BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

15 lata 2 miesiąc temu #86690 przez Madzia89862
witajcie:)moze ktoras w skrocie opowie co sie dzialo na forum bo nie jestem wstanie tego ogarnac;0

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 2 miesiąc temu #86698 przez _aga86_
O.. tyle czasu Cie nie bylo, ze nawet w skrocie ciezko byloby napisac :P Madzia zapraszam do Mamusie 2009- Mirella utworzyla dla nas watek :) A taka poza tym- gdzie Ty bylas tyle czasu??

15 lata 2 miesiąc temu #86781 przez asia26
mozna sie bylo przygotowac na to ze bedzie trudno ale na zle ciezko sie przygotowac :( mysle ze jeszcze z tydzien dwa i minimlanie bo minimalnie ale troszke lepiej bedzie :) za dwa tygodnie przyjezdza do mnie kolezanka na 3 dni z 6 miesieczna coreczka :) wiec odreaguje oderwe sie troche od smutku i bedzie dobrze :)

15 lata 2 miesiąc temu #86793 przez alutka1011
O Madziu myślałam o Tobie gdzie Ty byłaś jak Cię nie było :laugh:
Asiu trzymaj się kochana wiem że Ci jest ciężko ale wiem że jesteś silna i jakoś przez to przebrniesz.Mama na pewno by nie chciała żebyś cierpiała.

15 lata 2 miesiąc temu #86797 przez Madzia89862
oj:)tez sioe za Wami stesknilam:)aaa dlugo by opowiadac co to sie u mnie dzialo:)lepiej mówcie co tam u Was i Waszych skarbów:)

15 lata 2 miesiąc temu #86828 przez sloneczko
Asiu Ty jestes dzielna, masz duzo motywacji w sobie, wiem poczatki sa trudne, wiec ciesze sie ze kolezanka cie odwiedzi, dobrze Ci to zrobi!

Groszek.. az mi pikawka stanela, jak przeczytalam ze dla Ciebie przygoda z forum sie konczy !;)

madziulka, super ze do nas zawitalas, stesknilam sie za Toba i Filipkiem, co u Was, co az tak sie pozmienialo?

Fajmy ten Watek MAMUSIE 2009, dobry pomysl, bo Was malo jest, i tak bedzie nam latwiej czytac co u Was!

U nas zabek, dolna prawa dwojka sie pokazuje, ale jeszcze sie nie przebila, ale lewa dwojka tez idzie, wiec parami sobie ida.

Dzis bylysmy na tym spodkaniu baby, fajnie bylo, coraz wiecej dzieciakow.

Ja ide filmik obejrzec z mezusiem, troche musimy ze soba pobyc, bo osttanio ciagle cos jest ze malo wspolnego czasu spedzamy razem.

Spokojnej nocy Wam zyczymy, moja niusia juz spi ;)

15 lata 2 miesiąc temu #86838 przez alutka1011
Madziu lepiej pisz co u Was jak tam Fifi?
Moja robi duże postępy raczkuje stoi przy mebelkach nieśmiało zaczyna k.nich chodzić i isą górne dwójki.

15 lata 2 miesiąc temu #86844 przez Madzia89862
a Filipek dobrze.Musimy isc do ortopedy bo widze ze ma troche platfuska;/chodziki faktycznie robia swoje..poza tym brakuje nam jednego zabka:)mamy szczery usmiech:)czytalam watek mamus 2009 i musze stwierdzic,ze moj smyczek odbiega od reszty.troche wolniej widocznie sie rozwija ala mam nadzieje ze to nadrobi.:)

jak to dobrze znowu moc z Wami pogadac:)buziaczki dla wszystkich maluszków:*

15 lata 2 miesiąc temu #86859 przez natmur11
hej Madziu ja tez o tobie myslalam wczoraj:) zastanawialam sie co sie z wamii dzieje:) podobno dzieci do 2 roku zycia moga miec cos ala platfuska bo stopa ksztaltuje sie jak dziecko juz jakis czas samodzilnie chodzi wedlug mojej ksiazki o dzieciach:)wiec mozed ma jeszcze czas ale z doswiadczenia wiem ze jak sie sprawdzi samemu czlowiek lepiej spi:) a co do rozwoju to moment nadrobi w koncu nie kazdy smyk musi chodzic w wieku 10 miesiecy:):)

15 lata 2 miesiąc temu #86882 przez asia26
Magdziu wydaje mi sie ze zadne dziecko nie rozwija sie tak wolno jak moja Oliwka :) Ona ma czas na wszystko i wydaje mi sie ze nie mam juz co czekac na raczkowanie bo juz nawet nie probuje tylko ledwo slepka otworzy juz sie turla :) ale nawet samodzielnie nie siada :) ale za to ma wiele innych ukrytych talentow robi papa posyla buziaczki klaszcze cala piosenke kosi kosi lapci i wszystkim bije brawo nawet za nic i gada gada jak mamusia ;) wiec kazde dziecko jest geniuszem w swej dyscyplinie i nie ma sie co przejmowac wszystko w swoim czasie :) a tak poza tym to staram sie byc dzielna ale ciagle chce cos mamie powiedziec a juz nie da rady i komu mam to mowic?

15 lata 2 miesiąc temu - 15 lata 2 miesiąc temu #86883 przez _aga86_
Kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie :) Tak jak Mirella pisala: do roczku dzieci rozwijaja sie podobnie, a potem kazde idzie w innym kierunku- jedne szybciej robia siusi na nocnik, inne mowia, a jeszcze inne samodzielnie jedza. Madzia pisz co u Was :)

Asiu jestes dzielna, z kazdym tygodniem powinno byc lepiej. Dobrze, ze dzieki kolezance choc na chwile oderwiesz sie od codziennosci :) Sciskam Cie mocno :)

15 lata 2 miesiąc temu #86891 przez asia26
dokladnie swiete slowa :)

15 lata 2 miesiąc temu - 15 lata 2 miesiąc temu #87094 przez angela660
Witam

I witaj Madziu:) Platfusek, czyli płaskostopie? To efekt chodzika?

Każde dziecko jest geniuszem w swojej dyscyplinie;) Nicolas jest mistrzem w robieniu sobie krzywdy:( dziś nad ranem spał ze mną w łóżku, bo jesteśmy u teściów, i w desce za głową na środku jest wycięcie, wpadł tam rączką i uderzył buzią:( ma całe czerwone i spuchnięte usteczka...(konkretnie górną wargę)

A poważnie co do jego rozwoju, to zaczął mówić mama, i jak staje przy meblach to czasem się puszcza i przez chwilę utrzymuje równowagę, no i chodzi prowadzony za rączki.
Ale nie robi ani papa, ani nie klaszcze, czasem jak chce to daje buzi otwierając buzię:)

15 lata 2 miesiąc temu #87098 przez Madzia89862
tak,moj smyk chadzal czasem w chodaczku i niestety stwierdzam ze nawt te 15-czy 20 min spacery w nim zaszkodzily...to widac..no a FIlip do tej pory jak daje buzi to nadal z otwarta buzia:)

15 lata 2 miesiąc temu #87112 przez sylwus136
Madziu a ok kiedy zaczęłaś Fifiego wkładać do chodaczka ??

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka