- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Dobrej nocy Kochane

A teraz troszkę humoru na dobranoc

Żona do męża: Dobranoc kochanie, śpij dobrze i śnij o mnie.
Mąż do żony obrażony: No chyba sobie żartujesz! ;P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

U nas noce coraz ładniejsze. Maluch zjadł o 22 później o 3 i 7

Teraz ciągnie cacka ale bardziej do snu niż jedzenia.
Wstawać mamusie i dzidziusie

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Wczoraj żadna z ciotek nie złożyła nam życzeń na MAGICZNE 3 miesiące

Lena po szczepionce wczoraj super

Kasia - tak jak dziewczyny mówią jeszcze trochę i będzie już coraz lepiej

srenka oj tak grzyby są ciężko strawne...a dla takiego maluszka tym bardziej...uważaj na to

A synus wczorajszy super na tych zdjęciach wyszedł...to pierwsze jak dla mnie najlepsze

Miłego dnia
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Matko ale nskrobałyscie, nie wiem kiedy Was nadrobie ale postaram sie jak najszybciej i dołanczać do Was codziennie. jak na razie jakos brakuje mi czasu. Dom, dziecko, maz, budowa... i tak w kolko a tu sterta prasowania czeka...

Tym czasem pochwale sie moja śmieszka i ide prasowac bo o 11 karmienie i lece na przystanek po mame i ide z nia na zastrzyk bo ma bolesne a pozniej na dzialke- obiad dzis robi tesciowa wiec przynajmniej jednmo mi odeszlo.
Prawie doszlismy do 4,5 kg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Haniu dziękuję za komplementy

Pawełek tej nocy już nie spał tak cudownie ale też dobrze bo po tej mojej późnej kolacji chciało mi cycki rozsadzić

Próbowałam nawet wpakować małego w nosidełko i już prawie ustawiłam je do moich potrzeb i już chciałam łapać aparat i Wam się pochwalić jaki synek w tym szczęśliwy to wyczuł że ma nos prawie przy samych cyckach i najpierw mnie ślinił a potem wypróbowałam karmienie w nosidełku (o dziwo żadnych problemów

Malutka tak się wczoraj zastanawiałam czy czasem już Cię tu długo nie było... Jak widzę jesteś zalatana bidulko... Masz chociaż czas odpocząć?
A Twoja Śmieszka śliczna

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE RYBKO

Malutka no właśnie dawno Cię nie było, wpadaj częściej! A córka piękna w tej żółtej sukience wygląda bosko! Mam nadzieję że drugie dziecko będzie córką

Srenka a jakie masz to nosiło? Zapodaj no linka

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

U mnie dzis od 4 znów kolka z półgodzinna przerwa do 7 nosiam go i tuliłam do brzucha. Potem maż przywiózl przed pracą mamę. Mama kazała mi iść spać. Pospałam ale jakaś taka nieciurata niekumata wstałam. Oczywiście na wardze lśni super oprycha...
I juz od rana w jakims dole jestem. I mimo że teraz mama wyszła z małym na spacer to nie mam siły isc sie umyć a to jedyna okazja bo za chwile mama jedzie do pracy. Tak w ogóle to mimo ze wszystko na pozór jest ok w moim zyciu to wszystko widze jakoś w ciemnych kolorach i takie beznadziejne

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malutkamilka - Wiktoria śliczna w tych sukienkach i widać że już pannica przybiera ładnie bo pucki się zaczynają pojawiać

Kasia nie płacz (wiem że ci cieżko) bo synuś to wszystko czuje i znosi gorzej te kolki. DASZ RADĘ DZIEWCZYNO...JESZCZE ZE 2 TYGODNIE I SIĘ WSZYSTKO UNORMUJE !!!!! Zobaczysz !
Tulę cię mocno i zawsze podziwiam, ze tak dzielnie dajesz radę bo nie łatwo jest zajmować się dzieckiem z kolkami...ale jesteś twardą babką i się nie załamuj !! Masz wspaniała mamę która ci pomaga tyle więc nie jest źle

Moja mała co prawda nie ma i nie miała kolek...ale często marudzi i ja jestem zdana na siebie bo moi rodzice są 800km ode mnie a mój pracuje 6 dni w tygodniu. Głowa do góry i nie smuć się już

A co z natali? Wie któraś? Miała być tylko 2 tyg. w PL więc na pewno już wróciła do Espanii ...
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

dzis humorek juz lepszy, bo moge powiedziec, ze troche pospalam. wczoraj Eliza padla o 21 i ja razem z nia zasnelam tak jak siedzialam. podskoczylam o 1 w nocy jak mala sie obudzila na jedzenie. ani dziecka nie wykapala, ani wody zagotowanej nie mialam, nawet butelki nie umylam. zjaflsmy i dalej spac do 5, pozniej do 9 drzemalysmy. dzis mala dosc grzeczna , chyba juz jej nozki i raczka nie bola, bo zasnela normalnie.
lenka 100 lat

dziewczyny co z kolkami podziwiam was i te co nosza dzieciaczki na rekach. ja dluzej niz jak na bekanie nie potrafie mala utrzymac, rece mi odpadaja( od dziecinstwa mam slabe rece, 100 razy lamane i wykrecane ), na szczescie eliza nie jest nauczona do noszenia, bo inaczej byl by problem.
ja nosidelko mam, ale nie mam zielonego pojecia od jakiego wieku mozna je stosowac.
malutkamilka corcia cudowna i przeliczna :-*
milego dnia i spokojnych dzieciaczkow
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Violcia, Agusia ( widziałam, że na wrześniówkach zdążyłaś napisać już 2 posty odkąd nie pisałaś u nas

Mam już zamówioną salę na 31 maja 2014 roku

Lenka od 12.30 śpi...niedługo pora karmienia to się pewnie obudzi zaraz.
Dziś na obiad miałam zupę ziemniaczaną (tą co mama mi zrobiła i zagotowała w słoiku) plus zrobiłam naleśniki z powidłami

Elizka ciocia jest dumna z Ciebie

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Spóźnione buziaki dla Lenki od forumowej ciotki

Fajnie macie z tymi nosidełkami, mi się jeszcze nie zdarzyło spotkać w lumpku a chodze często...Przydało by się bardzo
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Alan dziś za długo nie pospal, raczej robił sobie drzemki. Ja zdążyłam poćwiczyć i się wykąpać.
Dziś mamusia ma wychodne a tatuś zostaje z synem. Muszę do domu wrócić i trochę ogarnąć bo jutro przyjeżdżają do nas goście prosić na wesele, a jak jechaliśmy do teściów to lekki bałagan rzeczowy został więc trzeba to ogarnąć.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Malutka a jak teraz karmisz? Tylko mm czy mieszasz z cycami?
Ja mam teraz małego na rękach bo ma dzień marudy... Jak z nim jestem w zasięgu głosu i wzroku to jest ok...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A tu nasze nosidełko w akcji

Widzę że nie tylko ja mam emocjonujące popołudnie

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
A ja sie bulwersuje bo ja pisalam Lence na miesiecznice kiebsko mamka czytasz te posty

Caly dzien bylysmy poza Łodzią na chrzcinach siostrzenicy. Caly dzien na ogrodzie, pogoda piękna a i maly aniołek cudny. Ma juz dwa latka a taka drobna że sukienusie miala na 9 mcy

No i Zosia dostala dwie takie duze torby z ikei ciuchow po kuzynkach takze kolejne pieniazki zostaną w kieszeni, bardzo sie cieszę

Buziaki :*
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

mialam chwilke czasu bo maz poszedl do kuzyna na flaszke bo tydzien temu bral slub i mojego nie bylo, a ja karmilam Wikusie.
od jakiegos tygodnia jade na samym mm, predzej karmilam mm a pomiedzy karmieniami jak chciala pic, czy miala czkawke to dostawala cyca no i magicznego zloteg strzala na szybszy sen wieczorny

jedynie w tym tyg zmienilam mleko mm na inne bo po tym pierwszym miala kolki (z poczatku godz lub dwie pozniej raz na trzy dni przez caly dzien), kupki twarde i bardzo czesto duzo ulewala. A po tym nowym zaczela robic rzadsze kupki do dwoch razy na dobe bo do tej pory raz na dzien i to z wielkim trudem, kolek odpukac na razie nie ma (dodatkowo podaje jej bobotik) ulewac nie ulewa, chyba to jej sluzy.