- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Znalazłam coś takiego na ebayu kosztuje 270 euro (z wysyłką) nie wygląda źle

www.ebay.de/itm/Laufband-Fitnessgerat-He...&hash=item35d10306e4
kurka tylko jak to sie zamawia

eee dooopa teraz zobaczyłam że to licytacja

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ikunia ale super mamuśka z Ciebie

Haniu, bryka Lenki fajna.Nie wiem czemu ale baardzo mi się podobają czarne wózki

Ja tylko używam kranówki do jedzenia dla Filipa, oczywiście gotowanej.Czasami kupuje taką wode w kartonie, niby specjalną ddo potraw dla dzieci w Rossmanie, ale to bardzo rzadko.
Imprezka babciowa się bardzo udała, ale jak Wam pisałam R. się wybrał do kumpla na urodziny i przyszedł w takim stanie że ostatnio go takiego widziałam cgyba ze 3 lata temu

Filip dzisiaj super spał, najlepiej od urodzenia. Tylko raz podałam mu smoczek koło 2 i potem się przebudził koło 5 ale to pewnie przez to że R. się szykował do pracy.I nie dotarł do niej bo wziął urlop na rządanie

Najgorsze jest to że Filip nie chce jeść za bardzo mleka.Tylko przed snem, w nocy już nie je i nad ranem też nie chce.Dopiero po 9 daje mu kaszke z łyżeczki. I teraz nie wiem czy chodzi mu o to że nie chce butli czy mleka

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ikunia śliczna mamuśka z ciebie
No i ja muszę stanąć w obronie tej lipcowej mamy o której ostatnio była mowa. To mama bliźniaków urodzonych 9 tyg przed terminem. Dziewczynki płaczą niemal non stop, żaden lekarz nie potrafi jej pomoc, każdy mówi ze taka ich uroda. Wiec pomyślcie sobie jaki ona ma hardcore w domu. Ja czasami chodzę i w myślach wyzywam jak moje to jedna to druga płacze. To prawda ze nie wypowiada się pozytywnie ale może ona wchodzi na forum tylko po to zeby się wyżalić.
Uciekam bo Majka dzisiaj taka niegrzeczna ze szok. Mowie wam kiedyś jej nakopie do tej małej dupki.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Jutro w planach cmentarz i moja mama i prababcia.
A wczoraj mnie B. Podkurzyl bo chcialam zrobic objazdowke po babciach i prababciach to mi powiedzial ze dnia prababci nie ma tak jak dnia wujka i cioci a babcia (chodzilo mu o cmentrz) jest jego. Tak mi sie przykro zrobiło jak nie wiem. ja uwazam ze trzeba dzieciom od malego wpajac pewne tradycje i tak też z takimi swietami. Nie chce jechac z nami to pojdziemy same zreszta tej żyjącej prababci z jego strony też zrobilam laurkę i mam dla niej zdjecie małej i ukochanego wnusia Bartusia. W pupuni go mam.
Dziubasek ja tez sie smieje ze jak moja urosnie to ja wytargam za włochuny tak jak ona sponiewiera mnie teraz haha

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Lenka w bolidzie ekstra, zabawka tez fajowa - podoba mnie sie

Ciuszki w lidlu superowe

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Matko co ja nakupilam suplementy mężowi Zosi ciuszki i 2 piekne opaski na główkę w h&m. Sobie spódnice pieluchy z jakąś lala bo w carrefour nie było już naszych czwórej promocja na deserki była to zrobiłam zapas :-P
Noi spożywcze rzeczy :-D a i leginsy zajebiste
Wyczailam sobie :-D:-D
Patelnie nowa jeszcze :-D
Ikunia Ty śliczna dziewczyna jesteś :-D Zosia
Po mamusi piękna B-)
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Co do randki
Jak miałam 18 lat to oczywiście siedziałam na czacie i pisałam z takim jednym w końcu chciał się potkać więc długo nie zastanawiając zgodziłam się.
Wówczas chodziłam do szkoły na popołudnie więc umówiliśmy się na 18 a że to był styczeń to było ciemno śnieg i prawie 10 stopni mrozu. Umówiliśmy się pod pływalnią oczywiście nie wymieniliśmy się zdjęciami więc było mega w ciemno. Idę powoli patrzę koło wejścia stoi dwóch włączyła mi się kontrolka ale dobra idę oglądam ich w półmroku przy świetle lamp i myślę oby nie ten a tu nagle jeden buch wszedł do środka i został ten którego nie chciałam ale dobra nie będę robiła z siebie głupka podszedłam. Weszliśmy do środka do baru zaglądnął do środka i stwierdził, że nie ma miejsca więc wychodzimy dobra nie wiem gdzie mnie ciągnie ale idziemy mróz zarąbisty idziemy ulicą i zastanawiam się gdzie idziemy, idziemy i idziemy jesteśmy już na końcu ulicy blisko stacja benzynowa ale idziemy dalej w końcu zaprowadził mnie na ostatni przystanek a tam ciemno jak w dupinie i siedzimy zaczął napierdzielać o sobie gdzie on to nie był co nie przeżył, że jak był zagranicą to nie miał gdzie spać to spał w aucie pod sklepem coś o swojej rodzinie i tak cały czas ględzi. A ja siedzę zimno jak nie powiem co nagle pyta zimno ci, a ja nieeee kurdę zaczął się przysuwać jeszcze by mnie objął a ja mam go dość chyba z godzinę siedzieliśmy on napierniczał o sobie a ja w głowie miałam jak uciekać, w końcu mówię ide bo mam ostatni autobus. Szłam z nim przez ulicę i miałam w głowie żeby tylko mnie nikt nie zobaczył wsiadam do busa on pyta czy może napisać wieczorem a ja nieee daj mi spokój nie pisz.
Jak sobie teraz myślę to zaprowadził mnie na koniec czarnej ulicy na przystanek tam takie zadupie mógł się do mnie spokojnie dobierać ale byłam durna
Zapomniałam napisać, że ani trochu mi się nie podobał, a na dodatek gadał jak wieśniak nie obrażając ludzi mieszkających na wsi było yyyyyyy eeeeeeee a był miastowy
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Lenka ale masz czadowa bryke

