- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
dzieki za wsparcie ! Sama mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Przed zajsviem w ciaze tez robilam biopsje zeby dowiedziec sie co to zs chlerstwo i bylo ok, ale to trzeba kontrolowac.
ale mąż mnie wpienia i sie nie mogłam powstrzymac z tym komentarzem

Spohie zazdroszcze magnolii!
Tsk w ogóle to ten wczesniejszy post napisalam rano sle wyslal sie popoludniu

Wiolcia kanal z tym szefem. Moze popros T zeby przyjchala w sierpniu. Dlugo pracujevie. A czym sie zajmujesz jesli mozesz powiedziec?
Aleksia ja tez lubie tkie prace handmade ale teraz to w domu warunkow nie mam. A palce z wciskania tych szpilek nie bolą? I chyba duzo tych szpilek w5chodzi na jajko co?
Gochens nie ma juz żadnych swiat facetow! Ja j6z im orezenty na dzien chlopaka we wrzesniu kupowalsm i 10 marca znow kupilam. A ja co tylko 8 marca

Sophie mnie sie z czym innym te pierwsze zdjecie pszczolki skojarzylo

Marta chyba bylam dzus na twoim placu zabaw

Kobitki a ja myslalam nactortem galaretkowym! Bo moja skaza synuś nie moze nic z bialkiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Też bym chciała tak umieć

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Galaretkowy rownie pyszny i ładne bedzie!

Dobra lece spac pewnie torty beda mi sie snic hah

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Haniu w szwajcari mowi sie w 3 jezykach , zależnie od tego do ktorej granicy bliżej także My po francusku bo bliżej Violci ale teoretycznie po niemiecku wszędzie się dogadasz tyle że to zeszwajcarzony niemiecki hihi bez tego akcentu

Violcia to ja tutaj zorganizuje tylko obawiam się że na same urodziny nikt nie przyjedzie :/ pozatym to daleko i kosztowna podróż. to może pogadajcie z T zeby przyjechala troche pozniej ???
Kasia bedzie wszystko ok zobaczysz

Ja juz ogarniam barwniki do masy cukrowej , przyjada z PL pod koniec kwietnia

2 pranie sie pierze takze musze czekac zeby wywiesic, wyszurowalam dywany i kanape vanishem zeby wyschly przez noc

Kurka dziecko mi sie budzi z płaczem znowu co pół godziny , posmarowalam dziąsełka żelem ale wielkie g to dało :/
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Kasia my się musimy umówić tak naprawdę

Ide spac

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Dybry
Ja już po rannych przytulańcach urodzinowych dziś będę kombinować jak tego torta upiec jak mały będzie spał to ja robię biszkopty. Jakbym nie musiała w ukryciu robić to bym masy zrobiła sama ale tak to wiem, ze nie da mi zrobić to będzie mi uciekał a tak proszek mleko 5 minut i jest. Za to postaram się wierzch ładny zrobić.
Ja mu dziś śpiewam ty masz 30 lat a on: a do 40-stki gram w piłkę i mnie zatkał
Hania ale sposób na zmęczenie dziecka i co spała?
Kasia specjalnie dla Ciebie policzyłam na pół jajka wchodzi 104 szpilki palce nie bolą bo lekko wchodzi. A ja myślę zrobić takich 6 jaj heeh
Cordis co tam znowu genialnego wymyślili?
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Aleksia to szykuj torta a jakie masy robisz przewaznie do torta ??? I oczywisvie jak skonczysz jojko to pochwal sie

Kasia i Marta musicie sie spotkac dziewczyny

Moje dziecie niewiem z kad bierze poklady energi ale napewno nie ze snu

Popijam kawke, pranie ostatnie sie pierze, kanapa i dywany odkurzone ładnie wyschły takze jeszcze laxienka ale to jak Gabi usnie teraz siedze na tylku . Pogoda iscie do spania
Milej soboty dziewczyny:)
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Codziennie Was czytalam wieczorami więc zaległości nie mam.
Wczoraj po pracy pojechalam do miasta, zeszlam wszystkie możliwe sklepy za butami białymi do sukienki i co? Nie ma! Czaiciee? Nie ma bialych butków nr 19 z twarda podeszwą!!!
Tak chodziłam że sobie kupilam bo mam już dobite.
Kupiłam tez palmę ( moze i bym zrobiła sama ale czasu brak) body kremowe Wiktorii i piżamkę, mleko i bagatela wyszlo z portfela 130zl plus drobne zakupy na święta...
Haniu ciekawy sposób na wymeczenie

