BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 1 miesiąc temu #78977 przez Martynka__89
Oj Groszku też miałam takie zdanie dopóki nie natrafiłam na pewną stronkę. Nawet nie zdawałam sobie sprawy jacy ludzi naprawdę potrafią być podli. A są takie choroby, że to jest nie pojęte. A znalazłam tą stronę bo szukałam wypadków samochodowych, jako kierowca chciałam je pooglądać i teram mam duży szacunek i pełną uwagę, a także skupienie podczas jazdy.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #78999 przez ilona
Cześć kobietki :blink:

Ale mam dziś powera od rana! Umyłam okno u Wiktora w pokoju, zmieniłam pościel, już drugie pranie wstawiłam, stertę wyprałam ręcznie, obiad juz podszykowany i zaraz zabieram się za okno w sypialni. :laugh:

Wiktor wstał o 5 i z kopa po zebrach, wiec chcą- nie chcąc musiałam wstać :) ale jest bardzo grzeczny dziś a teraz smacznie śpi, tzn. zaraz pewnie wstanie głodomorek. :)

Wczoraj bylismy na 60 ur. teścia, ale mojemu synkowi się nie podobało i wróciliśmy po dwóch godzinach bo był strasznie niegrzeczny ;)

Pozdrawiamy
Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #79019 przez Martynka__89
Śliczny Wiktor ja też zabieram się do pracy :) a jak Twoje samopoczucie ?

14 lata 1 miesiąc temu #79030 przez Groszek
Super Wiktorek :lol: uśmiech powala na kolana .... a jak Twoje badania??

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu #79089 przez natmur11
ale super chlopaczek:) jak sie czujesz Ilonko?

14 lata 1 miesiąc temu #79114 przez sylwus136
Wiktor jest boski :)
a nie obniżasz mu łóżeczka>?? ja musiałam bo mój mały tak skacze przy szczebelkach jak stoi ze bym się bała że wypadnie :D

14 lata 1 miesiąc temu #79160 przez ilona
No właśnie muszę męża pogonić, żeby obniżył to łóżeczko, bo kiedyś mi dziecko zrobi niespodziankę i wyskoczy :laugh:

No a co do mojego zdrowia :) faszeruje się lekami, ale jest znaczna poprawa z jelitami, jeszcze tylko morfologia słaba, ale pracuje nad poprawa. Czuje wiosnę i to chyba mnie nakręca do życia :) Mam tyle wigoru jak nigdy wcześniej :)

Pochwalcie się swoimi pociechami :side:

14 lata 1 miesiąc temu #79541 przez sloneczko
Witajcie,

Wszystkiego naj z okazji DNIA KOBITEK;*)

super Ilonka ze lepiej juz,mam nadzieje ze niedlugo z kazdym dniem bedziesz miej tych prochow brac, bo to dziadostwo szkodzi watrobie..

ja tez zabieram sie za sprzatanie, mala spi na tarasie wiec moge cos zrobic.

Ja bylam wczoraj z mala na balu karnawalowym dla dzieci, ale... dzieci byly w wieku od ok 4 lat.. wiec nie bylo mozliwosci zeby mala po podlodze smigala, i cale dwie godziny tylko na rekach, do teraz ledwo co rekami ruszam. aco jeszcze o tej samej go rodzinie w innym miejscu bylo dla malych dzieci do 5roku zycia, i powiem Wam ze jestem wsiekla ze dokladniej nie sprawdzilam w necie, no ale na przyszly rok bede wiedziec.

U Nas pogoda piekna dzis ma byc 15stopni w sloncu, co prawda jescze odczuwa sie ciut mrozne powietrze ale bedzie ladnie ;)

Noce mamy nawet dobre, mala przespi noc, albo budzi sie raz i to juz od tygodnia, wiec karmie roznie zalezy jak sie obudzi, albo w nocy albo rankiem.

Dziaselka sa nadal opuchniete, ale nic wiecej nie widac, wiec nadal sa 2 zäbolki.

Nic mi do glowy nie przychodzi zeby Wam napisac, buziaki i slonecznego dnia Wam zyczymy ;*)

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #79557 przez ilona
witaj sloneczko :)

u nas też są dwie dolne jedynki piękne, a górne dziąsła są tak spuchnięte od tygodnia, że już myślałam, że wyjdą. A tu cisza, a Wiktor marudzi dziś od rana...

Dużo uśmiechu kobietki :kiss: :kiss: :kiss:

14 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #79559 przez sloneczko
ilona napisał:

Pozdrawiamy

ja nie dodalam ze Wiktorej jest uroczy, oh ta jego czupranka

14 lata 1 miesiąc temu #79567 przez Groszek
Witaj Słoneczko z Laurą, witaj Ilonko :kiss: wszystkiego najlepszego dla Was z okazji dnia kobiet :)

U nas wszystko wporządku, Michaś wstaje 2 razy w nocy , zaczyna stawać i wogóle z dnia na dzień jest coraz fajniejszy :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu #79573 przez Martynka__89
To bardzo dobrze że lepiej się czujesz, ja też czuję wiosnę i napełniam się optymizmem :) Teraz mój mężczyzna śpi ale muszę kilka zdjęć pstryknąć :)

14 lata 1 miesiąc temu #79928 przez asia26
wiem ze to nie miejsce na takie informacje i nie powinnam pisac ale wszystkie tak kibicowalyscie mojej rodzinie ze powinnyscie wiedziec... moja Mama odeszla od nas w niedziele wieczorem... dziekuje za modlitwe i wsparcie...

14 lata 1 miesiąc temu #79930 przez _aga86_
Asiu naprawde bardzo mi przykro :( Lzy same naplywaja do oczu. Sciskam Cie mocno!!! Przyjmij wyrazy glebokiego wspolczucia. Niech spoczywa w pokoju wiecznym. [*]

14 lata 1 miesiąc temu #79931 przez alutka1011
Asiu strasznie mi przykro!!!Nawet nie wiem co powiedzieć!Trzymaj się!Musisz być silna dla Oliwki!Wyrazy współczucia[*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka