BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 miesiąc temu #826566 przez Suzi
Azja, jak mi tu piszesz,,ze o tej porze Misio Ci spiocha to zazdrocha mi sie wlącza, ale jak po 5, kolo 6 karmię mojego Misia i po omacku wracam do lozka i sie zakopuję w kołderce, to mi sie ta zazdrocha wylącza w trybie natychmiastowym, na sama mysl , ze wy wlasnie witacie nowy "dzień" :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #826571 przez Azja
Suzi cos za cos :) ale jak sobie pomysle ze miałabym Jaska zabawiac do 23, to jednak wole to poranne wstawanie, ostatnio nawet wstawał o 7 wiec wypas, dzis cos mu sie pomieszało i 5.50 dochodziły mnie juz poranne dzwieki z Misia pokoju mowiace "mamuska pobudka"
jak pojde spac o przyzwoitej godzinie czyli max 23 jest ok, wczoraj poszłam spac po polnocy wiec juz tak fajnie nie było :silly:
a Jasiek od rana jest na podwojnych obrotach, wiec szybko sie rozbudzam, :P B)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #826593 przez Azja
Creo jeszcze raz dzieki za namiary na ten blog osiemgwiazdek super gość pisze, teraz wiem napewno ze Jasiek bedzie miał fotelik tyłem, teraz tylko sie zdecydowac który :silly: chyba sie zmobiizuje i załatwie becikowe w koncu, bedzie na fotelik :P

miałam isc ogarnac mieszkanie, znowu mnie te foteliki pochłoneły B)

11 lata 3 miesiąc temu #826604 przez kaikai
Ja tez jestem w tych grupach na fb ale boje sie kupic cos jesli nie ma odbioru osobistego, fakt fajne ciszki dziewczyny wystawiaja ale tez tyle pisza o oszustwach. A jak sie czasami poczyta komentarze to az sie dziwie ze to kobiety pisza, strasznie sie tam wyzywaja juz z paru grup sie wypisalam bo tylko smieca mi na tablicy.
Wiadomo sa wyjatki i tak jak Agatka trafila super :)

11 lata 3 miesiąc temu #826626 przez ilonah
Hello
Emilka także już śpiocha :) Zabiegana jestem bo muszę przygotować prezentacje do pracy, a przy dziecku w domku już tak szybko pisanie mi nie idzie jak dawniej :silly:
My wciąż czekamy na dostawe naszego fotelika, mam nadzieję, że nie będziemy żałować.
Wow kanapeczka z wędlinką? Muszę i ja się odważyć i dać Emilce bo z coraz większą ciekawością patrzy co my jemy :) U nas nocki wciąż z dwiema pobudkami ale od kilku dni daję Emi mleko na noc i będę pracowała nad tym aby została tylko jedna pobudka.

Leosiu łap buziaki słodki dziewięciomiesięczniaku :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #826627 przez pauluska
a co to za grupy ? Mam mnóstwo ciuszków po Iguni na sprzedaż a nie chce ich trzymać chętnie bym posprzedawała ;)

11 lata 3 miesiąc temu #826638 przez agat
Takich grup jest od groma i ciut ciut, są też takie bardziej lokalne, z poszczególnych miast i regionów, więc i o odbiór osobisty łatwiej. Ja jestem m.in. na tej:
www.facebook.com/groups/485313878209745

Pierwsze zamówienie zrobiłam za 25 zł, więc w razie jakbym na oszustkę trafiła to aż tak by nie zabolało. Ale trafiłam na fajną dziewczynę, która dorzuciła kilka gratisów :)
Teraz za 50 zł dostałam: 3 pary ogrodniczek, 5 t-shirtów, 7 body, 4 rampersy, 4 bluzki z długim rękawem, 2 sweterki, 2 czapeczki na lato. Jakość ok :)

Młodzian mi dziś zaszalał z drugą drzemką, 2 godziny spał :) Od czasów maleńtaskiego bobaska mu się to nie zdarzało, ale nie narzekam :) Wstał o 18, a o 20.30 zasnął już ponownie, na noc (mam przynajmniej taką nadzieję :) ).

Co do fotelików to i my chyba zaczniemy temat ogarniać, bo nie ma na co czekać. Chyba najtaniej z montowanych tyłem wychodzi Maxi Cosi Mobi, ale nie wiem na jego temat zbyt wiele. Czy wszystkie foteliki montowane tyłem da się zamontować też przodem?

