BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 1 miesiąc temu #82583 przez _aga86_
Tez pamietam jak urodzilas :P Sledzilam wtedy Wasz watek- nie moge uwierzyc, ze ten czas tak pedzi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #82623 przez natmur11
o sloneczko jak milo ze jestes:) jak Laurunia? u nas generalnie kicha z pawlem coraz gorzej teraz juz nawet nie ma ochoty o malej pogadac ogranicza sie do placenia a ostatnie pytanie o mala bylo ze 2 tyg temu i to tylko ogolnie... bylam ostatnio u przyjaciolki i byl jej partner a maja 2,5letnia coreczke, wracalam od nich zaplakana bo klaudia tak sie przygladala jak corcia sie przytula z tata jak sie z nia bawi widzialam ze chce podejsc do nich ale bala sie bo to taka inna sytuacja byla. stala z boku patrzyla usmiechala sie. kur.. jak mi bylo przykro ze ten skurwiel ja zostawil ze nawet nie chce o niej pogadac ze sie nia nie interesuje bo mnie moze nienawidzic ale dziecko to dar a nie obowiazek. widze ze chciala by miec swojego tate jak to zawsze dziewczynki sa oczkami w glowach tatusiow ona co najwyzej z laski dostanie 2 dni co pol roku chociaz to tez nic pewnego. wiecie co moze to chamskie ale wtedy pomyslalam ze chyba prosciej bylo by i jej i mi zaakceptowac ta sytuacje gdybym zaszla w ciaze z nieznajomym czlowiekiem na zakrapianej imprezie a tak to co poswiecilam mu w zasadzie moze plany marzenia myslalam ze bedzie ok a tu dupa dziecko bez ojca a ja bez meskiego ramienia.
karmic karmie caly czas, tzn wieczorem ostatnie karmienie mamy po kapieli i potem kolo 7 rano strasznie dlugie bo i z 1,5 godz potrafi wisiec a w dzien roznie bywa, do tej pory do zasypiania cycek obowiazkowo byl a teraz zasypia na spacerach ostatnio nawet przy jedzieniu usnela.

14 lata 1 miesiąc temu #82626 przez _aga86_
Jejku natmur, az mi serce zadrzalo :( Wlasnie w takich sytuacjach najbardziej cierpi dziecko i to jest najgorsze!!! Ja nigdy nie zrozumiem tego jak mozna nie interesowac sie swoim dzieckiem?! Natmur jestes mloda znajdziesz sobie faceta, ktory na Was zasluguje. I Ty i Klaudia bedziecie szczesliwe- tego Wam zycze!!! A P. pewnie kiedys tego pozaluje...

14 lata 1 miesiąc temu #82646 przez Groszek
Asiu jak Cię coś trapi to pisz śmiało, jak nie tu to na priv :)

Słoneczko u nas lipa :angry: Michał w nocy budzi się kilkanaście razy, ma 6 ząbków, ale potrafi z nich korzystać, wczoraj jak ugryzł tatę to ten z łóżka zleciał :lol: Cyc to podstawowe jedzenie, w dzień zje obiadek, potem owoca, albo desrek i tyle, a tak to cyc rządzi :lol:

Natmur wrr nóż w kieszeni się otwiera, ale u nas kolorowo też nie jest... Daniel coraz bardziej po chamsku mnie traktuje... wczoraj tak się wydarł na Miśka że przez pół godziny nie mogłam Go uspokoić...

Mmmmmm a widok na Szrenicę dziś jest genialny... Schronisko skąpane w słoneczku och dobrze że w przyszłym tygodniu tam będziemy :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #82797 przez ilona
Witam w jakże piękną pogodę :)

Wiktor stał się posiadaczem kolejnego zęba :) górnej jedynki. Przez cały weekend był taki niespokojny, że tylko noszenie pomagało.

Nie bardzo mam kiedy pisać bo Wiktor chce mi pomagać. :laugh: ale czytam regularnie.

Pozdrawiam :kiss:

14 lata 1 miesiąc temu #82828 przez sloneczko
natmur, wspolczuje Ci, wiesz mala juz rozumie, ale z czasem wiekiem bedzie jeszcze bardziej.

Ja tez sie wychowalam bez ojca,(zmarl gdy moja mama ze mna w ciazy) wiem co to znaczy, wiem ile razy mame pytalam dlaczego.. i siebie sama.. ciezko jest, jednak ojcowska wiez jest potrzebna, ale dobrze ze Klaudia ma taka dobra mamusie, ktora daje jej wszystko, cala milosc.
Domyslam sie ze Tobie tez nie jest latwo, jeszcze moze inaczej by bylo gdbyby nie klutknia, to by czlowiek zapomniala, a tak to, jest gorzej.

groszek oj to nie fajnie, ze znowu koszmarne noce wrocily, u nas tez nocami nie jest super, ale ciut lepiej jak zawsze.

Wiktorku gratulacje 3go zabeczka, super, moze etraz bedzie spokojniejszy.

U nas troche pochmurnie, ale po poludniu ma slonko zza chmurek wyjsc. ale zimno nie jest.Ja juz wczoraj malej spiworek z wozka wyjelam i kocykiem ja przykrywam, jak sie chlodniej zrobi to zawsze szybko mozna zalozyc.

do chwalmy sie dzieciatkami dodam zdjecie laury ;)

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #82929 przez alutka1011
Mam pytanko czy jak Wasze dzieci ząbkowały czy miały sine dziąsełka bo Maja teraz przy dwójkach ma i trochę się martwie :(

14 lata 1 miesiąc temu #83431 przez asia26
Groszku dziekuje za Twoje wsparcie Sloneczko Tobie tez i wogole Wam wszystekim kochane :)
Wiktorku gratuluje kolejnego Ząbka :) NAtmur nie przejmuj sie ten facet nie jest Was wart jestescie wspaniale i jeszzce kiedys bedzie chcial do Was wrocic a Wy go juz nie bedziecie potrzebowaly i chcialy bo sobie zycie bez niego ulozycie :)
Moja Oliwka od pewnego czasu probuje raczkowac ale nie potrafi na to sobie sposobu wymyslic i zaczela sie turlac jest tak szybka w swych wojazach ze normalnie z oczu nie idzie jej spuscic taka szybka jest hehe :) a jak to slodko wyglada :)

14 lata 1 miesiąc temu #83440 przez ilona
Asia Wiktor też ma problem z raczkowaniem. Wymyślił sobie, że można się podpierać na głowie i tak oto się przemieszcza :)

14 lata 1 miesiąc temu #83493 przez asia26
no Oliwka tez nie umie sobie poradzic ale turlanie opanowala do perfekcji :)

14 lata 1 miesiąc temu #83542 przez Groszek
Asiu a może masz zdjęcie Oliwki?? Dawno jej nie pokazywałaś :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #83609 przez asia26
Bardzo prosze Groszku :)

moja ukochana Łobuzica :*
Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #83617 przez ilona
Asia miny Twojej Oliwci są powalające :)

Śliczności :kiss:

14 lata 1 miesiąc temu #83619 przez _aga86_
Ale minki :D Udala Ci sie coreczka!!! :)

14 lata 1 miesiąc temu #83633 przez asia26
Moja Mama zawsze mowila ze Oliwka ma mimike Jasia Fasoli :) cos w tym chyba jest bo jak tylko lustrzane wyciagam to zaraz jakies miny strzela :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka