- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Ja to się cieszę, że mam tak grzecznego synka...on nadal większość czasu w dzień potrafi przespać no i w nocy również, a budząc się teraz tylko dwa razy sprawia, że czuję sie dużo lepiej

Haniu, a jest mozliwość żeby @ nie przylazła? Piszę tak bo różnie może być, natomiast po porodzie cykle lubia się rozregulować, ....choć Emi urodziłam we wrześniu to @ miałam nieregularny aż do września przyszłego roku...kiedy to zaszłam w kolejną ciążę...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja jeżeli nie zjem kolacji o 22 tylko o 19 to nie mam problemu z pokarmem bo rano mam jeszcze miękkie cycki, ale jak zjem później to do 4max wytrzymam, potem budzę małego, tylko że Pawełek je ostatni raz o 23 więc ja też nie wytrzymuję aż tak długo... No i wiecie co? Wróciłam do mojej ochoty do wczesnego wstawania z przed ciąży

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam stres przed kolejną ciążą więc uważam teraz jak diabli na to wszystko. A poza tym
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gochens...co za lekarz

Zażywam biotynę i dziś zaczęłam wsmarowywać w skórę głowy wodę brzozową. Biotynę biorę od 1,5 tygodnia już. Mama mi mówiła że ponoć po ciąży włosy mają tendencję do wypadania bo w ciąży nie wypadały. Mama pracuje z taka dziewczyną co 6 lat temu urodziła trojaczki i ona też mówiła że to normalne i jej wypadały włosy do 2 lat po porodzie jeszcze.
Ale to ogólnie jest upierdliwe bo wszędzie znajduję swoje kłaki

Oby choć w połowie mi ta biotyna pomogła i woda brzozowa.
Dziś na obiad mam z wczoraj kapucha kiszona, gulasz ze sosem i szagole (jak kto woli kopytka ziemniaczane)
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
a co do ciazy ponownej to ja mam fobie, po nocach mi sie sni, ze znowu jestem w ciazy i budze sie cala mokra. ja bym tego nie przezyla psychicznie.
wlasnie zalatwiamy doki na becikowe, ale to jest biurokracje. tyle papierkowej roboty i z urzedu do urzedu trzeba biegac, dziadostwo.
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Hania może przez te tabletki coś się poprzestawialo ? Czasem tak bywa. Ja stosuje stosunek

Abra a jak z przodu fryzurka ? Warkocze są jak najbardziej fajne sama miałam ale na boku ♥
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Przyszła mama i mam troche wolnego tzn miałam czas żeby odrobić sie z prasowaniem i sprzataniem

Abra wyglądacie super i fakt podobieństwo duże. A kolor włosów masz mój wymarzony

Agusia wszystkiego naj naj naj i duzo miłości....
Srenka dla Pawełka buziaczki z okazji 2 m-cy

Nie chce zapeszyc ale moj synek dwa ostatnie dni obok kolek ma chwile spokoju i moge cos szybko wtedy zrobić. No i przełamałam sie i wychodze z nim na dwór. Nawet jak płacze to staje i lulam go i nie patrze na ludzi ze dziwnie na mnie łypią

Wieczorne kolki niestety zaczynaja się wczesniej. Dziś juz od 18 kwili i jęczy.
Ja nie wiem ale ja osobiście jakoś jestem tak wykończona i zmęczona fizycznie że wieczorem padam bez slowa.
życze miłego wieczoru
a ja idę wspierac mamę w uspokajaniu Tomusia
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Kasia o ile pamiętam to jak zapomnisz to np następnego dnia bierzesz zalegla plus tą co powinnaś, bierz sobie o stałej porze np rano. Każde tabletki wydawane są na receptę.

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Pawelek buziaki od Cioci

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

MĄz mnie zdenerwował.
Mały znow troche zjadł i złapała go kolka. Teraz mąż go nosi a za chwile uspie go (jak mi się uda). Potem ide się myc i spać bo ledwo żyję.
Marta czy mogłabys mi cos poradzić jeśli chodzi o kupno niani z kamerką?
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Mój je z cyca więc nie wiem ile ale jak czasem zostaje u dziadków to je 120

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
mysza je 120 ml, ale narazie jej jeszcze nie daje wiecej, bo zjadla by odrazu cale pudelko jakby mogla

takiej niani tez nie mam. mam czujnik oddechu, ale tego nie uzywam, bo co sie zacina, a jak sie zapomni wylaczyc i sie wezmie dziecko to taki halas jest, ze martwego obudzi, no i eliza nie spi w lozeczku, bo ja jestem len, ze by chodzic do innego pokoju.
ja popatrzylam na necie o antykoncepcji dopochowoej i jestem przerazona. fajne bo to na pare lat spokuj, ale jakos nie chce miec zelazo w cipie ( spirale), ani innych roznych dziwactw. chyba bede musiala zaczac brac piguly, tylko strasznie sie boje, ze przez nie roztyje i libido bede miala na minusie ( co i tak u mnie nie szaleje). ale strach przed ciaza jest wielki. wczesniej stosowalismy tylko stosunek pzerywany i stad sie wlasnie wziela eliza ( pewnie zrobiona po jakiejs imprezie, chociaz nie pamietam