- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Abra to raportuj o przygotowaniach

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

u nas nocka fajnie, Alan zjadł o dwudziestej pierwszej później obudził się dopiero o czwartej i następne karmienie po siódmej

Ikunia właśnie miałam pytać jak na rehabilitacji ,ale to super że nie trzeba nic dodatkowego robić myśle że u nas będzie to samo bo też ciężko podnosi te ręce... Świetnie że teściowie

Abra to musimy ci jakiś panieński zrobić

Agusia rzeczywiście pewnie Artek chcę bliskości... A zobacz może jak będzie jak wlozysz mu do łóżeczka swoją poduszkę? Tak zaraz przy buzi żeby mógł czuć ją zaraz przy buzi?
Dziewczyny wczoraj byłam u takiej kosmetyczki i wiecie że powiedziała mi że w okresie karmienia piersią nie powinno się dopuszczać do zakwasów?! Bo to kwas i może dostać się do mleka.. Tak samo nie powinno się bardzo dużo ćwiczyć i nie morderczo bo to nie korzystnie wpływa na laktacje zwłaszcza na początku karmienia

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia to jesli synek chce sobie tylko ciumkac i przy okazji sie przytulac to pociesze cie - jeszcze tak ze pół roku

Aj te gadanie niektórych osób jak nie znaja sie mnie wkurza

Ikunia cieszę sie Twoim szczesciem i z podziwu wyjsc nie moge że tak fajnie wszystko sie układa

Super że rehabilitacja niepotrzebna

Ojej ale nam sie mam pochorowało...Klara, Kasia...teraz Abra...oj zdrowiejcie dziewczyny !!!
A moja Lenka zasnęła wczoraj o 21.30 i spała ciągiem do 5

Teraz śpi mi na rekach...nie odkładam jej nawet bo zaraz sie obudzi

a gdzie violcia i malutkamilka

miłego dnia
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Marta B. bardo dużo pracuje od 7 do 21, musi łapać każde zlecenie bo wczesna wiosna bedzie martwy okres:/
A ma troche długów do spłacenia no i niedlugo nas na utrzymaniu. Ale calyczas jestesmy w kontakcie choc widzimy sie w weekendy a w tyg czasem przelotnie po buziaka wpadnie od swoich dziewczyn;)
Gochens narazie rodzice sa fajni bo jeszcze teściami nie sa

No dziewczyny syropik z cebuli, czosnek, miod cytryna i zdrowiejemy

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Haniu milo ze o nas pamietasz

Jakos nie mam ochoty nic pisac,jestem jakas taka bez checi ostatnio,smutna troche,glownie to przez mojego B chyba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oskar juz nie spi tak dobrze w nocy jak dawniej,teraz po 5-6 h sie budzi ale tylko raz w nocy to tragedii nie ma,za to w dzien troche lepiej spi,ale to chyba dlatego ze jest duzo chlodniej

Ikunia,Abra ciesze sie ze Wam sie uklada...Abra gratulacje z okazji slubu

Gochens no wlasnie ja wiem ze wysilek fizyczny moze spowodowac ze zaniknie pokarm i wlasnie na poczatku jak zaczelam cwiczyc to mialam go mniej ale teraz juz jest ok a nie przestalam cwiczyc bo zauwazylam ze brzuch jest coraz mniejszy

Chrzciny juz mamy zalatwione na 16 wrzesnia,musze jeszcze ubranko dla malego kupic,przyjecie chce nam zorganizowac tesc i za wszystko zaplacic,ale ja sie nie zgadzam,za przyjecie weselne tylko on placil i teraz nie chce zeby tak samo bylo,zreszta to rodzice dziecka powinni sie tym zajac a on moze cos malemu kupic.
Haniu ta lalka bardzo mi sie podoba,tez kiedys mialam lalke Zuzie i pamieta ze bardzo ja lubilam

No nic trzeba sie wziac do roboty,obiad,pranie,prtasowanie.
Milego dnia zycze

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj zasnął o 21 i pobudki były o 1,2:30,4...nastepnie przerwa do 5:30

Dziewczyny, ale poduszka raczej nie zda egzminu, zreszta na czym bym spała?

Aleksia a Ty sie cieszysz z braku kolek, czy faktycznie, że synek tak śpi? Bo jak dla mnie to niezbyt dobrze...
Pawełek jest cudny i jak pieknie podnosi główkę

Violcia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ikunia a Toja Zosia chyba bije rekordy w spaniu...a na drugim miejscu jest Lenka...

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Praktycznie każda noc jest inna i to mnie bawi

Tak patrzę i Pawełek chyba podobny do mamusi z buzi
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Mały bardzo dziękuje za komplementy

- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

No na sen Lenki nie mogę narzekać

srenka - synuś slicznie się uśmiecha

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Teraz wstawilam mezuskowi fasolke a sama zjadlam leczo... hm zobaczymy jak synus to zniesie, bo po wczorajszym probowanku nicmu nie było więc a nóż widelec...
Dziewczyny wiem, że z tymi facetami to roznie bywa ale może trochę ich zachecic ? Powiedzcie im mile słowo, jakiś buziak czy przytulasek ? Czasem trzeba drani nakierowac na wlasciwy tor jak źle idą ...
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Fajnie Agusia ze mnie rozumiesz,a z tym spaniem synka to naprawde wspolczuje,moze na noc zrob mu samo mm(ja mojemu daje 150 mll)i zdarzylo sie ze przespi cala noc bo takie mleko dluzej go trzyma,Ty tez sie musisz wyspac

No gochens 3b kupki to nie zle...moj teraz jedna dziennie robi,czasem co 2 dzien,ale puszcza takie sierdzace baczki

Ale mnie glowa rozbolala,musze cos lyknac,wlozyc naczynia do zmywarki i wziac sie za prasowanie...telewizji juz kupe czasu nie ogladalam to moze przy okazji wlacze bo nawet nie wiem co sie w Polsce dzieje i jak dobrze pojdzie do za jakies 2 tyg.z kawakliemm powinnismy byc w PL