11 lata 3 miesiąc temu #826650 przez Azja
Agat czesc foteików montowanych tyłem, mozna tylko zamontowac tyłem, maxi cosi mobi tez tylko tyłem :pinch:

11 lata 3 miesiąc temu #826652 przez agat
A to nie chcę go.
Masaaaakra, te ceny są zabójcze :/

11 lata 3 miesiąc temu #826654 przez Azja
no ceny zabójcze to fakt, a z ta jazda tyłem wydaje mi sie ze jak dziecko nie zna moziwosci jazdy przodem to jazda tyłem mu nie przeszkadza, tyle ze rodzic nie do konca widzi co dziecko robi w foteliku ;)

11 lata 3 miesiąc temu #826721 przez Dave
ciesze sie,ze temat fotelika mam juz za soba.

Mateo znow sie wybudzil. obstawiam ze do 1 minimum bede z nid imprezowac:-( nie mam juz sily. dzis w nocy dali tez popalic. Maja od 4 do 6 to wcale nie spala. ech...

co szykujecie na roczek? impra w domu czy w knajpie? tort jakis bedziecie pichcic??

ja najpierw mam ur Majosa wiec mysle o wszystkim x 2 :-P no i juz powoli sie nad tym tematem zastanawiam.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu #826726 przez Suzi
Dave, JUZ o roczku rozmyślasz :cheer: , o kurcze :ohmy:

Ja szczerze mówiac jeszcze nie, ale jedno wiem NAPEWNO - zadna knajpa :silly: , torcik -rzecz oczywista :woohoo: a co do gości to sie jeszcze pomysli :side:
Mowia ze podobno do kwietnia ma trzymac zima :P :( :P :( :P :( :P :(
No gdybym tego w zeszlym roku nie przeżyla to bym nie uwierzyla, a tak to niestety niore taka ewentualność pod uwagę :P , ale Misio sie narodzil juz w zdecydowanie wiosennej czesci kwietnia, więc mam nadzieję,mze i roczek w takichże samych okolicznościach przyrody spędzimy, natomiast Emisia i Dawidek mają szansę na kulig w swoje urodzinki :silly: , tfu tfu tfu :P

A tak w ogole to przymierzamy sie żeby na weekend majowy wyjechac juz pod koniec kwietnia, więc moze będziemy swietowac w ścislym gronie na wyjezdzie? :woohoo:

Ogarnięty domek, obiad na jutro naszykowany ( mmmmmm, jak sobie o nim pomysle to mi juz slinka kapie, jesli sie uda i wyjdzie tak jak planuję to Wam powiem co to było :blink: )

Dobranoc :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #826731 przez agat
Adaś skończy roczek w pierwszy dzień Świąt Wielkanocnych, więc imprę mam z głowy :P Tort się przygotuje, a żarełko będzie świąteczne :D

Uffffff, przedarłam się przez prasowanie, bo młody nie miał już w czym chodzić. Jeszcze "dorosłe" prasowanie mnie czeka, ale to już inną razą.

Jutro po 9 Adaś do teściowej, a ja do dentysty. Wczoraj teściowa też z nim siedziała 3 godzinki wieczorem, ale u nas. Dziś patrzę - płytę w kuchni mi wyszorowała :ohmy: Poczułam się jak niechluj :P Nie była jakaś zapuszczona, takie codzienne pochlapanie tłuszczem itp, które zawsze wieczorem ogarniam. Teraz się świeci jak psu cośtam na wiosnę, ale nie wiem czy mi się to podoba :P :P :P

11 lata 3 miesiąc temu #826757 przez kaikai
Agat tesciowej sie nudzilo chyba

My jak wychodzilismy ze szpitala z Dawidkiem to pamietam ze snieg padal ;)

O roczku tez myslalam ale ja w domu nie mam tylu krzesel co by mialo gosci przyjsc, wiec chyba na raty bedziemy zapraszac

11 lata 3 miesiąc temu #826798 przez kaikai
Co do kanapeczek to ja od kilku dni robie malemu buleczke z maselkiem i szyneczka, zjada cala kanapke i popija herbatka ode mnie zawsze jak ja jem sniadanie a on jest po mleczku. Szynke kupuje w sklepie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka