- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Z Lenci sliczny kibicek

My nie dawno wrocilismy ze spaceru,bylo ok ale jak juz wkladalam Oskara do samochodu bo bylam jeszcze w piekarni to tak zaczal wrzeszczec,probowalam go uspokoic ale nie dalo sie ,szybko wlozylam wuzek do bagaznika i tylko jak odpalilam silnik to maly moment i zasnal,chyba byl zmeczony po w ciagu dnia spal tylko 2 godz,ale zaraz mamy kapiel to sie pewnie obudzi.
Kakaszka zazdroszcze tego piwa tez mam taka ochote no ale coz..
O jaki piekny usmiech Bartusia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Violcia oddawaj te loki babo

Ja dzis też podłapałam doła. Stresuje sie ta sprawą, B. Miał robic szafe i mieliśmy sie juz wyprowadzać a tu jednak kasy mało i czasu jeszcze mniej. W tym tyg prawie nie pisał nawet, a co tu mówić o spotkaniu:( wiem ze duzo pracuje i ze robi to dla nas dlatego siedze cicho ale dzis juz nie wytrzymałam, bo jest niedziela, bo powinien spędzić troche czasu z nami, ale sie nie udało.
Jezu mam ochote sie ochlać i pójść spać

Śpijcie dobrze gwiazdeczki:*
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Lenka dopiero teraz ciotka Cię zobaczyła, ach ta mama chowa Cię przed światem a Ty taka słodka kibicka!
Bartuś uśmiechaj się do mamy dużo żeby nie była smutna więcej!
Marta co się stało? Pisz tu szybko będziemy pocieszać

Violcia dziś niestety zrobiłam tylko 12 minut skalpela, nie miałam w ogóle weny na ćwiczenia za to wskoczylam na bieżnie na 10 minut

Ikunia czasem są takie dni ze jest mniej czasu na pisanie, mój jak urządzaliśmy mieszkanie to też średnio do mnie pisał czy dzwonił bo był zajęty robota i zależało mu żeby jak najszybciej się wprowadzić. Zadzwoń może do niego zapytaj jak robota idzie

Leżę w łóżku oglądam Przepis na Życie nowy sezon się zaczął. Mężu zrobił mi kanapkę ale wciąż jestem głodna

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Mam tylko nadzieję ze bedzie inaczej, lepiej jak juz rzeczywiscie zamieszkamy.
Nie chcialabym żałować tej decyzji że dałam mu szanse. Najgorsze dla mnie jest to ze zaczęło mi bardzo na nim zależeć i zwyczajnie sie boję ze to wszystko schrzani

A wlasnie Martusia dawaj kochana co ci na serduchu leży dzisiaj dzien narzekania i smecenia.
Gochens ja tez ogladam przepis namietnie

Dobranoc
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Marta dziewczyny tu potrafią wesprzeć

Po wczorajszym cudownym dniu dziś znow od 5 rano walka z kolką. Niestety dziś nie opuszczała nas przez caly dzień. Biedny Tomuś cały dzień kwilił... Na szczęscie przyjechała mama z przepysznym obiadem i wspomogła mnie przy noszeniu go. Biedaczek nawet we snie nie miał spokoju i budził sie z płaczem. Nie wyobrażacie jaką on ma minę jak cierpi, normanie serce sie kraje. Robi wtedy taką podkóweczkę z ust i czoło marszczy i brwi mu sie wyginają, az sie popłakałam przy tym opisie teraz.
Wieczorem pojechałam odwieźć mamę i zahaczyłyśmy o sklep. Wstąpiłysmy do smyka i nie mogłam się oprzeć. Była taka szara miećiuteńka ciepła bluza z uszkami (które mnie roztkliwiają) i mama mu ją kupiła. No i ja stwierdziłam ze on taki jest biedniutki ze tez mu cos kupie i kupiłam 5 szutk bodziaków (3 z przeceny). Coś czuję że go będe rozpieszczać.
Przyjechałam do domu a tu makabrycznie Tomuś płacze męzowi na rekach. Zaraz go okapaliśmy bo chyba chiał juz jeść. no i jak podałam mu mleko to dopiero zaczął wrzeszczec jak nigdy i po łyku zrobił sie purpurowy i zacząs sie wyginac ze chyba z 30 min go uspokajałam az zasnął. No i przez sen tez go brało ae tzrymałam go i panowałam nad sytuacją.
Mąż mnie wygania pa
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ja już na nogach Alanek postanowił wstać jak tatuś i teraz sobie leży w swym łożu a mama obserwuje co robi.
Szosteczka fajnie że wszystko się udało ucaluj katolika!
Marta wiem coś o tym, czasem są TAKIE dni, a jeszcze jak mężul dołoży swoje 5 groszy to już w ogóle ma się ochotę wszystko walnąć i uciec gdzieś

Kasia kurde już niedługo powinno być lepiej, podejrzewam, że okropnie musisz cierpieć zwłaszcza, że nie moznay nic zrobić, jak Tomus tak płacze

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Marta? tak szybko wracasz? ja dopiero w sierpniu ( bo jeszcze urlop biorę) ale w ogóle mi się nie chce:) tak odpoczywam psychicznie od tego miejsca, a jak się okazało koleżanki z pracy zapomniały o mnie jak tylko poszłam na L4

Mój synek też jakiś niespokojny od wczoraj, dostał cyca na wieczór odczekałam chwilę wzięłam go do odbicia a on znowu zwrócił cały mój pokarm kurde, nie wiem o co chodzi dostał butelkę i pękła w 5 min zero ulewania i innych cyrków.
Mogę się pochwalić? a co tam.... oficjalnie stałam się posiadaczką kredytu na ...30 lat:))
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

cordis gratuluje kredytu

Wczoraj przeszłam całe centrum handlowe w poszukiwaniu czegoś do ubrania na chrzciny , a chciałam jakąś fajną koszule lub bluzke do spódnicy ołówkowej i albo drogie, albo przezroczyste albo czarne

Ja też jestem przeciwna iblizywania smoczka.Cał rodzinka R. na mnie dziwnie patrzyła bo oni przyzwyczajeni do takich praktyk że mama może ale już ich odzwyczaiłam od tego.
Gochens od środy podobno znowu upały mają być więc się nie martw:) No i mam nadzieje że niedziela ładna będzie
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Niby mieszkam z mamą ale nie wyrabiam jej marudzenia (na "swoim" będę dzielić podwórko z teściową więc chyba w większe bagno wchodzę, ale ona jest inny gatunek człowieka niż moja mama) Wczoraj o 19 wróciliśmy z dożynek bo się rozpadało i było zimno jak na Syberii a mężulek z okazji dożynek postanowił się dożnąć... Zaprosił swojego brata i siostrę i sobie drinkowali, a dziś rano mama mi dorzygiwała że pijaka sobie hoduję, że pod jej dachem nie ma być libacji i takie tam... (wypili 0,7 na 4 osoby... ale mi libacja...) szkoda gadać...
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)