BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

12 lata 5 miesiąc temu #802155 przez joannap1991
dodam fotke pierwsza w całości!:D tak to ja i Zuzanna:D
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #802159 przez Anis
Anitulka ja tez tak mam bardzo czesto tylko ze mi dzieje sie tak nawet na swierzym powietrzu :( tak jakby bateria mi sie wyczerpala tak nagle oblewaja mnie zimne poty kreci sie w glowie i odlot ostatnio tez mialam przypadek ze juz zaniemoglam bo wczesniej jeszcze w miare to kontrolowalam jak bylo mi slabo to stawalam czy kucalam czy jak bylo gdzie to siadalam chwile odpoczelam i bylo ok a ostatnio jechalam na miasto autobusem z coreczka i nie dosc ze bylo w nim goraco od ogrzewania to jeszcze sloneczko grzalo i juz z autobusu sama nie wysiadlam :( pierwszy raz tak mi sie zdazylo ze nie wiedzialam gdzie jestem jak mam na imie mialam w glowie tylko ze jest jeszce zemna corka. dlatego tez mam nauczke i sama z domu sie nie ruszam

12 lata 5 miesiąc temu #802186 przez Bella27
joannap1991 ślicznie dziewczyny wyglądacie:-)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #802192 przez Anitulka
Z tego wszystkiego jak sie polozylam to.2 godz. spalam :)

Anis,mi taka sytuacja w ciazy zdazyla sie pierwszy raz mam nadzieje, ze ostatni. A Ty na kiedy masz termin, imie już wybrane? Tak niepostrzeżenie dolaczylas :) oczywiscie witam Cie serdecznie :)

Joanna ślicznie wyglądasz :)

12 lata 5 miesiąc temu #802195 przez motylek19
Joannap bardzo ładne zdjęcie :)

12 lata 5 miesiąc temu #802199 przez motylek19
Same Anitki na tym forum :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #802200 przez Anis
Oby ostatni masz racje bo naprawde jest to meczace nigdzie nie mozna wyjsc nic nie mozna zrobic:( potrafie wsiasc w samochod pod domem wysiasc gdzies na parkingu i powtorka z rozrywki. Tak dolaczylam tak w sumie juz na sam koniec jakos wczesniej nie bylo czasu i jakos tak nie myslalam chyba o tym :) termin mam na 6 stycznia tak imie wybrane chodz bylo ciezko i w sumie tydzien temu moze nawet nie caly uzgodnilismy razem z mezem ze bedzie OSKAREK :)

12 lata 5 miesiąc temu #802204 przez Anitulka
Anis, to rzeczywiście niewesolo masz. A bylas z tym u lekarza, czemu masz tak czesto te omdlenia (anemia, czy moze cisnienie jak mokka)? Co do imienia to u nas postepow brak. W niedziele zmusilam W. do wyboru i sytuacja wtgladala tak, ze mowil "dobra to mi sie podoba, niech bedzie" a po doslownie minucie "nie, jednak juz mi sie nie podoba" i gadaj tu z chlopem :silly: tak wiec corcia nadal bezimienna...

12 lata 5 miesiąc temu #802211 przez Anis
tak to juz jest z tymi facetami :) mowilam mojej poloznej ale ona uznala ze chyba to normalne. pobierala mi krew ale mowi ze badania sa ok wiec nie wiem jakbym byla w polsce napewno nie zostawilabym tak tego :( a tu nie zabardzo moge cos zrobic. no my teraz taki problem z imieniem mielismy z corka jakos poszlo latwiej :) Jest Blanusia :)

12 lata 5 miesiąc temu #802214 przez ElaM
Anitulka mój synuś tez bezimienny jeszcze :) ale coraz bardziej skłaniam sie w stronę Filipa,nie wiem jeszcze co mój maz na to:) ale lepsze to niż Olgierd ( pozdrawiam wszystkich Olgiertow)ale mi sie po prostu to imie nie podoba !

12 lata 5 miesiąc temu #802217 przez ElaM
Właśnie wróciłam z zakupów nakupilam prezentów dla rodzinki i papieru do pakowania zaczynam owijać wszystko,Bo w weekend wysyłam paczkę do polski jak ja kocham święta :)

12 lata 5 miesiąc temu #802219 przez kasiek21
a My niby imię mamy już wybranie od dłuższego czasu ale ehh... coraz mniej mi się podoba imie Igor... jest ładne bo jest ale jakoś tak zaczyna mi się kojarzyć z jakimś takim brzydkim człowiekiem i to w dodatku z garbem :D hehe nie wiem dlaczego... no i rozmawiałam wczoraj z moim G, że może zmienimy półki jeszcze czas, bo to przecież imię na całe życie... no i próbowałam przestawić go na Nikodem :D ale ehh marne szanse... nie chce sie zgodzić...

12 lata 5 miesiąc temu #802223 przez Zanka1989
Joanna - zdjęcie przepiękne :)

Ja mam nakaz leżenia, więc o wyjściu gdziekolwiek nie ma mowy - teściowie na straży i nie ma szans się wymknąć :P:P:P Co do zakupów to zmusiłam - dosłownie - mojego M. wczoraj, żeby zajść do Rossmanna kupić brakujące kosmetyki i pojechaliśmy do Biedronki. W Rossmannie tak mnie pospieszał, że mu zrobiłam awanturę, że ciągle siedzę w domu jak więzień, więc mam prawo na spokojnie pochodzić po sklepie i się rozejrzeć. Wrr agresor mi się włącza ostatnio podczas naszych rozmów, aż się pokłóciliśmy. Ale konflikt zażegnany, bo stosujemy metodę: "niech słońce nie zachodzi nad zagniewaniem waszym". :P
Wczoraj byliśmy na wizycie - szyjka ok, nie skróciła się od ostatniej wizyty. Malutka jest już nisko główką, ale najważniejsze - waży 2300 g. (w tydzień udało się przybrać 600 g.) Tak się cieszę, że to moje jedzenie co 2-3 godziny przyniosło rezultaty i waga ruszyła. Miałam KTG i na szczęście nie pojawiło się skurczy. Jest szansa, że donoszę Lenkę :) Obym wytrzymała do 13 grudnia - wtedy będzie 37 tydzień (co oznacza ciąże donoszoną).

ElaM - mi też się Filip bardzo podoba

12 lata 5 miesiąc temu #802227 przez gosiacek
Hej dziewczyny.
Ja od poniedziałku w końcu na wolnym. Myślałam, że będę mieć trochę czasu i poczytam i popisze z Wami a tu jak na złość mój Bartek złapał grypę żołądkową i jeszcze nas wszystkich nią pozarażał.
My to jeszcze pół biedy, wiadomo, przyjemne, to to nie jest, ale najgorzej z takim maluchem :(
Ehh mam nadzieję, że nam w końcu przejdzie i że dam radę jakoś nadrobić zaległości w czytaniu i pisaniu.
Trzymajcie się cieplutko :)

12 lata 5 miesiąc temu #802246 przez motylek19
My też nie mamy imienia... Było już kilka to po jakimś czasie przestawalo mi się podobać. Nie wiem jak to będzie, ciężka sprawa..

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka