- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mech umie nawet torta... jeszcze napisz może że samochodowe torty robisz Twój mąż powinien nosić Cię na rękach bo wszystko umiesz!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kasiu, super że już po wizycie, mam nadzieję że teraz już będzie wszystko w porządku z Jaśkiem
Scarlet, kurcze to takie przykre jak tak można, walczcie o swoje, choć najchętniej napisałabym tak jak Pesq, żebyście wracali do Polski ale to na pewno nie jest takie proste. Trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło ;**
aaaa Kasia , śniłaś mi się dzisiaj że mieszkałyśmy w jednym mieście i się spotykałyśmy i byłaś taaaaaka miła
Meszka, miałam Cię pytać, Kornelek śpi nadal sam w swoim pokoju?
u nas też mały odkrył, że ma kolana i cały czas je trzyma
Kooo sobie super radzi, buziaki dla dzielnego mężczyzny
dziewczynki na mm, Pesq, Kropka bo chyba wy jeszcze w nocy karmicie maluchy poza mną.. wiecie co, ja ostatnio zauważyłam że jak mały się budzi w nocy to nie zawsze jest głodny i czasami wystarczy dać mu smoka i śpi ładnie dalej, wiec może i Wy spróbujcie
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
w ten sam sposób gluten wprowadzałam, do obiadku dosypywałam odpowiedną ilość kaszki zawierającej gluten
rejestruje się właśnie i próbuje ogarnąć nową miejscówkę
Scarlet fajnie że się odezwałaś, straszne jest to co piszesz... przykro mi że Was to spotkało, mam nadzieję, że ten koszmar szybko sie skończy, że wkońcu uda się coś z tym zrobić,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asia no bo ku..a ile może być odcieni różowego i szarego dobrze chociaż że czarny to czarny i tu nie mam dylematu
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
W ogole to rozwazam robienie sniadan dla Ko w podwojnej porcji bo takie dobre ma ze zawsze mu zjem troche haha dzis owsiane sniadanko z malina jablkiem i bananem, normalnie place lizac (wlasnie dzis po raz pierwszy owsiane wiec dodalam jedna lyzke kaszki do owocow, tak jak piszecie wlasnie, manna i kukr-ryzowa by;la podobnie )
Asiulek ja doskonale rozumiem te paznokciowe dylematy,,,, bo wprawdzie ja nie hybryduje ale tez mam zawsze problem i cala szuflade lakierow.
A propos lakierow - te pieczatki mozecie tez na hybrydach robic, przed top coatem
Asiek, to nie jest tak .... ja raczej sie lapie wszystkiego bo moj gen kreatywny inaczej buzuje;p czasem wyjdzie czasem nie
A maz to moze po diecie mnie bedzie nosil bo nie chcialabym zeby cos sobie zlamal hahahahah
Basiek, u nas koniec udka i pachwinki hehe:D jakos mi do glowy nie przyszlo wczesniej
W ogole ko lubi mizianie po buzi, czesto robimy noski-noski-eskimoski i dodatkowo wlosy jak go miziaja to juz w ogole odlot....
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
a z pazurkami to zawsze jednego lub dwa paznokcie mam w innym kolorze/kolorach, rzadko wszystkie tym samym lakierem maluję, bo jak mam wszystkie takie same to mi sie nudzi szybciej a hybrydy jednak sie długo trzymają... i ten mój dylemat polega właśnie na tym żeby wybrać takie które do siebie pasują i które mi dadzą jak największą możliwość kombinacji
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chociaż nie wiem po czym te krostki wyskoczyly na brzuszku czy po sliwce czy po mleku które wypiłam 1l. uwielbiam mleko ciepłe bo na początku karmienia tez takie miała a wtedy dużo mleka piłam i miała takie krostki a pediatra powiedziała ze na coś uczulenie musi mieć i tyle... jak znikną krostki to znów napoje się mleka i zobaczę.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Asia.... mam dobra wiadomość jest "Twoja" minka hahahaha
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
(tak żeby nikogo nic nie ominęło)