- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hania jak przeczytałam, że w nocy miałaś -8 to się za chichrałam boziu u mnie jest tyle dziś ale w dzień a w nocy -10 albo i więcej. Ta sama strefa klimatyczna, a taka różnica temp. Tam w ogóle macie takie duże mrozy ?
Mój jak czasem zacznie puszczać bąki to jakby spodnie mu puszczały na szwie taki odgłos. W nocy czasem co się ruszy to popierduje. Piszę o dziecku, żebyście sobie nie pomyślały

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Każda mama robi jak uważa jeśli chodzi o wychowanie i karmienie dziecka...ja na pewno do 1,5 roku nie będę Lenie sprzedawać parówek. Pracowałam w mięsnym...masaże rozwozili nam towar (ci co chcieli dorobić sobie) i mówili co jest w nich zawarte...a także w pasztetach

Agusia Emi już ma prawie 2,5 latka więc od czasu do czasu parówę niech zje...ale wydaje mi się że dla takich dzieci jak nasze parówa jest zbyt ciężka do strawienia.
aleksiaa w zeszłym roku w dzień -10 to było max. A w tym roku jeszcze jako takiego mrozu w dzien nie było

oszczedza tu

Sophie ale pysznie to ciasto wygląda

aaa i zapomniałam o Elizce

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Własnie 100 lat dla solenizantów! :*
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

Ja jestem zapisana w przychodzi gdzie jest podział na zdrowe i chore dzieci, są osobne wejścia, są 2 lekarki i nie ma zapisów dzwonię lub przychodzę to jesteśmy przyjęci. Jedynie czego nie kumam to, to że niekiedy z dzieci chorych przechodzą na zdrowe, nawet nie wiem czy zmieniają fartuch. No i niestety pokój zabiegowy jest tylko po stronie dzieci chorych.
Sophie jaka pychotka wygląda jak firanka

u nas zrobiła się wiosna, spacer 2 godzinny zaliczony.
Czy u Was też jest okupowanie telewizora jak są skoki? bo mój mąż się przysysa do pilota.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadłam wiele różnych ale te sa najlepsze. Także jak je gdzies spotkacie to nie zawahajcie sie ich kupić

Lena dostała coś dzień marudera...a raczej popołudnie marudera.

miała 2 drzemki na spacerze po pół godziny...w domu spała mi tylko pół dziś...a teraz marudzi...marudka mała

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja mam dziś nostalgiczny humor... Byłam na pogrzebie najwspanialszej kobietki na świecie... Jak ją poznałam już chorowała, ale powiem Wam że odmieniła mój światopogląd i miała najpiękniejszy i najbardziej szczery uśmiech... Nawet ksiądz na kazaniu wspominał o tym uśmiechu... Osierociła dwóch synków 5 i 8 lat... Dowiedziałam się wczoraj wieczorem...
Przepraszam Was, ale dziś Was nie nadrobię... Może jutro...
Pa pa
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

wszystkiego najlepszego dla naszych dużych solenizantów

Kakaszka moim zdaniem zarówno Ty jak i Elizka zaslugujecie na szczęście i jeśli Twój nie chce dbać o 2 najważniejsze kobiety w swoim życiu to nie ma co trwać w tym dalej

Dzieciaki śliczne!!
Haniu powodzenia w szukaniu żłobka a pierogi bym zjadła chętnie

Aleksia u nas tez podział na chore dzieci i zdrowe
Malutka dobrze ze zrobiłaś te badania

My jedliśmy tylko indyka i trochę łososia ale muszę kupić królika

Parówki tez lubię

Teraz lezymy sobie na łóżku ale chyba zaraz będzie kąpiel bo marudny się robi.
Byliśmy wczoraj na kolacji było bardzo miło później pochodziliśmy po innych klubach i nawet byliśmy chwile na disco

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Aleksia dziekuje za słowo uznania,lubie bardzo piec i ozdabiać ciasta juz nawet wiem jaki tort Zosce zrobie ha

Moja juz po kapieli bo tak marudziła ze masakra i teraz śpi ... Ciekawe jak długo i czy pozniej zasnie o 22 :O
Cordis moj jest anty sporotowy ani meczy ani skoków ani nic ja za to OGLADAM i lubie szczegolnie siatkowke

On tylko tv turbo i discovery , auta auta i auta

Ej ten konkurs co Zoska startowała juz sie zakonczył ale laureatów nie widze na tej stronie startuja teraz nowi na luty...
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Mój jak są skoki to trzyma cały czas pilot w ręce albo do kieszeni chowa nawet jak idzie do wc to z nim.
Bartek padł przed 18. Pewnie nocne spanie będzie po wieczornym filmie.
zmykam na pizze hawajską

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

poszlysmy na spacerek, na poczatku eliza sie na mnie obrazila, ze z domu ja wynioslam, a jak zaswiecilo sloneczko w oko to sie zamknely i juz sie nie otworzyly

pozniej zrobilam obiadek mojego dziecinstwa, kurak puree ziemniaczane i kiszony ogorek. w dziecinstwie moglam jesc tylko puree i ogorek i nic wiecej mi do szczescia nie trzeba bylo

elizka padla po 16 i dopiero co sie obudzi, wiec dzien sie przesuna troche, ale moze i dobrze, przynajmniej moze bedzie lepiej w nocy spala.
a mi przed chwila cos sie slabo zrobilo.
sopie exstra przystroilas, na poczatku zglupialam jak to zrobilas, to pomyslalam, ze jestem mega bystra

haniu kiedys przed sesja zawsze pilam kawe z kola ale parzona, wiec kopala jeszcze bardziej.
szosteczka super takie lozko, sama bym chciala takie miec

mala wlasnie sie dobrala do mojego telefonu. nigdy jej nie daje pilota czy telefona, bo sa brudne itd, ale jak narazie nie daje do buzi, bo zachwycona, ze moze sie pobawic

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Srenka to przykre. Głowa do góry

Cordis pizzawe bym wsysnela chyba wpadne zaraz tam do Ciebie
Kakaszka fajnie że koło w końcu zrobione teraz będziecie śmigać na spacery aż miło. u nas dziś też słońce i pogoda fajowa

Mój idzie dziś z chłopakami balować ale w domu..mają w sonkę grać więc spoko niech idzie byle był jutro na chodzie bo moja mam ma przyjechać. Aligator śpi a ja obczajam co zobaczyć w Londynie. Wylot 9 powrót 13

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja ostatnio nie mam humoru to i nic nie pisze

Karolka miło ze pytasz u Oskarka dobrze,jeszcze troche marudzi przez zabki i piszczy strasznie,ale bylismy na basenie dzisiaj to sie wyszalał a co do pracy to jestem nastawiona negatywnie,nie wracałabym tak jakbym nie musiała,moze jakby tam choc jedna polka pracowała to by było lepiej,ale i z francuzami tak zle nie jest,mam nadzieje ze mnie dobrze przyjmia z powrotem i moj da sobie rade z Oskaritem

Kakaszka ja Cie rozumiem,bo ja czasem tez sie czuje nie szczesliwa,facetów mamy podobnych wiec wiem przez co przechodzisz,dajcie sobie troche czasu,odpocznijcie od siebie,a pozniej sie zastanowicie co dalej

Gochens super ze urodzinki meza udane i miłej zabawy w Londynie.
Oskar juz prawie wszystko probował:indyka,królika,kurczaka,łososia i jakas inna rybe jeszcze ,nie pamietam jaka

Szosteczka łozko super,tez kiedys chce kupic dla moich dzieci(dziecka)
Fifi,Pawcio najlepszego

Sophie ciacho ekstra wyglada,pewnie bym sie skusiła,ale mam przerwe od słodyczy,ciekawe jak długo wytrzymam

Dzieki Hania za wiadomosc z ta kawa i cola,teraz sie tym bede poic jak bede nie wyspana

A wiecie co mój wymyslil
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ide napic sie desperadosa,maly sci,mezu mecz oglada,a ja sama siedze