- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

uniuni te szczyty to i tak nic w porównaniu z tym co go czeka za miesiac -dwa hehe poszedł na ostatni "relax" hihi
o takkk skurcze łydek

askan to współczuje hydraulikowi....no i tyle sie ma z tych ubezpieczeń-porażka

joanna jesteś fanka hello kitty??
agusia piekna z ciebie brzuchatka

ide sie ogarniać i do teściów

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Wczoraj miałam pisemny egzamin i jako, że czekaliśmy na wielce Panią doktor, zanim napisałam to już byłam padnięta. Po napisaniu mieliśmy czekać na wyniki i wpisy. Pytam babki czy sprawdzi najpierw moją pracę żebym nie musiała czekać (moja grupa ma 60 osób a co jej za różnica w jakiej kolejnosći sprawdzi). Wydarła na mnie ryło, że mam nie wykorzystywać stanu ciążowego do tego, żeby mieć ulgi i że mam stać i czekać razem ze wszystkimi. Kilka osób powiedziało, że ja z bliźniakami i niedługo rodzę to wzruszyła ramionami. Prawie 2 godziny siedziałam na dupie pod ścianą i czekałam na durny wpis. Zero empatii.. a teraz - zdycham
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

kurcze to za 3 tyg cc??!!

- Kamilka22
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)

Masakra... współczuję Ci, uważaj na siebie a w najgorszym wypadku sesję zdasz sobie we wrześniu. Trzymam kciuki

Emi cudotwórco..

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Agusiaa26 Ślicznie wyglądasz, masz taka dziewczęca buźkę - śliczna mamusia z Ciebie :*
Pasal Jejku, Tobie naprawdę juz mało zostało

U nas dzis nawet słoneczko trochę wyszło, moze się z mężem przejdziemy dotlenic na mały spacerek. Dzis rano obudziły mnie słowa: "Czy dostane buzki od mojej przyszłej mamuśki?" Od razu milo się wstało

Obejrzeliśmy właśnie film i czekamy na pizzę bo żadnemu z nas nie chce się dzis obiadku robić

Miłego dnia :*
Emi Też wczoraj przeglądałam Twojego bloga - śliczne pazurki robisz! Tam też potrafisz ślicznie dobierać kolorki i wzorki

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/listing/listing.php?buyNew=1&string=viper+4w1
Tyle, że tamten gościu miał 100 % pozytywów , a ten nie i dlatego kupiłam tamten, bo płaciliśmy przelewem, a tak to nie ma różnicy nawet Viper jest chyba ładniejszy i ma więcej kolorów do wyboru.
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mamki my znowu w wyrku, mały cały dzień wierci się, wypina i skacze aż mnie wszystko boli, ale niech rosnie, wszytko mu wybaczam

A pogoda beznadziejna, nie dopisala nam na dzien matki ... :/
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie dzielę nikogo na dobrego i złego przez pryzmat portfela. Dzielę człowieka na dobrego i złego przez pryzmat osobowości i tego co sobą reprezentuje. Jest to wielka różnica.
Opisuję to co widzę i czytam na forum nikogo nie znam tutaj prywatnie tak jak i ty mnie.
Nie przypomina mi się, żebym się tutaj chwaliła znam swoje wartości i naprawdę nie muszę się dowartościowywać na forum. Poza tym trzeba rozgraniczyć dwie rzeczy chwalenie się notoryczne i ewidentne, a nie pokazanie czegoś raz czy dwa. Ja pokazałam wózek ten co kupiłam , bo było pytanie kto już kupił wózek więc pisałam, że ja kupiłam. Po czy dziewczyny same pisały , żebym pokazała więc pokazałam, a teraz Patrycji pokazywałam, bo tez chciała zobaczyć, żeby ewentualnie , go kupić. Jakbym chciała się pochwalić to bym wklejała codziennie fotki, żeby pokazać pokój po remoncie, a czy wkleiłam chociaż raz ? Nie chodzę po mieszkaniu z aparatem i nie pstrykam fotek, żeby tu wrzucać , bo naprawdę nie jestem tu po to i nie mam takiej potrzeby. I nie chodzi o cenę wózka to było poruszone przy okazji.
Oczywiście, że każdy ma prawo pokazać co tutaj chce, ale ja także mam prawo to ocenić i skrytykować.
Skoro piszesz, że twoją sprawą jest na co swoje pieniążki wydajesz to ok, ale skoro ktoś to ujawnia na co je wydaje to myślę, że to już nie jest tylko jego sprawa tylko wszystkich na forum , bo poruszają swoją prywatność i to ile na co wydają. To skoro to ujawniają i nie jest to tajemnicą to ja mam prawo to ocenić, bo tym samym się na to godzą.
To, że nikt nie krytykował mojego wózka to nie znaczy , że w swojej wypowiedzi był wiarygodny, ale nie zależy mi na tym jakoś szczególnie, bo kupuje wózek dla mojego dziecka.
Ja jestem wiarygodna w tym co pisze i nie słodzę komuś tylko dlatego, ze tak wypada, tylko jeśli tak naprawdę myślę. Nie oceniam nikogo budżetu na wyprawkę, bo mi to lata i zwisa, w ogóle nie w tym rzecz. Tylko w tym, że niejeden człowiek forum traktuje po to żeby się dowartościować i pokazać kim on to nie jest, a nie po to by się poradzić, zwierzyć itp.
Ja mam swoje granice intymności i prywatności. Niektórzy tych granic nie mają i to mi się nie podoba i tego nie lubię co nie znaczy , że to zmienię i chcę zmieniać. Ludzie sami się kompromitują i nie musiałabym nawet nic komentować. Kwestia tego tylko czy ktoś to widzi czy nie, bo może jest taki sam ? Wszystko zależy od punktu widzenia.
Mogłabym jeszcze konkretniej napisać o co mi chodzi wtedy byś na bank zrozumiała, ale nie chcę się już tutaj nikomu narażać, bo nie po to tutaj jestem i nie raz się już za bardzo naraziłam. To tylko dlatego, że napisałam co myślę, a w tym kraju nie należy mówić na głos co się myśli naprawdę, więc wszyscy są obłudni i zakłamani.
To tyle odemnie,a nie obrażam się , bo nawet nie wiem kim naprawdę jesteś więc nie wiem na kogo mam się obrazić

Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to chętnie ci je wyjaśnię.
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
kochane u mnie dzisiaj znowu piękna pogoda

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mamuski życzę Wam wszystkiego naj... W następnym roku będziecie juz porządnie świętować z bobasami

Dzisiaj jest piękny dzien

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kamilka22 z Zusem to długa historia.. w jednym zdaniu to od lutego mają problem z wypłaceniem mi zasiłku i sami nie wiedzą dlaczego tak jest.
Emi87 no tak myślę, że 3 tygodnie i będą wyciągać moje kruszynki. Nie wiem czy bardziej się cieszę czy jestem przerażona

Byłam dziś w szpitalu pozwiedzać porodówkę

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥

dziubasek u mnie dzisiaj też miało padać a jest ładnie tu nigdy nic nie wiadomo

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja rozumiem że Coś może byc i za 6 tys tylko jeszcze zeby to Coś było funkcjonalne bo samo to ze jest slitasne i śliczne i na wypasie nie wystarczy bo musi sie do czegos przydac a nie ma być tylko na pokaz. Tak rozumuje chyba każdy człowiek który ma szacunek do pieniedzy i zna ich wartość. Forum jest po to żeby wyrażać swoje opinię, można komuś cosdoradzic i coś odradzic,każdy ma prawo glosu. Jesuu miałam sie nie odzywac