BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #693680 przez Joanna89
Qltoorka no mnie szczypało po sexie, ale to raz, i już więcej się niepowtórzyło, także dziś śmigamy ,mąż się zdeklarował :D

Wróciliśmy z grila...:D boczki, kaszanki, kiełbasy, karkówki...ledwo żyje :D
jeszcze wychodziłam z auta i uderzyłam się w głowe:/ cała mnie boli aż mam uszy ciepłe :/
ćamajda...

NataliaK
w tej białej wyglądasz pięknie ! Ja we wtorek idę na urodzinki koleżanki i też muszę wskoczyć w obcasy i sukienkę :)

Sewerynek jest uroczy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #693690 przez dorkiszon
Qltoorka czyli co czop mi serio wylecial nie strasz to kiedy bede rodzic ?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #693703 przez kasiak
Probuje dodac zdjecie, ale na komorce to tragedia...widac cos??

11 lata 11 miesiąc temu #693706 przez dorkiszon
Nic nie widac.

11 lata 11 miesiąc temu #693750 przez MałgosiaSz
agusiaa26 teraz już jestem w Lipcówkach na FB

Qltoorka w sumie dopiero niedawno do Was dołączyłam, termin na 30 lipca i ma być Zosia :)

NataliaK w jasnej sukience wyglądasz świetnie :)

Ja miałam ciężkie popołudnie, ogromna zgaga. Zjadłam trochę zupy, którą zwróciłam po godzinie. Jestem słaba, idę spać.

Kolorowych snów :)

11 lata 11 miesiąc temu #693757 przez dorkiszon
Downy już wróciły. Kutafon poszedł po browar pewnie, bo trzeba sie nachlać jak zawsze.
Ciekawe czy gin zobaczy, że mi czop odszedł jak rzeczywiście odszedł i czy doczekam wizyty wogole.
Patrzyłam dziś na wynajem mieszkania.Opłaca nam się bardziej szybko spłacić działkę niż wynajmować. Wtedy będzie kilka opcji , albo się budować, albo sprzedać i kupić mieszkanie, albo dom do remontu kupić.

11 lata 11 miesiąc temu #693766 przez gold_butterfly
Cześć dziewczyny. Strasznie jestem zalatana, mam mało czasu :-) Byłam dziś u lekarza. Jutro urodziny chrześnicy, ale niestety mąż musi jechać z córeczką sam. Ginekolog powiedział,że poród właściwie może nastąpić w każdej chwili. Jest tylko jedno ale: stwierdził ułożenie dziecka potylicowe tylne. Jeżeli dziecko dopasuje się do miednicy poród ma nastąpić lada moment (rozwarcie na 3cm i znacznie skrócona szyjka), a jak nie,to za ok. dwa tygodnie czeka mnie cesarka. Zobaczymy co dalej, jestem nieco zdezorientowana.

11 lata 11 miesiąc temu #693796 przez Qltoorka
dorkiszon, mnie się wydawało, że na tych zdjęciach czopów co nam kiedyś tu Lacra wrzuciła jeden był taki zielonkawy właśnie...ale zaczęłam szukać czy czop może być zielony i już sama nie wiem... bo znalazłam same jakieś dziwne rzeczy w związku z tą barwą... a odejście czopu oznacza rozwieranie się szyjki, więc jak Ci lekarz powie, że masz rozwarcie na ileś tam to znaczy, że faktycznie Ci odszedł... To tez idziesz w środę?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #693810 przez karolinkanice16
no A. wstał wykąpał się zrobił zdjęcia i poszedł spać dalej. Wygląda jak zombie.

Szafa ma górę wykończoną tak jak ten regał z przewijakiem tylko A. nie ujął zauważyłam dopiero na kompie.

Pozostało tylko do pokoiku kupić fotel do karmienia powiesić lampki i ramkę ze zdjęciami i praktycznie wsio :).

cała szafa wygląda tak :)

11 lata 11 miesiąc temu #693837 przez Qltoorka
Wow, karolinka, Ty już masz wszystko na tip-top przygotowane :) Tylko czekać na synusia :) Super! A ja? Zanim się zorganizuję to to potrwa... A pokoik wciąż niepomalowany jeszcze...

11 lata 11 miesiąc temu #693838 przez karolinap
Karolinkanice Wszystko tak ślicznie wygląda, tak kolorowo u Ciebie :) jak zawsze! A Qltoorka ma racje - niech A. szybko wraca do zdrowia by mógł opiekować się Ksawerym bo u Ciebie akcja moze być w każdym momencie.

NataliaK Podkolanówki wygrywają na zdjęciu :D
Wyglądasz rewelacyjnie w tej jasnej sukience! Bosko! Nie mogłam się napatrzeć i takie zgrabne nóżki jak patyczki :) Cudna ciezaroweczka z Ciebie, jutro wszyscy będą się Toba zachwycać :)

Agniesia Też mam Nikonka z obiektywem 18-105 i 35mm f1.8 :)
Masz cudownego modela do fotografowania ;)
Ja muszę jeszcze przed porodem dokupić sobie chyba dodatkowy dysk bo uwielbiam fotografować a na laptopie pewnie nie pomieszcze zdjęć Poli ;)

11 lata 11 miesiąc temu #693840 przez sloneczko33
Dziewczyny spokojnej nocki wam zycze choc wiem ze to latwo sie pisze jezeli nie bede długo pisac na forum to znaczy ze jestem juz w szpitalu GOSIA co do fb to Sabina Loranc :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #693841 przez karolinkanice16
Ja go tu kuruję robię mu herbatki kanapeczki, chciałam nawet naleśniki ale biedak nie ma apetytu. A mnie plecy bolą pozamiatałam całe mieszkanko dzisiaj. Jutro pozamiatam przed domem. Mały ma czkawkę. Ja przeniosłam się z laptopem z salonu do łóżka do sypialni. Spać mi się nie chce, A. odlatuję al właśnie oprzytomniał bo na parapecie wyłoniła mi się wielka szczypawica, skąd ona u mnie ... :o. Musiał ją zabić i wyeksmitować.

11 lata 11 miesiąc temu #693843 przez karolinap
A ja od 3 nie spie - tak mnie kostki rwą jak na zmianę pogody. Ruszam nimi, krece z boku na bok ale nic nie pomaga. Chyba muszę wstać i coś porobić - moze prasowanko? ;)

Wczoraj Pasal pisała ze w Biedronce są naklejki sowki na ścianę. Czy u Was w Biedronkach widzialyscie takie? U mnie nie było albo juz wykupili :( a taka miałam nadzieje ze je kupie :(

11 lata 11 miesiąc temu #693844 przez Kamilka22
Ja tez juz nie spie jakos od 3:/
Potem na bank bede odsypiac.

Karolina jak bede w biedronce dzisiaj to zerkne na te naklejki zawsze moge Ci poczta przeslac:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka