślałam że się wścieknę. Złapała mnie alergia, gały mi spuchły i zaczęły okropnie swędzieć, z nosa kapało, kichałam i w ogóle myślała, że oszaleję. Żadnych leków oczywiście ze sobą nie miałam

A Wam jak minęła niedziela?

Miłego wieczorku i spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka foteczki i filmiki świetne

My kupiliśmy koło z siedziskiem do pływania i czekamy na swoje wyjście na basen

Agusiaczku , super że wypad do domku letniskowego taki udany

U Nas niedziela całkiem miło minęła i zdecydowanie za szybko !!! Zamiast obiadu urządziliśmy grilla i zaprosiliśmy UWAGA!!! teściów

Dzisiaj jade do Bielska na cały dzionek . Mam parę spraw w banku do załatwienia . Amelke zostawię na tą chwilę u Mamci . Potem posiedzimy sobie i jak Paulinka skończy lekcje to na zakupy ciuszkowe musze z nią skoczyć . To najgorsza kara dla mnie

Pogoda przez weekend była cudna , aż chciało się żyć ! Szkoda , że dzisiaj już ma być zimnien i deszczowo

Nic Mamusie Miłego dzioneczka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi ależ miałaś spotkanie, i gdzie ten szeryf był, w Brennej?
Szkoda, że mnie tam nie było

Widziałam ostatnio w internecie metamorfozę Katarzyny W. Nieźle się wylansowała, ma blond włosy, modnie obcięte i jakieś tam okulary niby też modne ale paskudne

A mnie się dziś w nocy akurat chyba ta maleńka Madzia śniła

agi i zaprosiliście teściów, dzielna jesteś

I udanego dnia w Bielsku życzę, szybkiego pozałatwiania wszystkich spraw i owocnych zakupów z Paulinką

Moja Paulinka w nocy troszkę popiskiwała ale to chyba z nadmiaru wrażeń.
Pogoda faktycznie zrobiła się nieco smętna no ale tak przepowiedzieli spece od pogody więc byłam przygotowana

Miłego dnia

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
My jesteśmy już po urodzinkach i cieszę się że mam to już za sobą!! W 1 tyg. 3 razy piekłam tort

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bombel zdjęcia cudne

Agusiaczku no tak Pan R w Brennej w hotelu Kotarz był zakwaterowany i tam tez w ogródku przed hotelem go spotkaliśmy . Kurcze musze poszukać zdjęć tej S..ki w blond włosach . Wkurzają mnie !!!! W tym kraju tak wiele rzeczy uchodzi bandytom płazem

Grill z teściami minął bez ekscesów . Ba teściowa robiła pokazówkę i zagadywała co chwilę to do mnie , to do Amelki . Taka miła była i pomocna . Zawsze tak robi przy teściu , zeby myślał jako to ona dobra dla wszystkich

Paulinka pewnie rzeczywiście od nadmiaru wrażeń troszkę gorzej spała . W końcu tyle nowych rzeczy widziała

Moja Ami dzisiaj apetyt nawet odzyskała . Oby nie był to jednorazowy incydent .
Zakupy mega udane . Paula zyskała 3 pary spodni,2 bluzki,kurtkę, buty i bieliznę

Jutro mam w planie odpoczynek

Uciekam pomalować Pauli paznokcie !!!! Mają przedstawienie i występy i Pani wymyśliła , ze fajnie jak 4 dziewczynki będą miały paznokcie pomalowane !!! Nie pozwalam na to , ale to jakby nie było na potrzeby szkoły , więc co zrobić ? Paula się cieszy

Miłego i spokojnego wieczorku

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z tym tortem to był obłęd w ciapki normalnie!!Bombel zdjęcia cudne
Jasiu taki "dorosły" się wydaje . I tort pierwsza klasa . Gratuluje zdolności
To się napracowałaś . A jak prezenty ? przypadły Jasiowi do gustu ? Karnet dostaliście ? A 5 fotka jest świetna!!!Czaderski uśmieszek ! No i Ty kochana to laseczka jak się patrzy . Istny szczypioreczek !!!!

Co do prezentów to zarówno Jasiowi jak i mi przypadły do gusty bo wszystkie były z listy którą napisałam

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bombel fajnie że urodzinki udane

agi super, że zakupy udane i dziewczynki obkupione w nowe rzeczy

A Kochana jaką szczoteczkę i pastę do ząbków kupiłaś Amisi?
Kurcze przecież ja też muszę coś kupić i szorować już te dwa zębolki

A jeśli chodzi o malowane paznokci to raz na jakiś czas, na wyjątkowe okazje to można

A ja poszukuję jakieś fajnej torby przez ramię, nie musi być koniecznie do wózka ale żebym mogła na spacerki pozabierać najpotrzebniejsze rzeczy. A i zakupiłam ten żel przeciwbakteryjny do mycia rąk bez wody, do parku czy na plac zabawa będzie jak znalazł

Dzwoniła też dziś kuzynka z Anglii, że będą w Polsce na początku kwietnia i nas odwiedzą. Ma córeczki w wieku 6 i 2 lat, pierwszy raz zobaczą Paulinkę w realu a my ich młodszą córcię, ale tak to już bywa jak się mieszka w innym kraju. Trochę szkoda bo to dosyć bliska kuzynka ale w Anglii mają lepsze perspektywy niż w Polsce.
Miłego wieczorku

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
2 zestawy naczyń (talerzyk+miseczka+kubeczek+sztućce),dzisiaj testowaliśmy talerzyk z takiej serii www.sklep.osesek.pl/product-pol-392-Tale...rii-Zoo-SkipHop.html - i gorąco go polecam, bo jest dość głęboki jak na płytki talerzBombel fajnie że urodzinki udane
pochwalcie się prezentami

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kochana huśtawkę również JA wybierałamBombel fajowe prezenty a huśtawka jest świetna
gdzie komuś udało się taką kupić?

Jak ci się podoba to poszukaj sobie huśtawka Bajo

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku aj kupilam szczoteczkę z jordana i żel do ząbków z ziajki . Jest fajny , bo jak dziecko go połknie to nic się nie dzieje , a wiadomo,że Nasze maluchy jeszcze nie potrafią wypluwać

Taka szczoteczka , róż-zielona . Tyle , ze ja płaciłam w sklepie 8,70 zł allegro.pl/szczoteczka-do-zebow-z-gryzac...0-2-i2195661337.html
I żel allegro.pl/ziaja-ziajka-zel-od-1-go-zabk...ina-i2190731923.html
Amelka uwielbia patrzeć jak my myjemy zabki i jak dostała swoją szczoteczkę to od razu wiedziała co z nią robić

I Aguś śniło mi się dzisiaj , ze przywiozłaś mi Paulinkę , bo musiałaś gdzieś wyjechać

A torby ja też szukam

I super , ze kuzyneczka Was odwiedzi . Po takiej nieobecności , to pewnie nie możecie się doczekać

Bombel super pomysł z listą prezentów

Dzisiaj Amelce w nocy całkiem się poprzestawiało . Pobudki jak zwykle co 20 min , wiec zdziwiona nie byłam . Ale wyspana i gotowa do zabawy była już o 3:20 !!!!! Zwykle budzi się ostatecznie o 4:20 . Ta pora jest już przegięciem , ale 3 ???? Nie mam na nią już pomysłu

Buziaki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bombel super ta huśtawka, już ją znalazłam i mam zapisaną w zakładkach

agi bardzo współczuję tych nieprzespanych nocek

Mnie się dzisiaj też Paulinka przebudziła po 2 w nocy u musiałam ją usypiać na nowo.
Kochana jakbym przywiozła Ci Paulinkę jak Ci się śniło to miała by u Ciebie super zabawę z Amelką i wierz mi Aguś że w dzień to ona prawie wcale nie śpi

Ale tak jest lepiej bo ważne że w nocy chrapusia

Ja też torby na allegro nie kupię bo również szukam nie drogiej a tam masz rację że z tych tańszych to same nie fajne.
A szczoteczkę macie super, też muszę w tym tygodniu zaopatrzyć się w akcesoria do szczotkowania zębolków.
Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wpadłam tylko życzyć Wam spokojnej nocki . Padam ze zmęczenia , wiec idę pomału do spania . Jutro rano popiszę więcej

Buziaki