BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 1 miesiąc temu #83634 przez Groszek
:kiss: Księżniczka :kiss: Dziękuje Asiu :lol: humorek mi się poprawił :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #83639 przez asia26
a co Ci zapsulo humorek :(

14 lata 1 miesiąc temu #83641 przez Groszek
Michał :angry: od 8 do 9.30 darł się w niebogłosy, aż mnie głowa boli :(

14 lata 1 miesiąc temu #83647 przez asia26
a powiem Ci ze Oliwka wyjatkowo spokojna 2 tyg przed wyjsciem zabka uspokoila sie totalnie je normalknie nie jest marudna nie ma biegunek i spi cala noc :) dziwne ale tak jest :) mnie odkad Oliwka sie turla tak intensywnie czyli od okolo tyg bola plecy bo nie nadazam ja przenosic bo kombinuje jak szalona w zeszla srode weszla do polki a wyszlam z bratem tylko po herbate doslaownie na sekunde do kuchni :/ oka nie idzie z Niej spuscic musze kojec kupic zeby spokojnie moc wujsc do ubikacji bo z bujaczka probuje sie wypinac :/

14 lata 1 miesiąc temu #83651 przez Groszek
Asiu a temu coś na nos siadło i się darł :angry: wrrr ale Twoje Słoneczko mnie rozbroiło :lol:

14 lata 1 miesiąc temu #83658 przez asia26
Jesli chodzi o zdjecia to faktycznie miny zrobila jak taka mala cwaniara :) wogole slodka jest juz trioche sie tez uspokoila po tej sytuacji z moja Mama bo szok jak takie dziecko stres przejmuje :( ale juz sie uspokoilismy wszyscy i Oliwka tez od razu lepsza :)

14 lata 1 miesiąc temu #83662 przez Groszek
To super :)a Ty jak się czujesz??

14 lata 1 miesiąc temu #83666 przez Martynka__89
Asiu śliczne zdjęcia a mimika aktorska ;) Mateusz strasznie się wierci w bujaczku nie mogę go już w nim zostawiać jak idę do ubikacji czy gdziekolwiek zostawiam Go na kocu na podłodze.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

14 lata 1 miesiąc temu #83668 przez asia26
kiepsko wiem ze to dopiero 2 tydzien idzie po tym wszystkim ale pustka jest taka jaky nie wiem ile minelo tesknie i brakuje mi jej jakbym jej tyfodniami nie widziala :( ale jest Oliwka i dla Niej sie trzymam i tylko dla Niej :) wlasnie mi owsik jeden znow z polki pod stolem zrzuca wszystko :angry:

14 lata 1 miesiąc temu #83682 przez Groszek
Owsik hihi super określenie :) Asiu życzę Ci dużo siły :)

14 lata 1 miesiąc temu #84295 przez angela660
Cześ dziewczyny

U mnie jest taki meksyk(jak zwykle), że aż nie wiem co pisać... Głupio mi strasznie, że tak rzadko tu zaglądam... a jak już się odezwę to piszę tylko o sobie, ale to wszystko jest nie do ogarnięcia:(

Oliwka jest genialna, chyba nigdy nie widziałam takich min u tak małego dziecka;O
Asiu życzę Ci dużo siły:* Owsik, dobre określenie.:D

Natmur, straszne jest to co piszesz, ale dasz sobie radę bądź silna i nie proś P. o nic jeszcze przyjdzie z podkulonym ogonem, a wtedy Ty mu powiesz ... - odpowiednie słowa;)

Ja też kilka dni miałam akcje, mój już się nawet z domu wyprowadził, po czym wrócił jeszcze na rozmowę i właśnie wtedy obudził się Nicolas, jak tak na niego patrzyłam, stwierdziłam, że odstawię mój upór i feminizm na bok, dam nam jeszcze szansę właśnie dla dziecka... co z tego wyjdzie, czas pokaże...

Muszę wam się pochwalić, że zdałam wczoraj egzamin na prawo jazdy:D czekam teraz tylko na dyskietkę i będę zwiedzać świat;p
(przez to tez brakowało mi czasu)

Słoneczko gdzieś, kiedyś pytałaś z czym ten sklep, więc z odzieżą używaną i owszem staram się wyprzedać co nieco na allegro, ale kiepsko schodzi, najgorsze że mam czynsz do zapłaty a nie mam na niego;p heh coś trzeba wymyślić;)

A Nicolas stał się taki nieznośny... nie wiem jak sobie z nim poradzić;O

14 lata 1 miesiąc temu #84332 przez sylwus136
angela to podaj nam linki do allegro :) może coś fajnego tam dziewczyny z forum sobie znajdą i już bedzie zejście :)

14 lata 1 miesiąc temu #84395 przez angela660
Sylwus ale ja hurtowo to puszczam po 10kg minimum, a nawet 100kg było i nie mam konkretnych zdjęć, ale dziękuje:)

14 lata 1 miesiąc temu #84404 przez natmur11
hej dziewczyny:) Wiktorek jest slodki uwielbiam ta jego czuprynke. mojej klaudii sie skrocily wloski tzn wytarly i teraz ma takie delikatne i krociutkie.
ja jestem w trakcie zapisywania sie na kolejny egzamin na L mysle ze w przyszlym tyg juz bede zdawac, a tak sie boje ze szok tyle kasy juz w to wladowalam i mam nadzieje ze nie bede musiala wiecej.
a jak wasze dzieciaczki? moja Klaudia zrobila sie strasznie zlosliwa, jak cos sie jej nie podoba to bije mnie po twarzy chociaz nie wiem czy to napewno efekt zlosci czy tego dzwieku bo wczesniej odginala mi bluzke i na brzuchu mi grala jak na bebenku:D najgoersze ze nie potrafie jej tego oduczyc. i nadal szukamy jakis bucikow dla niej bo juz chyba czas najwyzszy. ale juz sie boje jechac z nia do sklepu i przymierzac buty:/

14 lata 1 miesiąc temu #84418 przez Groszek
Hej dziewczyny... pisałam już że na facetów to przesilenie wiosenne tak działa :lol: u mnie też różowo nie jest,ale dajemy radę :lol: :lol: :lol: Michał dziś budził się co 20 minut normalnie porażka :huh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka