- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Otrzymane podziękowania: 0

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
ledwo co siadlam na forum zeby poczatac, musialm do malej isc, ale teraz juz spi..
Od przedwczoraj jest zakatarzona, kaszle, kicha, z goraczka, noce sa okropne, dni tez, tylko na rekach, katar tragedia, jeszcze takiego nie widzialam u dziecka a przynajmniej u swojego, co prawda i czego musze Bogu dziekowac to od urodzenia jej trzecia choroba, ale im starsza tym ciezej przechodzi.
Bylysmy u lekarza, wiec mysle ze jutro juz bedzie lepiej.
Ja tez nie najlepiej sie czuje chyba od niej cos zalapalam.
To tyle u mnie.
angela i Natmur milo Was widziec.
angela szkoda ze tak sie potoczylo z tym sklepem, ale lepiej jak zamkniesz widzisz sama oplaty sa, a zyskow nie ma. moze jednak sprobuj na sztuki sprzedawac rzeczy, wiem duzo roboty skoro na kilogramy chcesz sprzedac, ale moze czasem.
Natmur co prawda Laura nie bije mnie czy kogos po twarzy, ale mam inny problem on jak czegos nie dostanie to rzuci sie na podloge i sie drze, wrecz czesto jej utrzymac nie mogem, boje sie ze kiedys ja nie utrzymam, tez szukam sposobu, jak narazie klade ja na podloge i sie obracam tak zeby ona widziala ze ja tego nie widze, czasem pomoze czasem jest gorzej.
Szczerze mowiac nie wiem co ci poradzic, grozic palcem napewno jej grozisz i mowisz ze tak nie wolno, moze jak tak zrobi to posadz ja na podloge.Sama nie wiem.
Groszek widze ze znowu masz ciezkie noce, oj kiedy Ty sie wyspisz.
Asiu mala jest czadowa

Ilonka ja Ci napisze tak, w roli moderatora ja Cie widze i to bardzo,(lubie Cie czytac i jestes dosc czesto) ale nie wpisalam Ci na liste (mam nadzieje ze nie masz zalu) ze zwgledu na Twoj stan zdrowia, wiem ze teraz duzo czasu potrzebujesz dla siebie, i zycze Ci osobiscie bardzo bardzo duzo zdrowia!!!!! ale jakos niechcialam Ci dodatkowych obowiazkow dodawac, bede sie cieszyc jak zostaniesz moderatorem,
tak samo bede sie cieszyc jak Groszek nim zostanie.
Jak widzicie jestem zadziej niz myslam, jest mi cholernie przykro, ale moze kiedys przyjdzie taki znowu czas ze bede na kazdym watku i wpisie aktywna.
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ostatnio jak bylismy w ikea to mi mala zrobila taki cyrk, az jej sama nie poznawalam.
a co do uderzenia sie w czolo ,to dwa razy sie uderzyla, i to raz bylo na pol dnia czerwona plamka. ale wlasnie ja sie odwracam, zobacze na jak dlugo to zadziala.
ok ja ide lulu, troche poczytam forum,wiec widze ze troszke sie na nim dzialo....
dobrej i spokojnej nocy dla wszystkich z osobna zyczymy!
- martela89
-
- Gość
-

I tak się zastanawiałam czy jak ja bym jej machnęła w twarz to by powiedziała "oj bąk"

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-

a z moim zdrowiem to już nie wiem co jest, niby czuje się o niebo lepiej, ale wyniki poprawiły się nieznacznie. Za tydzień znów seria zastrzyków. A teraz dodatkowo czeka mnie kilka badań nieprzyjemnych

a tak poza tym Wiktor też się wgryza we wszystkich

Sloneczko ja jestem uzależniona od forum i wieczorem jak Wiktor zaśnie to ja się relaksuje przy komputerku czytają Was.

- martela89
-
- Gość
-

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cieszyc sie bede jak zostaniesz moderatorem!
moja co prawda musze Wam powiedziec ze nie gryzie, do zasniecie drapie, ale to od urodzenia to na to mam sposob, wkladam reke pod bluzke czy cos cienkiego i wtedy jest ok.
Ilonka wiem ze napewno bierzesz rozne leki i witaminy, ale moze magnez by Ci sie w wiekszej dawce przydal.
kurka mialam isc spac hahahah.
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mojego chrześnica tak biła i to po twarzy,ja jej zwracałam uwagę i nie pozwoliłam to mnie i męża nie biła,a całą resztę tak,a raz uderzyła moją teściową ale to już duża była chyba ze 2 lata miała,a moja teściowa wyjechała z tekstem"oj mucha" i stwierdziła,że nie zwraca się na to uwagi
I tak się zastanawiałam czy jak ja bym jej machnęła w twarz to by powiedziała "oj bąk"![]()
Nie zwracanie uwagi nie polega na tym, ze calkowicie nie reagowac- najpierw trzeba powiedziec "NIE WOLNO", potem powiedziec dlaczego (w zaleznosci od sytuacji) i jak dziecko nie zareaguje wtedy nie zwracac uwagi (ja tak robie- na moje dziecko to dziala).
A powiedzenie "oj mucha" to troche nie na miejscu, bo dziecku moze sie to spodobac i bedzie bilo dla zabawy.
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1

wiece co do forum to faktycznie ja chora jestem jak nie ma co poczytac. ja nigdy w zadnym miejscu internetowym nie usiedzialam tyle czasu. w ogole to forum to taka rodzinna atmosfere ma:)_
- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nicolas trzaska po szybie od terrarium albo po laptopie i gdzie tylko go widzi próbuje do niego sięgnąć. Zabieram mu rączki, tłumaczę, "grożę" palcem, staram się powiedzieć coś stanowczo, a on się wtedy ze mnie śmieje, nawet jak głos podniosę nic sobie z tego nie robi, i od nowa tłumaczę że nie wolno a on i tak swoje. Zero reakcji...
Jak mu coś nie wyjdzie krzyczy wniebogłosy dopóki go ktoś nie przytuli...
Ilona to dobrze, że czujesz się lepiej i wyniki się poprawiły. A na kolana to może jakąś glukozaminę?
Sloneczko dziękuję za rady i zainteresowanie, zobaczę jeszcze jak to wszystko pójdzie. ;P
Uciekam spać:*
Kolorowych snów i spokojnej nocy