- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- abrakadabra
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Naprawde podobni???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

My dziś zalatany dzień mega. Rano pojechałam z młodym do , lekarza bo małemu takie gluty wyciagnelam że fuj no i czasem sobie kaszlnie wiec wolalam to skonfrontować z lekarzem. Ona jednak nic nie wysłuchała a kaszlu nie było przy niej. Dostał jakieś krople do nochala i wit c w kropelkach.
Później mama przyjechała i robilysmy zakupy na chrzciny. Spodnie sweterek i buciki zakupione

W niedzielę chrzciny

Abra w końcu połowę Cie widać. Bardzo ładnie Wam razem a Kubutek podobny fakt

Ikunia modelke mówisz ?? To mój Alan bierze w ciemno hehe
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Abra-zgadzam sie z dziewczynami Kubus bardzo podobny do Ciebie

Wiekszosc z nas jeszcze przed chrzcinami Kakaszka

Gochens jaka masz kiecke??kolor chociaz zdradz

Ja dzisiaj pol dnia probowalam odkrecic ta przesylke z sukienka i moze sie uda ze przysla mi ja do Polski

Co do ciemieniuchy to dobrze jest jakas godz.przed kapiela nasmarowac oliwka,zeby dobrze namoklo i pozniej mozna delikatnie pocierac pieluszka...my do dzisiaj sie z nia borykamy wiec to nie taka prosta sprawa z ta ciemieniucha

Tez jestem ciekawa ile moj synus wazy ale ciezki i grubiutki jest to 6 kg napewno,w poniedzialek wizyta to sie dowiemy

Trzeba sie zbierac do spania powoli.
Milej nocki.

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Piszecie, że wasze maluchy mają już dość długie czuwanka...a Artek najwyżej godzinkę, może półtorej nie śpi a później już mu się oczy kleją, tak więc większą część dnia przesypia...a poza tym jest bardzo grzeczny, potrafi pół godzinki albo i dłużej przesiedzieć w bujaczku

Abra, ślicznie razem wyglądacie i naprawdę jesteście podobni

Odnosnie ciemieniuchy to jeszcze z nią walczymy...pół godzinki przed kapielą smaruję Artusiowi głowę takim żelem z emolium i bardzo zmiękcza ciemieniuchę, i przy szczotkowaniu odchodzi wielkimi płatami...tyle, że nie zawsze o tym pamiętam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
udało mi się dziś podrzucić synka do babci, a ja z Emi wybrałam się do galerii...kupiłysmy D. skórzany pasek do spodni garniturowych....jutro nasza 3 rocznica ślubu,.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Nic tylko się cieszyć co do wagi! Ja z młodym też chce na basen zacząć chodzić

Violcia no widzisz, super by było, jakby się udało z tą kiecka! Moja to granat z bezem. W sumie to sukienka ciążowa, ale jest tak zrobiona ze się rozciąga na brzuchu tylko a teraz ma takie pliski jakby. O dziwo wygląda ok. Cieszę się bo trochę za nią dałam a wydawało się ze założę ją tylko raz, bo kupiłam na święta

My właśnie skończyliśmy karmienie i szczerze mówiąc to sama Alana obudziłam bo już mi pierś pekala, nie wiem jak Wy wytrzymujecie całe noce

Uciekam spać dalej

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Agusia dużo miłości wam życzę

To Gochens ja za dużo pokarmu ńie mam więc rzadko mi chcą pękać

Ny jedziemy dziś na jakieś zakupki do pepco

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Wczoraj Lena przeszła sama siebie...wyła mi albo marudziła na zmiane od 12 do 6 wieczór. Dała mi tak w kośc że masakra...tylko na rękach spokój był. Juz nie wiedziałam co robić. Byłam tak padnięta że o 22 padłam. A Lena jak wczoraj zasnęła o 20 to dzis obudziła się dopiero o 7.30 na mleko. Nie spała mi wczoraj wcale.
Mama przysłała mi wczoraj mate z canpola w dinusie to 45 minut się zainteresowała rano tak do 12-ej a później diabeł w nia wstąpił. Byłam tak wykończona jakbym robiła w kopalni

Wyślę Wam później zdjęcia Lenki na macie

Ciekawe jaki dziś będzie miała dzień...ale coś czuję ze tez marudny bo tata ja trzyma na rękach i marudzi. Zaraz wychodzi do pracy i znów same zostajemy na cały dzień. Aż się boję.
Wczoraj jeszcze blok dalej było zabójstwo czy samobójstwo, nie wiem dokładnie...ale była policja, koroner, facet z aparatem i ci ze sekcji zwłok co zabrali tego delikwenta we worku brrr...nigdzie nie możesz czuć się bezpieczny .
Tak Kakaszka jeszcze też ja nie ochrzciłam dziecka

Przeczytałam Was tylko pobieżnie...wybaczcie...ale mój wychodzi do pracy i muszę Lenę przejąć.
Buziaki. Miłego dnia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia Wszystkiego Najwspanialszego z okazji 3 rocznicy !!!
Lenka ma drzemke u mnie na rekach właśnie...ech mogłaby byc grzeczna dzis.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochens.karmilysmy o tej samej godzinie:-) mnie tez cycki pękają juz o 2:30 i są twarde...tak wiec jak Artus przysypia pod koniec przy jednym.cycku,musze go budzić by drugi tez wycyckal:-)
Haniu,ale mieliście ciężki dzień...moze za duzo dodatkowych bodzcow docierało doLenki? Albo coś ja bolalo?
Rano mąż mnie juz wyscikal:-)
Lencia,jestes przesliczna!
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moze faktycznie za duzo bodźców...nowa mata, nowy misiu...sama nie wiem. Nawet na spacerze mi miauczała wczoraj...dopiero jak na rece wzielam to spokój.
Wczesniej w poscie napisałam ci Agusia życzonka ...dopisałam pózniej...bo zauwazyłam ze masz świeto dziś

Dzięki za komplement

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
no Haniu rozumiem cie, bo eliza mi wczoraj tez dala w kosc i tez nic jej nie bylo, bo miala tak wredny placz. tylko, ze u mnie rece nie dzialaja tylko bujanie w bujaczku.
mialam nadzieje, ze dzis pospiy dluzej, ale rano jak juz chce wyjsc zwaniara zaczyna sie prezyc, jakby nie mogla kupe zrobic, a tylko ja przeloze na bujaczek czy gdziekolwiek indziej gdzie widac swiat to nagle nic jej nie dolega. mysle, ze sie wziela na sposob wredota mala.
wiecie dziewczyny odkad zaczal sie drugi trynestr ciazy czulam sie wielorybem i nieatrakcyjna, a od 2 dni znowu sie poczulam dobrze w swoim ciele. co prawda wszedzie mam rozstepy, ale juz pod bluzka moge wciagnac w koncu brzuch i jest prawie dobrze. no i z ta swiadomoscia calkiem inaczej jest w lozku, no i humor calkiem inny

lenka cudna

agusia duzo milosci

milego dnia bez marudzenia

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Agusia raz jeszcze najlepszego! Heh ale się zgralysmy w nocy

Mój też ma czasem takie napady CZEGOŚ nie wiem sama co mu jest, nakarmiony, przewiniety i tylko na rękach mu się podoba... Cóż bywają i takie dni, ja też wówczas podziwiam Kasie

Ja dziś pospalam do 10 teraz karmię Alka i na 12.30 jadę do gina. Trochę jestem zła bo facet który mnie prowadził całą ciążę już tam nie pracuje a ja już go polubiłam i nie chcę innego!

Miłego dnia kochane

Lenita pięknie się prezentuje na swej nowej macie. Mamy takiego misia tylko większego trochę.

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lenka pomarudziła i popłakała trochę znów...ale wzięłam ją na spacer...i się uspokoiła trochę...ale później znów płacz..głodna była więc zrobiłam jej mleko...wypiła...później ją wykapałam dla relaksu i teraz ładnie śpi. Zobaczymy jak długo. Oby chociaż do 15 pospała.
Zapomniałam napisać:
abra - fajnie wyglądacie.
rysa - nawet nie żartuj z tą moją @

A powiedzcie mi , jest taka możliwość że przy jednym opakowaniu pigułek może być okres a przy drugim nie? Ale chyba nierealne jeśli po pierwszym op. miałam @

Trzymajcie kciuki za moją @, by przylazła.
Ach...fajnie że tak chudniecie

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Z moja picza chyba jest ok nie wiem w końcu jak tam wygląda bo jak zapytałam czy wszystko wygląda dobrze, czy ładnie zagoilo a on DOBRZE

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Hania ńie martw się też mi się spoznila i test musiałam zrobić