srenka usmialam się z tej randki Twojej a Kakaszki randka z drzwiami w ręku mnie rozlozyla na łopatki hi hi
Sophie teraz pod wieczór ma 37, 3 a tak w ciągu dnia to 36, 8

Violcia ja Cie podziwiam, bo tak jak Hania chyba byśmy się pozabijali :/ fajnie że fotelik dotarł to zieciu będzie miał wygodnie

a mezusia uprzedziłas już o naszym środowym wypadzie ? żeby furii nie dostał .?? ja też używam kranowy przegotowanej

Gochens jak tylko masz jak to zrób te testy , ja byłam alergikiem do 15 roku życia później przeszło wszystko i tyle testów miałam robionych że szok a moja siostra do teraz ma ręce jak tarka jak zje pomidory lub coś z nabiału , ona nawet zastrzyki odczulajace brała
lecę myć marude bo już wscieku dupki dostaje i mnie obklada nogami :/
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Rysa mój synek też czasem ma takie bunty przeciw mleku... Ale po 2 dniach to mija

Sophie bardzo się cieszę że szał zakupowy udany

Aha
Ikunia Ty chudzielcu śliczny

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ikunia masz rację...prababcia to też babcia i jak najbardziej jedźcie dziewczyny...a B. trochę nie fair bo należy pielęgnowac obie strony zwiazku a nie tylko jedną. Wy też macie swoje babcie...a to że PRA to co z tego? to też BABCIA

Karolka dobrze że Gabi juz lepiej z gorączką

Sophie ale sie obkupiłas

Marta rozumiem Cie w pełni...tak to jest jak się juz pracuje...chciałoby się być wszędzie ale nie raz nie da rady. Rodzina najważniejsza...ale w miarę możliwości zaglądaj tez do nas

Rysa...super że Dzień babci udany

miłego wieczoru

aha kakaszka moja panna też mi tak daje po klacie

srenka wózek przeciez nie jest zabudowany to Lenka się nie usmaży

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
na dodatek eliza znowu drapie szyje, a dzis jej dawalam ziemniak z cukinia. ja juz mam wrazenie, ze ona na wszystko ma alergie kurwa mac.
jak sie troche uspokoje to was nadrobie
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolka-jeszcze mu nie mowilam,ale nie bedzie mial wyjscia,mi tez sie cos nalezy,kiedys jak wspomnialam ze mamy sie spotkac to nie mial nic przeciwko,powiedz tylko o ktorej godzinie.
Ikunia sliczna laseczka z Ciebie i Zonia rowniez.

Hania aco do tej biezni jeszcze to ta pierwsza wydaje sie jakas waska,nie sadzisz,tak tylko na szybkiego popatrzylam.
teraz lece cwiczyc,pozniej kapiel,moze jeszcze wejde jak sie uda

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
jeszcze na dodatek wszystkiego wyskoczylo mi zimno na wrdze i nie moge pocalowac wlasnego dziecka, to jest meka. ledwo sie trzymam, ale nie moge, bo jeszcze ja zaraze. no i wyrzuty sumienia mam, bo eliza tak na mnie patrzyla jak ryczalam. zamiast bawic sie nie moglam przestac ryczec, porazka nie matka.
a tego debila chyba zabije jak zobacze, no chyba, ze jest umierajacy w szpitalu ( oczywiscie nie daj boze ).
ikunia sliczne wy obie

marta nie dziwie ci sie, ale my raczej nie bedziemy na ciebie zle, ze mniej sie udzielasz, jednak czas z synkiem jest bezcenny

lenka super wozeczek, my mamy podobny, ale napewno wiekszy i 5 razy ciezszy :/
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Violcia to umawiamy się na 13.30 u mnie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kakaszka znowu macie problem z ta baba wredna ? mógłby Twój dac Ci chociaż znać co i jak a nie denerwujesz się biedna, co do tego uczulenia to nie będziesz miala pewnosci dopóki testów nie zrobisz
Sophie fajnie że zakupy udane

Moja maruda popluskala się i tak się zmeczyla że zjadła i usnela tylko już dwa razy musiałam interweniować i przytulić bo ryk taki że szok :/ czy ona usnie kiedyś tak twardo żeby chociaż pierwszy sen trwał kilka godzin bez pobudek

powiedzcie mi Czy Wasze maluchy jak już usna to śpią tak twardo czy wszystko je wybudza ? bo u Nas niestety wybudzanie