Sophi ty to masz samozaparcie, ja bym nie wytrzymała i test codziennie robiła

A jak tam nasze chorowitki?
Bylam też u chrzestnej Wiki i jak uda im się skojarzyć swoje psy to Wiki dostanie szczeniaczka owczarka bernenskiego.
Dobra będę wieczorem bo mama przyjechała a zaraz muszę na działkę jechać kwiaty wsadzić
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

U nas dziś bez słońca...wiatr lekki i trochę chłodniej...na razie jest 7 stopni. Ale zapowiadali że ma przyjść chwilowe załamanie pogody.
Karolka aha to teraz już wiem z tymi językami

Dobrze że Lena przesypia całą noc.
Wiecie co ja myślę, że to może przez zęby...takie pobudki Wam dzieciaczki robią...jak wyjdą te jedne z pierwszych to później już powinno być lepiej.

aleksiaa pochwal sie później torcikiem

Malutka pokaż butki i piżamkę

Karolka Ty już tyle zrobiłaś a ja dopiero kawkę spijam poranną

A powiedzcie mi macie w tradycji robienie baranków z masła?

miłej soboty
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Marta dzis sie wybieramy z moimi facetami na pszczelnik. Oczywiscie jak nie będzie padać bo cos niewyraźnie jest.
Aleksia to chyba napadasz pasmanterie z tymi szpilkami

Wczoraj miałam właśnie taka sytuację. Pisalam wam kiedys ze na tych jednych studiach mam takie 2 kolezanki ktore sie na siebie poobrazaly i jakos mnie w to chca wciągnąć. A najpierw takie psiapsioly byly. Ja gadam z obiema normalnie. I tej jednej sie o cos pytam a ona mi czy sie pytam od siebie czy tamta mi sie kazala zapytac. No nie moglam i wybuchnelam. Ja nie mam czasu na takie gierki i zabawy. A tu kobity po 30 a takie hocki kloski robia. No poprostu rece opadaja!
My dziś druga noc bez jedzenia. Choc dzis byly stęki nocne i znow znalazł sie u mnie w łóżku, nawet nie wiem kiedy

Cos jeszcze chciałam.....
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja nie szaleje.
Na święta wyjeżdżamy do rodzicow meza. (Najchetniej pojechalabym przed samymi swietami i cos przygotowanego z domu wziela, ale wtedy na krócej bysmy jechali. Kurde maz mnie wkurza bo on musi wcześniej przyjecha bo na jakis zlot motocyklowy sie umówił. Dwa tyg wczesniej tez jedzie wiec jeden moglby sobie odpuścić, ale gdzie tam)
Mieszkanie tylko troche ogarne i zrobie raczej wiossenne dekoracje mieszkania. A za super porzadki typu okna, firany itp wezme sie po swietach jak mąż bedzie mial wolne.
Tak sie zastanawiam czy jie zrobic Tomkowi jakiegos ładnego koszyczka do poswiecenia?
Aleksia a gdzie zaopatrujesz sie w te elementy na jajeczka: cekihy, kwiatuszki?
Ja mam bzika na punkcie takich dekoracji (teraz z wiadomych wzgledow musialam sie ograniczyc) ale czesto wczesjiej jezdzilam na gielde kwiatowa, a tam pelno sklepikow z takimi dekoracjami... a do tego u nas sa takie "jarmarki rzeczy ładnych" i jezdze tam popodgladac cos, nacieszyc oczy

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Malutka ja przy Zosi wogole nie robilam testu poprostu poszlam do lekarza po takim czasie rozczarowac poprostu ja juz nie tobie testow Jak przy Zosi poszlam do lekarza to niewierzylam ze sie udalo zadnegi testu nie ribilam i teraz tez czekam bo boje sie rozvzarowania ti nie samozaparcie lecz lek ....
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Chyba duzy ten park? Stwierdzilismy z mezem ze kiedys wezmiemy wozek i przyjedziemy po nim pojezdzic.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-