- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ikunia...czytam dokładnie posty...nie zauważyłam tego wczoraj...ale tak czy siak Dziękujemy za życzonka
Malutkamilka - widzę, ze praca wre
srenka - synuś ślicznie się opala
Lenka przesyła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chcialam wejsc wczesniej,ale po poludniu kiepsko sie czulam-krecilo mi sie w glowie i jakos tak nie dobrze mi bylo,pozniej przeszlo ale mialam troche roboty w domu a teraz znow to samo,nie wiem czy cos zjadlam ale na wymioty mnie bierze i glowa tak dziwnie boli,nie wiem czy za chwile nie zwymiotuje
maly wlasnie zasnal,poprzedniej nocy 2 razy sie budzil to tej pewnie tak samo bedzie,chcialamm mu dac mm ale nie chcial cos jesc wiec zostal tylko cycus,chyba bardziej mu odpowiada
A i bym zapomniala-Wszystkiego najlepszego Lenusia,choc spoznione ale szczere
Pawelek jak zwykle sliczny i nosidelko fajne,o takie mi wlasnie chodzilo...usze takie kupic bo moje nie podtrzymuje glowki i wogole do kitu jest
Dobranoc.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj dalam Artusiowi ,120ml mojego mleczak i.2miarki mm i.jak.zasnal o 20:30 tak.pobudki bylyo1:30,5 więc fantastycznie. Zobaczymy co bedzie dzis.
Lenka,wszystkiego najlepszego.słoneczko.
Pawelek,jestes cudny...mama robi.super zdjęcia na łonie natury.nosiło fajne,tez podobne posiadam istwierdzam,ze ciężko w nim chodzic,szyja boli
Wikuniia cudna laleczka. Pięknie sie śmieje.
Kasiu ja Cię naprawdę rozumiem. Emi.miala kolki,nie spala od 1-6w nocy tylko wyla...jak zblizala sie 19 łapał mnie cholerny dol i chcialo mi sie płakać...i tak aż do skończenia 3miesiaca...dopiero po tym okresie odzylam moglam sie cieszyc macierzynstwem.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja jestem ale przeź ten telefon zwariuje kiedyś
Już się tłumacze czemu mnie ńie ma za dużo... Wczoraj była teściowa ze szwagrem, dziś byliśmy u prababci i chrzestnej Bartusia. A jutro przyjezdza rodzinka z wioski w odwiedzinki więc trzeba pichcic
A Bartuś jest cudny tylko tak od 18 zaczyna płakać
A Pawelek i Wikusia cudni
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
I jeszcze raz dziękujemy za życzonka
Agusia no to lepiej o wiele spał po tej mieszance , widzisz
oooo Lenka mi się obudziła...zaraz skrobnę resztę...
Lenka wczoraj wypiła mleko o 20-ej obudziła się na kolejne o 6 rano i spała do teraz czyli do 9.15
Marta ale pyszności robisz
Marta a obserwujesz u Bartusia jakieś zmiany ? chodzi mi o to że już robi coś więcej albo inaczej? jeśli tak to są te skoki i dlatego popłakuje...
...chociaż moja Lencia jak przychodzi 18.30 to też marudna jest...nic jej nie pasuje i tak do 20 lub 20.30 ma.
Miłej soboty
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
ja juz trzy dni jestem nie mila dla swojego chlopaka i o dziwo dzis w nocy karmil mala, a ja spalam. ale luksus. ale w nocy oczekiwal wynagrodzenia na co sie wkurwilam, bo nienawidze jak mnie budza na bzykanko, kiedy ja chce spac. no i sie na mnie obrazil czemu jestem taka. myslalam ze wybuchne, mowie mu non stop ze jestem zmeczona nie wysypiam sie itd
dzis chyba idziemy na festyn potancowac i chcemy zeby tesciowa do nas rzyszla popilnowac elize, a ja jestem obsrana juz ze strachu. wiem, ze musze sie nauczyc zostawiac elize z kims innym, ale mam takiego stresa, ze chyba bede co 15 minut dzwonic czy wszystko dobrze. co prawda pogoda jakas dupna, ale zobaczymy co tego wszystkiego wyjdzie.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Pawełek spał od 23 do 6 rano
Jak ja chcę coś porobić w kuchni to biorę małego ze sobą, w wózku lub bujaczku i nie przeszkadza mu piszczący i śmierdzący mikser
Pawełek chyba tych skoków nie ma... Przynajmniej nie marudzi jakoś specjalnie, cały czas jest kochany, a potrafi coraz więcej z dnia na dzień. No może marudzi
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
O widze ze dobrze spia wasze dzieciaki...moj tez dzisiaj 9 godz spal,a teraz cos marudzi,jak pojde do niego do sie smieje w nieboglosy ale nie moge byc caly czas z nim,poza tym chce zeby zasnal bo musze troche mmieszkanie ogarnac no i obiad zrobic,bo moj B po poludniu jedzie na ten mecz o ktorym wczoraj pisalam i niech zje cos dobrego,choc nie zasluzyl
U mnie znow powrocily upaly ale sa do wytrzymania
Zamowilam sukienke przez internet i boje sie ze moze byc za duza,bo wzielam rozmiar wiekszy niz normalnie nosze
Milego dzionka
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
śliczny synuś abra...i już mały wojskowy Wam widzę rośnie hoho , do twarzy mu w tym moro
Moja Lenka przeważnie śpi na lewej stronie i za chiny nie idzie jej zmienić główki by na prawo patrzyła...i ma trochę krzywą główkę z tyłu bardziej na prawo...ale pediatra mówił że czaszka jeszcze do 2 roku życia pracuje więc wszystko się jeszcze unormuje
Lencia zasnęła o 12...śpi do teraz...a ja zdążyłam chatkę ogarnąć i siebie
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moja mama przyjechała od swojej mamy z urwanym tłumikiem