- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Dokładnie rok temu miałam ostatnią miesiące a mój mały szkrab został poczety 18 lub 19 września

Dowiedziałam się w piątek przed wejściem na babskie party i byłam w szoku ale pozytywnie. Powiedziałam mężowi ze są 2 kreski a raczej pokazałam a on zapytał CO TO ZNACZY?? He he ja mu na to BĘDZIEMY MIELI DZIECKO! Później pojechałam jeszcze po 2 testy i za każdym razem 2 krechy. Na imprezę poszłam oczywiście zero picia i palenia i. Wciąż słyszałam Gocha Ty nie pijesz? Jesteś w ciąży!! A ja nie nie

Jesteśmy sobie u teściów ostatnie podrygi słońca więc trzeba korzystać!
Ikunia też się zastanawiam nad zmianą zobaczę jeszcze innego lekarza.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Violcia zrób sobie test będziesz spokojna. Bateria mi pada więc kończę
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Pisze ten post drugi raz i ostatni

Mój syn dzis przespał 8 godzin. Jak ja o tym marzyłam

Cos ostatnio znów je poniżej 100 tak 70-80 ml ale chce czesciej. Troche mnie to denerwuje bo male sie robia te odstepy tak ok 2,5 h. I specery sa krótsze.... Biorac pod uwagę ze jedzenie troche trwa, potem czekanie na odbicie i zwykle ulanie i przebranie to malo co zostaje czasu...
Sprawdziłam sobie te centyle na linku który Haniu wskazałaś i wyszło: Waga 3 a wzrost 90 To co to znaczy???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta cos pomyliłam Was z Gochens w sprawie tych kamerek. Gochens a jaka ty masz firmy? polecasz ją?
Violcia wiem co czujesz tez mam troche takie lęki.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nam sie chyba szykuje 3 dniowy wyjazd do dziadków nie macie pojecia jak się ciesze... już nie moge sie doczekać tego kontaktu z ludźmi

Dziś nie mam nic na obiad przygotowane. Kolka dopiero teraz odpuściła i Tomuś zajął się grającą zabawką.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ja makijaż to ostatni raz zrobiłam na chrzciny. Normalnie to teraz z braku czasu ledwo włosy spinam gumką. Kurcze a zwykle tak je porzadnie suszyłam zakrecałam na szczotkach... a teraz zyje bez tego , bez makijażu i bez wielu innych rzeczy...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Hmmm jeśli wagowo wyszło ci 3 to wychodzi niedowaga dziecka...ale przecież byłaś u lekarza chyba niedawno i nic nie mówił prawda? chyba coś nie tak wpisałaś ...

Ale z tą wagą to na pewno dobrze napisałaś? Na pewno wyszło 3? A ile waży Tomuś?
Pigułek nie ma się czego bać

I widzisz Kasiu jak fajnie Tomek pospał

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Haniu to sie pakuj,zgarniemy Was po drodze

Martus sliczna mamusia z Ciebie a z bartusia super kawaler

Goraco u mnie dzis jak diabli,a w domu jest tak przyjemnie,chlodno.
Zjadlam dzis pol paczki ciastek,oblanych czekolada,normalnie nie moglam sie powstrzymac,byla wczoraj u mnie kolezanka i dlatego je kupilam no i takie to wlasnie moje odchudzanie

A maly dzis strasznie marudzi.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Kasiasia ja zachodziłam w ciążę mając 2 mięśniaki 48mm i 68mm i były tak głupio osadzone że trzeba by było całą macicę wyciąć... Pierwszy raz poroniłam bo płód osadził się właśnie na nieszczęsnym mięśniaku... Lekarz uprzedził mnie że mogę mieć różne komplikacje... Ale się udało

Mój synek dziś marudzi sobie, że ciągle głodny... Trochę popije, beknie to go położę a on i tak uleje dużo i za 10 min znowu jest głodny... A nic innego niż zwykle nie zjadłam...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Tu w DE też testy są drogie od 8 do nawet 30 euro

Ale będę musiała kupić jakiś po środku cenowo

Lena spała dziś 2,5h ...zjadła 150ml mleka wyjątkowo i zaraz po tym ręce do buzi ale to tak wpychała że aż się krztusiła

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
ostatnio mielismy z mojim K ogromna burze taka byla awantura ze nawet ja spokojna osobka dalam sie poniesc nerwom i prawieze piura lecialy a wszystko zaczelo sie o jakies glupie okulary ktore K kupil sobie do prac ogrodowych za glupie 20 zl i mu sie porysowaly tzn niby przezemnie bo do szuflady w ktorej byly schowalam jego nazedzia bo zostawil ja porozkladane a ja sprzatalam przed chrzcinami. korde tak sie pieklil jakby conajmiej z 1000 kosztowaly jak zaczol mi pyrgac wszystkim i rozpieprzac t nioe wytrzymalam i go opieprzylam. ale juz mnie przeprosil i sie poprzytulalismy ale musialam sie wygadac.
co do sexsu to tez bardzo bysmy chcieli ale tez boimy sie kolejnego dzidziusia bo po pierwsze to za wczzesnie a po drugie to jeszcze mie wiemy czy jescze bedziemy chcieli kolejnego dzidziusia bo nie mamy koncepcji ma kolejne pokoje i tak za miesiac zaczynamy mala przebudowe zeby zrobic pokoik Pawelka. wiec narazie sie wstrzymujemy bo jeszcze cykl mi sie do konca nie unormowal ale mam nadzieje ze w przyszlym miesiacu bedziemy mogli. a dokladnie wiem kiedy Pawel sie poczol bo to byl jedyny dzien w tamtym miesiacu i mial sie nie poczac 2 dni przed miesiaczka tyleze nie wzielam pd uwage ze chorowalam w miesiacu i wracalismy z wakacji wiec wszystko sie poprzestawialo.
nie wiem co bedzie z naszym karmieniem bo Pawel coraz czesciej popoludniu kreci sie przy cycu i mam wrazenie ze sie noe najada moze za duzo pil z butli herbatki i mu ciezko teraz ssac zobaczymy.
pozdrawiam sliczne jestescie i wy i wasze bable na zdjeciach i wszystkiego maj naj solenizantom, jubilatom i wszystkim.
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dwa dni po moich 21 urodzinach, czyli 22 września, dostałam prezent do końca życia hihi

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

ja prze dtym jak zrobic test musialam wypic piwko, bo inaczej bym sie nie odwazylam. dlugo czekalam ze zrobieniem go, ale w koncu juz musialam sie dowiedziec, no jak zobaczylam dwie kreski sie poryczalam, ale nie ze szczescia. moj sie dowiedzial pare dni pozniej o 5 rano jak wstawalam do pracy, a strasznie mi sie nie chcialo isc, to sobie znalazlam wymowke, ze jestem w ciazy

dzis zaliczylam dlugi spacerek z kolezanka, a kutro chyba na wieczor podzucimy elize tesciowej i pojdziemy do znajomych. ta chce na chwile odciac sie od macierzynstwa, ze nie moge sie doczekac.
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Kakaszka doskonale rozumiem, czasami trzeba sobie dac tą chwile na odpoczynek od macierzyństwa

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Pojechalam dziś zwrócić ta marynarkę co wczoraj kupiłam, ehh po przyjeździe do domu stwierdzilam że jest ujowa i chce ją oddać, za to kupilam inna, bezowa i od razu o niebo lepiej wygląda do tej sukienki

Aleksia sliczny synus

Kasia, Cordis ja go w ogóle nie kojarze żebyście sie pokazywały nam tu więc prosze foty wklejac.
Hania aż muszę sprawdzić w jakim centylu jest mój syncio ale jutro go zwaze.