BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2015 :)

10 lata 11 miesiąc temu #982444 przez natkach
Papryczkaczili Kochana wiem co czujesz ale myśl o dziecku to dużo podnosi na duchu. Przezyjsze przeżyjesz, oxy nie na każdego działa tak jak to było u mnie, 2 koleżanki z pokoju urodziły raz dwa po podaniu kroplówki - bądź dobrej myśli. To wszystko minie i będziesz tulić maleństwo:-) jestem z Tobą myślami i czekam na dobre wieści :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #982452 przez GabrysiaSta
papryczkaczili jesteśmy z Tobą! może obejdzie się bez oksy i dzisiaj w nocy się wszystko samo rozwiąże. Bądź dzielna!

10 lata 11 miesiąc temu #982457 przez papryczkaczili
Dziekuje dziewczyny jestescie wspaniale:)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #982462 przez toska
papryczkaczilitrzymamy kciuki, oby maluszek jak najszybciej wyskoczyl, dasz rade na pewno.
natkachno twoj porod nie nalezal do najlzejszych,ale najwazniejsze ze masz to juz za soba i mozesz cieszyc sie macierzynstwem.
GabrysiaStazostalysmy tylko my?
Bylam dzis na ktg, skurczow brak, 2 cm rozwarcia i dostalam skierowanie na wywolanie porodu.Mam sie zglosic w piatek rano.

10 lata 10 miesiąc temu #982485 przez betka81
Dziewczyny trzymam za Was kciuki!

10 lata 10 miesiąc temu #982594 przez natkach
Mamusie a jak u Was z karmieniem piersią ?

10 lata 10 miesiąc temu #982596 przez natali422
hej dziewczynki troszke sie nie udzielalam ale podczytywałam was pozdrowinia dla mam juz rozpakowanych :) i najważniejasza nowina myslalam ze będena koncu a tu niespodzianka 16.05.2014r o godz 0:20 przyszla na świat NADIA porod sn mała ma 3240g 55cm .poród był szybki ze położne ledwo zdążyły :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #982597 przez natali422
Nadusia
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #982603 przez papryczkaczili
Natali gratuluje. Mala jest przeslodka:)

U mnie cisza czekaja sama nie wiem na co jak jutro nie wyjde ze szpitala to zwariuje.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #982610 przez GabrysiaSta
natali422 gratulacje! słodkie Maleństwo!
papryczkaczili jakby nie patrzeć jeszcze jesteś przed terminem.. widocznie Maleństwo dobrze się miewa! bądź dzielna!
Dzisiaj byłam w przedszkolu na zebraniu i w naszej grupie są 4 ciężarne :woohoo: :woohoo: jakiś wysyp Maluszków! a ja oczywiście największy wieloryb :S

10 lata 10 miesiąc temu #982613 przez goniag12
natali442 gratuluję. Bardzo ładne imię wybraliście☺

natkach u nas idzie całkiem sprawnie karmienie. Mała od początku pięknie łapał cyca ale mieliśmy kilka gorszych dni jak miałam nawał mleka. Wtedy miała trochę problem z łapanieM. Ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Póki co wstrzymuje się ze smoczkiem czy nakładkami żeby nie zaburzyć ssania piersi. Przy pierwszym dziecku było dużo gorzej i popełnił ilam wiele błędów których teraz unikam.

10 lata 10 miesiąc temu #982668 przez GabrysiaSta
toska Ty już pewnie w szpitalu! trzymam kciuki za szybkie plum! :)
papryczkaczili a co tam u Ciebie? Zwariowałaś? ;) :woohoo: :woohoo: :woohoo: bo ja jestem o krok ;)
goniag12 chyba tak to jest, że te pierwsze dziecko jest do nauki ;) u mnie też z drugim było o wiele lepiej, bardziej na luzie.. zobaczymy jak będzie teraz :)

10 lata 10 miesiąc temu #982820 przez papryczkaczili
Gabrysiasta prawie wariuje duzo nie brakuje. Cisnienie znow wyzsze mam ale to juz chyba z nerwow, crp nawet po antybiotyku wzroslo i podali mi dzis oxy trzy kroplowki trzy godziny boli bo mialam skurcze ape rozwarcie dalej na dwa palce i nic nie chcialo ruszyc to mnie odlaczyli i czekam tu do poniedzialku na nast kroplowke bo na weekend nikt sie nie bedzie bawil jak to mi polozna powiedziala:\ najgorzej ze w poniedzialek jest taki lekarz wariat z 70 lat ledwo to lezie eh teraz bede sie modlic o to zeby w ppniedzialek nie rodzic. Licze ze mi sie cosrozkreci przez weekend

10 lata 10 miesiąc temu #982870 przez GabrysiaSta
papryczkaczili ale Ciebie męczą nie dość, że fizycznie to jeszcze psychicznie (lekarz 70 lat...) To zaciskam mocno kciuki, żebyś w weekend się rozpakowała. A dlaczego podają Tobie oxy? czy to przez ciśnienie? ja w domku mam 121/69 ale jak chodzę do gina to ostatnio miałam 190/109 więc jakbym miała leżeć na patologii to na pewno by mnie do cc zakwalifikowali ;)

10 lata 10 miesiąc temu #983003 przez GabrysiaSta
Hej dziewczynki co tam u Was?
U mnie wczoraj o godz. 18 wyleciał brązowy czop śluzowy i zaczęły się skurcze regularne co 9 min nie bardzo bolesne ale regularne więc po godzinie takich skurczy spakowałam całą rodzinkę i udałam się do miejscowości w której mam rodzić i do moich rodziców aby na noc się nie stresować drogą (ponad godzinę samochodem) no i o 23:00 skurcze ustały. :angry: :angry: :angry: tylko się wściekłam... więc dzisiaj z rana wróciłam do domku, ale jutro ponownie czeka mnie ta sama droga bo mam KTG i badanie. Mam tylko nadzieję, że jakieś rozwarcie się zrobiło i niedługo na prawdę się zacznie.
Dzisiaj u nas piękna pogoda więc trzeba będzie korzystać :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka