- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena śpi od 21:15

a ja oglądam komedie z Barbara Streisand, Robertem De Niro
miłej nocy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Sophie fajny ten przepis

a pchacze fajne ale dla Nas jeszcze za wczesnie bo nie staje sama

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Ladnie posprzątałam, obejrzelismy serial z mezulkiem i on coś tam ogląda jeszcze a ja już leże w lozeczku - marzy nan šie seksik ale jeszcze okres mam

Nadrobiłam was i jutro więcej naskrobie

Tak na szybko to Kasiu my już od dawna jemy miesko: różnego rodzaju indyka, królik, cielecinka i sporadycznie kurczak. Ale na początek królik najlepszy

Kasia i cordis jutro wam napisze jak šobie radzę z praca i domem

Wogole strasznie teskilam za wami

No i Kasia my šie musimy spotkać bo to ńie może tak być ! No nasze chłopaki muszą šie poznać i my też

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
najpiekniejszy moment kiedy moje dziecko i moj dupek spia, a mnie wzielo na sluchanie hitow z lat 90, np bachstreet boys i takie tam, az sie poryczalam i sie usmialam jednoczesnie. wtedy zycie bylo takie proste, a marzenia glupie.
powiem wam w sekrecie, ze stwierdzilam, ze nie chce przezyc zycia z moim facetem, on sie nie zmieni, a ja chce byc szczesliwa i szkoda zycia, bo jest jedno. mam nadzieje, ze po wyjezdzie mi sie odwidzi i sie od niego odzwyczaje,
lece spac, bo pewnie niedlugo trzeba bedzie wstac

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Teraz śpi już ponad godzinę bez przerw, postękiwań i płaczu

Kakaszka, może poznasz na Białorusi kogoś kto zmieni Twój światopogląd

Lecę spać

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Może faktycznie gdzieś tam , ktoś na Ciebie (na Was) czeka

Mój ogląda Mad Maxa a ja ide spać

dobranoc
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ladnie posprzątałam, obejrzelismy serial z mezulkiem i on coś tam ogląda jeszcze a ja już leże w lozeczku - marzy nan šie seksik ale jeszcze okres mam

Nadrobiłam was i jutro więcej naskrobie

Tak na szybko to Kasiu my już od dawna jemy miesko: różnego rodzaju indyka, królik, cielecinka i sporadycznie kurczak. Ale na początek królik najlepszy

Kasia i cordis jutro wam napisze jak šobie radzę z praca i domem

Wogole strasznie teskilam za wami

No i Kasia my šie musimy spotkać bo to ńie może tak być ! No nasze chłopaki muszą šie poznać i my też

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Haniu ja wiem że nie jest bardziej kaloryczne ale jak predzej pisałam to Wiktoria dostała plamek takich jak są przy skazie białkowej, a ze one są swędzące to może przez to nie spać spokojnie tym bardziej przy skazie organizm nie toleruje białka mleka krowiego co jest w normalnym mleku a przy tym jest sporo laktozy która przyczynia się do bóli brzuszka i pierdow w nocy przez które się wybudza- a Wiktoria takowe miewa.
W każdym bądź razie już w nocy nie pierdzi a i plamki bledną.
Nie wydaje mi się że krostki są uczuleniem na mleko predzej czerwone place mniejsze albo większe suche szorstkie i swędzące, tak jak np. ma Elizka na szyjce.
Ale jak każdy organizm inaczej reaguje na nowości tak Twoja Lenka może tak alergicznie reagować na mleko.
Kakaszka to miałaś wieczór przemyśleń. Może od razu nie przekreślaj go, może nie będąc na swoim terenie nie wśród swoich znajomych i rodziny się zmieni. Zrozumie co jest dla niego ważne czy rodzina i stworzenie dobrych warunków życia chociażby dla córki.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Filipku i Pawelku sto lat

Kakaszka faktycznie musisz bardzo sie nad tym zastanowic ale przedewszystkim myslec o Elizce

Malutka a Wiki ma problem z baczkami???
Martus korzystaj z weekendu we trojke

My o dziwo dzisiaj wyspane

Milego dnia

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

wczoaj zascielilam elizce nowa posciel i polozylam ja na koldre, zeby miala mieciutko i wiecie co, spala o niebo lepiej

a wstaje rano, zeby ja wziasc do nas, by sie obudzic jakos, a cala posciel i moje dziecko obsiusiane, doslownie cale lozko i cale dziecko, nauczyla sie skubana odklejac pampersa i sobie odkleila.
no wiec poranek fajny, mycie , przebieranie, kamienie, sciaganie poscieli, przebieranie, bo kupa poszla i dopiero usiadlam na tylku napic sie kawy

malutka w tym moj problme, ze nie skreslam i juz 4 lata czekam az sie zmieni, ale jak po urodzeniu dziecka za bardzo sie nie zmienil, no to nie wiem, moze wyjazd cos zaradzi.
ale kurde jakbym ja byla facetem i wiedziala, ze nie raz moja kobieta i moje dziecko nie maja co jesc, to bym poszla nawet puszki zbierac jakbym pracy nie miala, a on woli siedziec i czekac az robota sama przyjdzie, no i czesto tak bylo.
nie wiem pozyjemy zobaczymy, ale jak piszecie o swoich mezach, to okazuje sie ze sa normalni i wartosciowi faceci.
ale jak juz bedziemy na bialorusi, a on bedzie juz wiedzial co i jak z praca w niemczech to napewno z nim porozmawiac i baaaaardzo poprosze, zeby sie zmienil. bedzie mial czas na przemyslenia, beze mnie i bez elizy.
teraz mysza znowu sie na mnie wydziera, takim krzykiem jakiegos pterodaktyla :)i w miedzy czasie ma czkawke

malutka u nas chyba napewno jest alergia na mleko, ale boli brzuszka i pierdkow jakichs nie bylo. widze efekt na szyjce, bo juz jest prawie idealna, no ale suche placki sa dalej. krostki wyskakiwaly sporadycznie od moich obiadkow

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Noc do kitu Zośka się budziła co chwilę i stekala a o 3 była glodna a ją później nie mogłam usnać ....

Watalam i tak mnie łeb napieprza że masakra ....
Marta Twój maz na medal zasługuje!

Kakaszka masz rację życie jest jedno,ją ostatnio też dużo myślałam i powiedziałam mojemu że nie może mnie trzymace klatce że chce wychodzić bo.odkąd jestem z nim dużo kontaktów przez Niego urwałam ta mu się nie podoba ta wysmial musi się to zmienić,jeszcze dzisiaj zadzwonie do takiej znajomej co przez Niego odsunęłam się od niej

Może Twój kochana zmieni się na wyjeździe

Muszę zjeść tabl bo masakra z tym lbem :-S
Moja tez coś się drze i taki pisk potworny :-P
Kakaszka to Ci mały skubaniec narobil ratują Cię pampersy nie na zapiecie tylko te wykładane jak majty i łatwo się odziera później z boku :-D
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Karolka, czy to problem z baczkami czy tylkoprzypadek nie wiem, bo jak jeszcez nei spalam a ogladalam tv w sypialni to slyszalam jak twrado spala ze odbija sie cos od pampersa, a jak pozniej w nocy to najpierw krecenie, potem kwilenie i jeden lub kilka poteznych baczkow wylatywalo. Teraz zaczynam jej dawac 3 razy dziennie bobotic bo u nas lepszy od espumisanu i dzis nie slyszalam baczkow.
Filipek i Pawełek mają dzis swoje swięto wiec chlopaki duze i silni rosnijcie ;*
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

jakby przeczytal co ja wam tu wypisuje, pewnie meble by juz lataly i nici z wyjazdu by byly.
wlasne chlopaki 100 lat

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W nocy musiałam wstac do Leny o 1 bo popłakiwała...potem spała do 7 i o 7 mleko...pogadała i jeszcze do 8 pospała...ale jak miałam przerywany sen i musiałam wstac o tej 1 do niej to masakra ...więc tym bardziej współczuje wam dziewczyny zarwanych nocek niekiedy

kakaszka zrób tak jak mówisz...jak będziecie juz tam to z nim porozmawiaj

malutka - aha , chyba że tak...ale jeśli Wiktorii te placki po HA znikają to może dalej podawaj to mleko hmmm? A co do bączków to wydaje mi się że to normalne jak dzieci je puszczają...gazy przeciez musza wyjść i to świadczy o zdrowiu. Lena też przez sen puszcza bąki np. nie raz serią (3 razy pod rząd) i nie widzę w tym nic złego. Jeżeli normalnie się wypróżnia to wszystko okej

U nas dziś przymroziło ...w nocy -7 a teraz -1 ...wyrzuciłam kołdry i poduszki na mróz...niech się roztocza wymrożą

Słońce świeci...więc zaraz z Lenką śmigamy na spacer

...Lena teraz walczy z poduszką i sie chichra

aha na głównej stronie WP sa podane śmieszne nazwy miejscowości różnych regionów Polski...ale sie z niektórych uśmiałam

miłej soboty