- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Anitulka musimy teraz uważać, lepiej posiedzieć w domku jak lekarz tak nakazał. Mokka ma rację, mi też się kręciło w głowie jak mi hemoglobina poleciała w dół. Dziś byłam na badaniach w laboratorium, ciekawe czy wyniki będą ok. Jak do tej pory miałam dobre wyniki poza tą nieszczęsną anemią, ale łykam ciągle żelazo więć myślę, że będzie w normie. Po badaniu pojechałam z mężem do carefura na zakupy, ale po 10 minutach już ledwo szłam. Tak mnie strasznie kuło w dole brzucha i mi się sikać chciało, ze pobiegłam do wc, choć tam się okazała że nie sikam. Chyba mała tak mi naciskała na pęcherz. No i dalej ledwo szłam bo mnie cały cas kuło i parło na pęcherz, a czasem to to tak mocno zakuło że się regała chwytałam. Dopiero jak wróciłam do domu i się położyłam to mi przeszło. No i zakupy słabo wyszły.

My też jeszcze nie podjeliśmy ostatecznej decyzji co do imienia, w tej chwili mamy dwa ale coś się wybierze.

Joanna śliczna fotka!
Gosiacek współczuję wirusa w domu.
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Własnie odebrałam paczuszke od kuriera z zamówionymi rzeczami. W sumie wyprawke juz mam paktycznie całą. Brakuje mi jedynie majtek do szpitala dla mnie, pizmaky do karmienia i stanika. A i musze czapke zimowa dla maleństwa znaleźć. Jak nic mi sie nie trafi to pozycze od kumpeli (jej mała rodziła się w lutym zeszłego roku to mzoe jeszcze gdzies ma ja zakopana)
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

No ja w końcu zaczęłam prać

- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
My już tylko jakieś kosmetyki do dokupienia mamy i jakiś jumbopak pampersów i będzie wszystko przygotowane. Ubranka Teściowa prasuje, pościel się suszy. Dobija mnie to leżenie - bo tak chciałam uczestniczyć w tych przygotowaniach, a sama nie wyprasowałam nawet jednego kaftanika

Od dzisiaj leci Mozart for Baby, żeby Lenka przyzwyczajała się do tych dźwięków. Muszę się zabrać za ściąganie tych utworów

- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Wczoraj skręcałam regał bo bylismy wieczorem w ikei i potem M poszedł jeszcze do sklepu, a ja nie mogłam wytrzymać i zabrałam się za skręcanie mebla. Dziś czuję się jakbym maraton przebiegła. Dłonie, uda, stopy, plecy-wszystko mnie boli. Chce już urodzić!
Dziewczyny, a ile pampersów bierzecie do szpitala? Ja mam taką mega pakę huggisów i nie chcę brac całej bo to stanowczo za dużo, ale nie wiem też ile ich może sie przydać.
ElaM ja kupiłam kosmetyki z hippa bo skład wydawał mi sie dośc dobry. Poza tym zamiast oliwki fajnie sprawdza się olejek migdałowy (do kupienia w aptece) bo super nawilża i nie uczula. W sumie ja jak na razie kupiłam oliwkę też z hipp bo ma w składzie taki olejek, ale jak mała będzie uczulało to przerzucę się na ten eko z apteki. Do kapieli mam żel myjący 2w1 z Corine de farme.
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja co do kosmetykow no to właściwie żadnego doświadczenie nie mam... no ale moim zdaniem najlepsze są z ziajki. sama uwielbiam te kosmetyki i dlatego zdecydowałam sie na nie dla mojego maluszeka...
mokka
dobre pytanie heh
ja kupiłam 1 op pampers tych najmniejszych i jedno opakowanie dada też jedynek no i zdecydowałam że pampers zostaje w domu a do szpitala zabieram cale opakowanie dady. jest tam właściwie 28 sztuk a wiec myślę że na 2 dni starczy... :-D bo tak naprawdę to ja nawet nie wiem ile takie malenstwo moze potrzebować pampersów na dzien...
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kosmetyki większość z nivea, a oliwka z hippa (wyczytalam w necie ze jako jedyna nie ma w składzie parafiny i nie zatyka porow) i oprócz tego sudocrem w razie w
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wiec ja nie mam zamiaru używać oliwki... kupiłam z ziaji natluszczajacy plyn do kapieli dla dzieci od 1 dnia zycia. dziala niby jak emulsjie ze nie po kazdym kompaniu trzeba smarowac osobno...
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja pieluszek nie muszę brać, wszystko zapewnia szpital