BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #769762 przez Olga
słoneczko szok normalnie,co się dzieje ostatnio,ja nie rozumiem tego,czekać,że może samo przejdzie,przecież zapalenie oskrzeli czy płuc nie przejdzie od syropków :( biedna ta twoja koleżanka,bardzo jej współczuję :( mam nadzieję,że Twoje wyniki będą ok,kiedy będziesz je miała :unsure: Jak tam Pawełek :unsure:

bidolek może Kamkę wcale nie weźmie ospa,kiedyś Marika miała różyczkę i się Olga nie zaraziła,a później Olga miała ospę i Marika równe dwa tyg po niej ha ha :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #769796 przez Daria23
Hej Kochane witam sie i ja.Sorki za taką przerwe ale nie miałam jakoś nastroju tu wchodzić.W weekend byliśmy u moich rodziców,chodziłam na różaniec za tą moją sąsiadke-ech co to było za przeżycie:(Jej rodzice są w tak strasznym stanie,że serce się kroi:(W srode dopiero pogrzeb,jej rodzice zaprosili mnie na stype.Jak ja się boje tego pogrzebu on będzie straszny:(:(

BasiaOlek-nie byliśmy niestety na zakupach ale chyba będe zamawiać przez neta tą zieloną.Co do nocnika nic się nie zmieniło praktycznie tylko rano robi codziennie na nocnik bo potem nigdy nie moge trafic kiedy mu się chce;/

Kamyczka-jeśli chodzi o spanie w łóżeczk to wszystko wróciło do normy tzn że budzi sie w nocy i idzie do nas;/ nie przespał już sam całej nocy potem.

Bidol-ciesze się ze już Sebie schodzi ta ospa pięknego masz syna naprawde laseczki się b edą za nim uganiać:)

Słoneczko-tragedia:( naprawde życie jest nie sprawiedliwe że zabiera takie niewinne istotki z tego świata.I dobrze niech twojsa koleżanka się sądzi niech płaci ten lekarz za swój błąd!

Nic uciekam bo mały mnie tu ciągnie za rękaw.

11 lata 6 miesiąc temu #769936 przez słoneczko
Olga wyniki za ok miesiaca :) a Pawcio broi ale naszczescie juz je cos tam bo ostatnio nic prawie niejadl :( dzisiaj sie przewroil i ma starty nosek ;)

Daria wspolczuje Ci kochana tych nocek :( co do pogrzebu to jest najgorsze co moze byc bylam w sb na pogrzebie kolezanki coreczki i wylam pzrez caly week :( a ten obraz mojej kolezanki ktora krzyczala i plakala zapamietam do konca zycia :(

Bidol ale Sebus przystojniaczek wow ale bedzie mial powodzenie zobaczysz ;)

nic lece do Pawcia :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #769983 przez Majowka
o Boze, co za tragedia!!!!!

Sloneczko, bardzo bardzo mi przykro :( :( :( :( :( :( :( :(
cos strasznego,
jak to jest mozliwe w tych czasach....!!!!!
Powiem Wam, ze tez sie zdziwilam, ze lucas tak od razu po jednej nocy z temp 38st dostal antybiotyk, nie kaszlal, nie mial kataru, nic...
lekarz tylko w gardlo zajrzal i powiedzil, ze przpisuje antybiotyk bo gardlo czerwone i rozpulchnione i dzieki Bogu...
Duzo szybciej z tego wyszedl, mnie jeszcze gardlo boli a to juz tydzien mija....

Mamy ciocie pediatre to sie zdziwila, ze tak od razu antybiotyk przepisali, ze "oni" troche czekaja...no wlasnie ciekawe co by z takiego czekania wyszlo....
Antonio tez mi mowil, ze chyba szybko, zebym do naszego pediatry zadzwonila, ale mnie juz nikt nie przekona do takiej praktyki, raz mi nasz pediatra zapisal syrop dla Lucasa przez tel i nam Boze Nardzenie zepsul, nigdy tego nie zapomne....

az mnie ciarki przechodza :dry: :( :(
Straszne nieszczescie :( :( :(

Bidolku, sliczne masz dzieciaczki. Twoj synus to mega przystojniacha! naprawde cudny jest!

Misiowa, zdrowka dla Hani, oby szybciutko wyzdrowiala! :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #770044 przez słoneczko
Majowka to dobrze ze Lucaskowi juz przeszlo ;) teraz to juz tyle sie slyszy o bledach lekarskich tylko ze oni nieponosza zadnych konsekwencji :> a najgorsze jest to ze my jestesmy uzaleznieni od nich i tylko sie modlic zeby dobrze sie nami zajeli :/
A jak tam brzusio ? jak sie czujesz ?

Dziewczyny normalnie Pawelek to ostatnio jest diabelek dzisiaj kopnal mnie noga w twarz :o dokladnie w usta :( rozcial mi warge , wygladam masakra :/ a mialam jutro isc zdjecia zrobic na dowod coz raczej w takim stanie niepojde :> bylam na spacerze i spotkalam sasiadke ktora mi nieuwierzyla ze Pawelek mnie uderzyl stwierdzila ze kryje meza:p i stwierdzila ze co sie w tych czasach wyprawia :D oj te sasiadki ;)

11 lata 6 miesiąc temu #770105 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #770107 przez Anna77
....... eeee ... dobry wieczór.... Tak troszkę nieśmiało...

Wiem, wiem, jestem paskudna :evil: , ale jakoś te ostatnie dwa-trzy tygodnie były baaardzo dziwne. Mam jeszcze do nadrobienia 20 stron, ale już nie mogłam się doczekać i po prostu musiałam się odezwać. Po prostu mimo wszystko bardzo, bardzo mi Was brakuje :blush:

Teraz nadrabiam czytanie. Będę na bieżąco i może wreszcie uda mi się pisać i odpisywać :) Mam nadzieję, że się nie obraziłyście na dobre ..... :unsure: :unsure: :unsure: .....

11 lata 6 miesiąc temu #770122 przez Majowka
Sloneczko, dzieki! Wszystko dobrze. Brzuch bardzo mi tu urosl! Jem i leze, przytylam kilogramy hahahaha
Czuje sie wysmienicie!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #770134 przez Misiowa
Witam wieczorną porą :)
Jednak nie obyło się bez antybiotyku :( szmery w oskrzelach większe niż w czwartek i pomimo braku gorączki pediatra zaleciła tygodniową kurację. I nie możemy na dwór wychodzić. Kiepsko :(

Słoneczko zmroziła mnie ta historia... dziś jak wyszłam od pediatry to nie byłam pewna czy ten antybiotyk u Hani to dobry pomysł. I wahałam się czy jeszcze trochę nie poczekać. Ale po przeczytaniu Twojej wiadomości od razu zmieniłam zdanie i już jesteśmy po pierwszej dawce. Bardzo mi żal Twojej koleżanki i jej rodziny :( Trzymam kciuki za dobre wyniki :kiss: :kiss:

Daria trzymaj się :kiss: straszna historia :(

Majówka co lekarz to inna szkoła. Teraz coraz częściej odchodzi się od podawania od razu antybiotyku i wydawało mi się, że to dobrze. Ale po historii którą opowiedziała Słoneczko widać, że nie zawsze. Najważniejsze, że Lucaskowi szybko przeszło :) Mojej koleżanki córeczka 3 tygodnie walczyła z zapaleniem krtani bez antybiotyku.
Pochwal się jakimś zdjęciem z brzuszkiem :)

Kamyczka niestety gorzej. Hanula właśnie zasnęła i bardzo kaszle. Mam nadzieje, że ten antybiotyk jej szybko pomoże.

Maksiu faktycznie drobne Twoje chłopaki:) Ale najważniejsze, że zdrowe ;) Na masę jeszcze przyjdzie pora :laugh: Super, że tak miło spędziłaś weekend, szkoda tylko, że w ogóle sobie nie odpoczęłaś :kiss:

Anna super, że jesteś :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #770196 przez słoneczko
Kamyczka lezalam z nim na lozku i zarobilam kopa :D

Misiowa zdrowka dla Hanulki ,ucaluj ja mocno :* powiem Ci ze dobrze ze zaczelas dawac antybniotyk pisalas wczesniej ze jej nic nieprzechodzilo wiec niestety bez antybiotyku sie by nieobylo, dobrze ze Ci przepisala.

Majowka to super ze sie rewelacyjnie czujesz ja sie w ciazy kiepsko czulam , pokaz zdjecie brzusia ;)

11 lata 6 miesiąc temu #770206 przez krecik
Sloneczko, tragedia:( to wrecz nie do uwierzenia, ze w 21wieku, wcywilozowanym kraju zdrowe dziecko umiera na zapalenie pluc!
A Pawcio taki rozrabiaka:d

A co do brania antybiotyku, ja tez wole unikac, moja kuzynka ma pieciolatka, choruje jej tak jak kazde inne dziecko, a do tej pory tylko raz mial antybiotyk na angine a tak inhalacje, syropki etc...

Misiowa pomimo tego conapisalam wyzej Hani teraz raz dwa pezejdzie a Ty bedziesz miec glowe spokojna:)

Anna77, no narescie juz zaczynalam sie martwic:)

Daria, trzymaj sie

A jajestem padnieta, jednak przeliczylam mozliwosci mojego dziecka, poszlismy na spacer bez wozka i pod gorke musialam go niesc, a potem z gorki zniesc, bo byly kamienie i sienon stop potykal, ale za to S. ma pare swietnych fotek, bo siostra nie dosc ze ma reke do robienia zdjec to nowy sprzet

11 lata 6 miesiąc temu #770242 przez Anna77
O kurcze. Czytam i czytam, a końca nie widać. Jestem na 2130 stronie, jeszcze 14 :ohmy:
Ale się dzieje :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 6 miesiąc temu #770267 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #770274 przez Misiowa
Dzięki dziewczyny :) Mam nadzieję, że po tym antybiotyku w tydzień się z tym chorubskiem uporamy :)

Krecik no to nieźle się urządziłaś ;) ja się bez wózka wybrałam raz i to był BŁĄD :laugh: czekamy na fotki :)

Saiko szok... takie akcje powinny być zabronione. Teraz przez te 3 miesiące musisz tam pracować? Czy dali Ci wypowiedzenie bez świadczenia pracy? Mam nadzieję, że nie będziesz się już musiała tam pojawiać po tym jak Cie potraktowali :kiss:

Uciekam spać bo ostatnio się wyspać nie mogę. Dobranoc mamusie :)

11 lata 6 miesiąc temu #770301 przez Majowka
Saiko, bardzo mi przykro :( :( :(
zycze Wam, zeby szybciutko cos sie znalazlo :kiss: :kiss: :kiss:

Fotke brzucha wstawie jak mi ktos zrobi :laugh:
nie lubie tu wstawiac zdjec :( , wchodza takie 1,5 cm na 2cm...bezsensu :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka