- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A dziękuję solenizantom

Jeszcze byliśmy w przychodni i mamy taki cuś do smarowania jęzora
Wieczorem jedziemy z małym na usg do doktorka debila ale cóż nie ma innego w pobliżu a raczej przychodnia do której chodzimy ma z umowę. Byliśmy w przychodni na usg al tam sprzęt taki ciulowy więc teraz idziemy do prywatnego gabinetu ale na NFZ.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

aha zapomniałam!!! Agusiowe dzieci śliczne

Sophie Twoja córa tez ekstra

a pytałas ile mleka wciągaja nasze dzieci...więc moja Lenka pije 2 razy na dobę po 160ml i raz (wieczorem) 200ml.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Agusia, narazie kazała rozwiesić mokre ręczniki na kaloryfer i obniżyć temp. w domu do max. 19 stopni( to akurat nie problem bo u nas zazwyczaj tyle jest).Jutro idziemy do kontroli, ale widze że juz jest lepiej bo Filip ma lepszy humor i apetyt, no i głos powraca

Fajny ten straznik wagi,u mnie jest wiecznie +/- 2kg więc bez sensu go zakładac ale moje BMI to 21,2 wg tego linku co Hania podawała więc chyba dobrze

Emi coraz większa

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Zosia poszla mi spac o 2 i spi sobie a ta zaczeła orzechy jesc tłukąc sie młotkiem wiec poszłam na dół zwrocic jej uwage a Ona poleciała sie poskarzyc mezowi ....
POzniej siedzimy przy obiedzie i mała płakała wiec wziełam ja na rece i przyszła nauczycielka do brata mojego J i mowi do niej ze mała to w przyszłosvci bedzie bardziej za tata niz za mna noz kurde skad takie gadki sie jej biora ;/
Chciałabym byc juz na swoim

Ciesze sie Gochens ze te suwaki pomogły

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Zdjecia sliczne Emilka piekna siostrzyczka i fajnie gada z braciszkiem, wszystkie bąble piękne ja zaluje ale moich nie mogę wstawić z Tel, zdrowka wszystkim dzieciaczkom i Hani zdrowiejcie nam szybko. Sto lat dzisiejszym jubilatom.
Ja do tabelki wagowej sie tez nie pisze bo szkoda gadac o mojej nadwadze nikt mnie nie pobije wiecznie jestem na diecie i nic nie wychodzi.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Na wstępie, chciałabym Was przeprosić, że mnie nie ma, ale mam taki sajgon, że szok... Zalatana jestem że nóg w pupie nie czuję...
Aleksia 100 lat szczęścia i niech spełnią się Twe najskrytsze marzenia

Każdy dzień mam jakichś gości, do tego jeździmy co wieczór oglądać jakieś auto, bo jednak jednego mieć nie możemy, bo jak ja potrzebowałam jechać chociażby do sklepu (najbliższy 3 km dalej) to musiałam brata o auto prosić i kosztowało mnie to 30zł... Do tego skończyła mi się kasa na kocie i z telefonu nie mogę wejść na Was...
Nadrobię Was pewnie po niedzieli, jak już wszyscy urodzinowi goście przestaną się zjawiać,... Chciałam żeby wszyscy w sobotę wpadli, to stwierdzili że mają inne zajęcia i tak codziennie mam kogoś innego, bo każdemu w inny dzień pasuje wpaść...
Miłego wieczorku, czwartku, piątku i weekendu

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

wiec zamowili jeszcze raz, poszlam po 15 bylo juz nowe, ja kupuje, a jakas babka przynosi paczke i mowi znalazla na skrzyzowaniu i stwierdzila przyniesc bo byl adres. ja sie pytam czemu mnie nie bylo na tym skrzyzowaniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale i tak mleko pepti wyszlo mi 7 zl taniej opakowanie, a jest wieksze od bebiko, wiec jestem zadowolona.
wycwaniona zrobilam elizie samo pepti, mala z przyzwyczajenia zeczela szamac, az w koncu sie zorientowala, ze jest nie dobre, jedzenie trwalo pol godziny, z czego polowe wyplula, ale teraz zrobila 3 lyzki pepti i 2 bebiko i jadla bez problemow, wiec w nocy dam wiecej pepti.
z jedzenia rezygnuje innego, bo dostala jekis krostek na calym ciele, juz mam tego dosc. boje sie troche czy nie zrobie jej krzywdy na samym mleku, bo to juz nr2 ?
agusia dzieciaczki masz cudne, a ami fakty dorosleje na oczach

haniu ale pysznosci nakupowalas, jeju, niam niam

srenka oby juz goscie dali spokoj i bys odpoczela

aha zapomnialam u nas sie cos ruszylo z wyjazdem. bedzie praca dla mojego albo juz na dniach, albo na koniec stycznia, jutro bedzie wiadomo co i jak, wiec szykuje sie wyjazd na bialorus

sophie czesto dziewczynki sa bardziej za tatusiami, ale to nie oznacza ze olewaja mamy, wszystko zalezy od wychowania. ja jestem 100% corcia tatusia, bo jestem jego kopia i charakter ten sam, wiec sie rozumiemy bez slow, ale mama dla mnie jest tez bardzo wazna, bo z kazdym problemem sie zawsze szlo do mamusi

filipku kuruj sie kochany, oby to swinstwo cie puscilo

elizce sie poprzestawialy drzemki strasznie, wiec nie pisze jak i co, bo obserwuje ja narazie. ale coraz czesciej robi mi afery o sen najczesciej, az pare razy sie dzis zdenerwowalam.
milego wieczorku

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kakaszka mojej tez sie poprzestawiało ;/ Dawniej spała o 11,14 i 17 a teraz to o 12,15 i po 6 ... czasem o wpół do 7 drzemkę szczela albo po 5 roznie własnie ...
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
www.pudelek.tv/video/Michal-Szpak-sklada...strze-STRASZNE-4229/
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Agusia dzieciaki cudowne a Emi jak laleczka wygląda , Artus też oczywiście przystojniaczek

Kakaszka to mialas przygodę z mlekiem i dobrze se Elizce ładnie wchodzi i nie grymasi

Sophie moja z trudem 120 ml je :/ na noc to robię 3podejścia żeby 150 ml zjadła ale ona po cycku jest anty butelkowa :/ bo z lyzeczki ładnie je
Haniu jak gardło ? przechodzi ??
Aleksia spełnienia marzeń :*
My po wizycie narzeczonego i było super jak Nam kawaler wyrósł to szok

Gabi już po kąpieli zjadła i wojuje tylko się martwię bo po szczepieniu ma obrzek na nozce i zaczerwienione:( zrobiłam jej okład z sody oczyszczonej bo altacetu nie mam i mam nadzieję że pomoże ,wiem przynajmniej dlaczego jest marudna :/ w razie czego co mogę jeszcze zrobić ??
miłego wieczoru

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Kakaszka to nieźle ze Ci wypila od razu 3 miarki

Karolka super ze randka udana tez bym się spotkała z jakimś brzdacem bo jak Alan widzi swoje odbicie w lustrze to tak się cieszy i idzie do niego, dotyka... super to wygląda

Srenka wracaj do nas jak będziesz mogła
Mój syn po kąpieli usnal sam w łóżku, ja poszłam mu mleko robić wracam a ten śpi!!! wooow nieźle
Karolka chyba można robić okłady ile się chce

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

Karolka, możesz spokojnie zrobić okład z kwaśnej wody, czyli woda z octem, mozesz tez podać coś na ból jeśli Gabrysi to przeszkadza.
Kakaszka, niezła historia z mlekiem...szkoda, że Cię nie było na tym skrzyżowaniu...ale byłyby chece,...dosłownie niczym manna z nieba

Aleksia, dużo szczęścia, zdrówka i oczywiście pieniędzy.
Haniu, jak się czujesz? Nie wiem czy u Was w aptece będzie, ale hasco sept do płukania gardła jest bardzo dobre.
Karolka i Violcia, zazdroszczę Wam spotkania..macie fotki? A jak ciacho z malinkami? smakowało?

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja ostatnio nie mam za duzo czasu i moje dziecko nie grzeczne o czym sie przekonala karolka,mam nadzieje ze to zeby bo innej przyczyny nie widze,ale trzeba przez to przejsc,mam nadzieje ze to tylko przejsciowe,bo na dłuzsza mete nie wyrobie.
Dziekujemy ciocią za zyczenia

A ja składam spoznione dla Zosi :*
Aleksia wszystkiego najlepszego

Tomus sliczny,dawno go nie pokazywałas Kasiu,zmienił sie bardzo

Agusia Twoje dzieciaczki takie kochaniutkie,a Emilcia slicznota

Fifi zdrowka,biedny ze tak sie meczy

Haniu ty tez wracaj do zdrowia :blink
,
A spotkanie bardzo miłe było,pogadałysmy troche,trzeba czesciej sie spotykac

mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza bo wczoraj dopiero o 5 zasnelam,najpierw nie mogłam zasnac z wiadomego powodu a potem moje dziecko sie obudzilo i nie chcialo spac,dalam mu mleko a ten dalej nic,ale po 2 h po ciezkich probach usypiania wkoncu zsnal.a w nocy chyba z 20 razy latałam do niego

Oskarek zjada maksymalnie 150 ml.
A ten kretyn Szpak pochodzi z tego miasta gdzie mieszkam,moj B zna jego brata i jest bardziej normalny,ale sie ubawiłam z tych zyczen

milej nocki

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-