BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

15 lata 2 miesiąc temu #87114 przez Madzia89862
wiesz teraz nie pamietam dokladnie ale chyba jak mial 8 mies

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 2 miesiąc temu #87191 przez Groszek
Słoneczko jestem i nie znikam :lol:
Madziu jak dobrze Cię widzieć :) Michał też wolno idzie rozwojowo... Nie siada sam, nie raczkuje ani nic z tych rzeczy :) za to świetnie daje "cześć", robi samochodzik ze śliny na zawołanie :lol:
Asiu dasz radę :) Ja tam wiem że z dnia na dzień będzie lżej :)

My wczoraj spędziliśmy miły wieczór we 3 :) a potem grzecznie poszliśmy spać :) a dziś cały dzień na dworku, taka śliczna pogoda że aż chce się żyć :lol:

Miłego popołudnia Wam życzę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

15 lata 1 miesiąc temu #87467 przez asia26
A my wczoraj na zakupy sie wybralismy ale dla Oliwki jakos nie mam ochoty nic dla siebie kupowac a poza tym uwielbiam jej cos szukac :) i zaszalam kupilam 3 czapki (2 w re i 1 w C&A) kurtkeczke na wiosne (51015) bluze (C&A) i taka zwykla bluzke w auchan :) wydalam caly majatek ale warto bylo mala wyglada slicznie i oblednie :) i dzis zamawiam kojec dla malej bo nie moge wyjsc do ubikacji tak wedruje i nie mozna jej na sekunde samej zostawic a z bujaczka probuje sie wypinac i boje sie ze jej moze sie to udac :) Groszku a u nas pogoda wczoraj i dzis syf :angry:

15 lata 1 miesiąc temu #87475 przez natmur11
ja dzis od rana wstalam i doszlam do wniosku ze po rozstaniu z pawlem sie strasznie zapuscilam,poznokcie nie spilowane skorki nie wyciete brwi zarosniete a moja skora jest tak sucha ze wola o pomste do nieba a nie chce mi sie nawet balsamowac:/ na zakupy dla siebie nie chodze bo stwierdzilam ze najpierw musze schudnac. od przyszlego tyg zaczynam sie brac za siebie bo w koncu moja corka bedzie sie za mnie wstydzic:/ a dla malej to uwielbiam kupowac, kupilam juz jej na wiosne dresik, spodni ze 3 pary sukieneczke i ogrodniczki z hello kitty do tego czapeczki rajstopki. mam fiola na tym punkcie. w przyszlym tyg mysle kupic buciki bo teraz nie kupilam bo sklep byl zamkniety akurat i sie tylko wkurzylam:/

15 lata 1 miesiąc temu #87494 przez asia26
natmur wspaniale postanowienie ja mam takie same bo ostatni czas tez sprawil ze sie zapuscilam :( ja tez nie zakanczAM JESZCZE ZAKUPOW :)

15 lata 1 miesiąc temu #87778 przez Groszek
Ja też jestem zapuszczona jak diabli, ale w sobotę mąż wyciągną nas na zakupy DLA MNIE :ohmy: byłam w szoku, ale zakupy udane :) 2 pary spodni i do tego śliczna bluzka koszulowa :lol: taka jestem zadowolona :lol: :lol: :lol: :lol: zapisałam się na zrobienie paznokci i do fryzjera :lol: wkońcu będę wyglądać jak należy :lol:

A teraz coś mniej przyjemnego MAM PÓŁPAŚCA :ohmy: swędzi i boli jak diabli :angry:
No i moja teściowa ma mieć usuniętą macicę :dry: kurcze chciałabym do niej pojechać ale teraz niestety nie mogę przez wirusa :angry:

15 lata 1 miesiąc temu #88427 przez asia26
Groszku mam nadzieje ze to nic powaznego ten plpasiec i nie jest ro zarazne zeby Michas nie dostal tez tego :( trzymaj sie dzielnie jestesmy z Toba :) dziewczyny jaka ja jestem glupia wkurzylam sie dzis na kobite ktora wynajmuje nam mieszkanie i chicialam sie w sms wyzalic na nia mojej siostrze i przez poylke wyslalam sms do niej :angry: mam nadzieje ze przemilczy temat bo taka glupia sytuacja ale coz naprawde mnie zdenerwowala a moze sobie cos przemysli?

15 lata 1 miesiąc temu #88447 przez _aga86_
Oj, ale wpadka... Mi tez czesto sie zdarza, ze obojetnie do kogo bym pisala wysylam do mojego M- juz z przyzwyczajenia :D

15 lata 1 miesiąc temu #88459 przez asia26
a mnie tak ona wkurzyla ze nawet jak zalilam sie na nia to jej wyslalam :(

15 lata 1 miesiąc temu #88464 przez alutka1011
Też miałam parę takich sytuacji że żaliłam się na kogoś i tak myślałam o tej osobie że jej wysłałam smsa :silly:

15 lata 1 miesiąc temu #88472 przez asia26
mam nadzieje ze nie wygna nas z mieszkania :) ale az tak zle nie bylo :)

15 lata 1 miesiąc temu #88511 przez natmur11
ja zanim poznalam pawla spotykalam sie z takim zbyszkiem kiepski to byl zwiazek ale to nie istotne i kiedys poznalalam chlopaka i pocalowalam sie z nim nastepnego dnia zbyszek od rana pisze do mnie ze tel wylaczony itp a ja w miedzy czasie pisalam z przyjacolka i smsa ktorego mialam jej wyslac przypadkiem wyslalam do niego a byl to sms "zdradzilam wczoraj zbyszka" i w ten sposob sie skonczyl moj zwiazek:D:D

15 lata 1 miesiąc temu #88517 przez asia26
jutro do niej zajde i ja przeprosze :) ale badz co badz jestem niekwestionowana krolowa wpadek towarzyskich :)

15 lata 1 miesiąc temu #88574 przez Groszek
Asiu półpasiec to ten sam wirus co ospa, tyle że ja ospę miałam więc mi półpaśca wywaliło... Michaś się nie zarazi bo z cyca mleko ciągnie a w nim są przeciwciała :) ale to tak okropnie boli i swędzi że szok... Za oknami piękna pogoda, a my w domu musimy siedzieć :ohmy:

A wpadka niezła :lol: ale jak się należało to może coś sobie przemyśli :)

15 lata 1 miesiąc temu #88633 przez asia26
oj to biedna sie wycierpisz :( ale dobrze ze Misiek bezpieczny :) a wpadka tak spora :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka